Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Fulda ECOCONTROL HP

Kies de bandenmaat:

Merk:
Fulda
Type:
Zomerbanden
Aantal:
70 / stuk
Bestel
4,4
Beoordeling: Voldoende 111140 405 reviews

Fulda ECOCONTROL HP beschrijving

Fulda ECOCONTROL HP is een band van het bekende Duitse merk voor bestuurders die veilig en dynamisch willen rijden. Een van de grootste voordelen van het model is de zeer korte remweg op droog wegdek. Door de toepassing van een speciale technologie is het contactoppervlak tussen de band en het wegdek vergroot, waardoor de remweg aanzienlijk werd gereduceerd. Door rubbermengsel met hoge duurzaamheid verslijt de band langzaam en gelijkmatig af, waardoor u tijdens de gehele gebruiksperiode van optimale prestaties kunt genieten. Bent u milieubewust en wilt u brandstofkosten besparen? Dan is Fulda ECOCONTROL HP de perfecte oplossing voor uw auto.Door middel van de technologie EcoTread is een lagere rolweerstand verkregen, waardoor al tijdens de eerste dagen van gebruik brandstof bespaard wordt. Zomerbanden worden blootgesteld aan verschillende weersfactoren en daarom is voor Fulda ECOCONTROL HP gekozen voor een asymmetrisch loopvlak dat zich uitstekend gedraagt in gevarieerde weersomstandigheden omdat de twee onafhankelijke delen samen maximale prestaties op zowel droog alsnat wegdek bieden. Fulda ECOCONTROL HP is de perfecte band voor dagelijks gebruik. Hij voldoet aan de verwachtingen van alle bestuurders die onder alle weersomstandigheden van een plezierige en veilige rit willen genieten.Fulda


Het Duitse merk Fulda ontstond in 1901 toen ze rubberen artikelen voor dagelijks gebruik produceerde, zoals bijvoorbeeld schoenzolen. Later gingen ze zich bezighouden met banden voor fietsen en motoren en uiteindelijk banden voor auto's - de producten waarmee de firma haar faam heeft opgebouwd en waarom ze tegenwoordig bekend staat. Op dit moment behoort het merk met de naam die naar de Duitse stad verwijst, tot de Amerikaanse onderneming Goodyear. De producten worden in 13 fabrieken in verschillende landen in Europa geproduceerd.

Fulda ECOCONTROL HP beoordeling

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 405 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111130 4,3
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111130 4,3
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4

405 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 163 Personen
 • 4 228 Personen
 • 3 10 Personen
 • 2 4 Personen
 • 1 0 Personen

98% van de gebruikers raadt deze band aan

98%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3030 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 405 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 3432000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Frank v C.

  Maat: 195/60 R15

  Beoordeling: 4,1 111110
  Kort geleden aangeschaft voor mijn Ford Focus 1.6v. Ben zeer tevereden,zowel met droog als nat weer.Stabiel en komfortabel en redelijk stil.Kortom,een hele goeie en veilige band voor de normale autorijder.Volgende keer zal ik ze weer aanschaffen.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: nelro

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 5,0 11111
  De belangrijkste prioriteit bij het kiezen van de banden voor mij was het lawaai van hen. banden in dit opzicht verbaasde me zeer positief. Vooral de eerste afrit van de snelweg, normaal als ik naar de radio kunnen luisteren of praten tijdens het rijden op de snelweg snelheid. De rest van de parameters kan ook niet worden verweten. Het enige wat je nodig hebt om te wennen aan het feit dat donuts neiging om zachte zwemmen in krappere bochten bij hogere snelheden, die na het aftasten van de doorbuiging van de band op het moment niet bemoeien met de precisie lopende auto. En wat ik zag, met hard remmen op de banden als "stijve" door een van de banden als het verliezen van deze trend aan het bovenstaande. zwemmen. Dragen ... tot nu toe positief, wat grip op droog deze openbaring, de natte maar iets slechter, maar alleen bij het wegrijden, en het ergste was de frisse deszczyku maar dan had elke band kan slippen. banden zou een andere rant beschermrand, maar aangenomen wordt dat actie geen last, maar visueel zou hij oponką verbeterd :) Mijn auto vectra c 1,8.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 2 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Tylko Ja

  Maat: 185/60 R14

  Beoordeling: 4,2 111120
  Hallo schrijft recensies op "eerste indrukken" van het rijden, het is nu al een veel reviews, dus ik dacht tijdens het hanteren en de werking van mening over de "Avatar kan het nuttig zijn voor jou. Dus ik verving de banden met nieuwe banden Vorige Braum. Een auto als beter" gaat .. "als hij wilde meteen gaan;) sensaties van het rijden ook in de plus bochten wijzen op een aantal niet erg scherp, maar ook een merkbaar verschil Misschien je voelt wanneer je de "oude banden" te veranderen Braum al Brillantis als 6 jaar oud maar hoe ??... maar toch aangenaam verrast en een totale prijsverschil als het gaat om bijna geen prijs. We zullen zien hoe er zal worden uitgeoefend, maar met het advies van mijn voorgangers, kan ik alleen maar van ze te bevestigen verwacht. Ik toren net fabrikant ervoor te zorgen dat houdt de kwaliteit in alle fabrieken, maar het valt nog te bezien na een aantal jaren operatie ...

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: slawsur

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 4,7 111170
  Banden als nieuw gekocht in het voorjaar van 2014 in omvang 195/65/15. Ik stelde voor om vooral bandenlabel en commentaren op diverse forums. Over het algemeen werd de band aangeprezen. Mijn observaties na het rijden ongeveer 3000 km zijn niet te enthousiast. Het eerste wat je kunt het voelen, is dat de band is vrij hard, waardoor het praktisch elke hobbel op de auto te voelen. Had ik niet verwacht. Vroeger was ik ook op de nieuwe Kleber Dynaxer pk 2 en ze veel meer comfortabel. Helaas, ze waren luid. Fulda zijn stiller, die zich doet gelden. Echter, oneffen asfalt kan ook geluid maken. Prees brandstofbesparing als gevolg van lage rolweerstand wordt niet vermeld. Auto branden hetzelfde. Ik kan alleen maar oordelen over het gedrag van een zeer goede grip op nat wegdek en rijden de plassen. In dit verband is het echt heel goed. De band aanbevelen aan niet-buitensporige verwachtingen voor comfort. Ik verwachtte iets beters

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: wieslawo

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 5,0 11111
  Voor de aankoop van banden Fulda EcoControl HP leidde me allemaal eens w / de banden aan de zijkant van internetowych.Pierwszym parameter om te zoeken naar banden was de prijs, dan is de waarde van het rijden. Beide parameters op de band aangegeven van Fulda. De keuze was apt, de prijs is laag en de drijvende parameters zijn wysokie.Na droge en de natte band presteert met broek rewelacyjnie.Przy regen water in de afwezigheid van enige spoorvorming versleten of uitwerpen van het spoor. In droge omstandigheden is het ook sensationeel, de band is rustig en het besturen van een auto is zeer voorspelbaar. Remeigenschappen bij droge en natte omstandigheden is voorspelbaar, er is een auto op een andere lijn, de remweg is kort. De band is een echte aanrader voor mensen onbeslist, op zoek naar banden tegen een betaalbare prijs, en hebben de hoogste veiligheidsnormen. Ik zou Fulda EcoControl HP aanraden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Fulda ECOCONTROL HP

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 H 170 Bestel
205/55 R16 91 V 70 Bestel
195/65 R15 91 V 57 Bestel
195/65 R15 91 H 56 Bestel
165/60 R14 75 H 55 Bestel
175/65 R15 84 H 55 Bestel
185/55 R14 80 H 57 Bestel
185/55 R15 82 H 60 Bestel
185/55 R15 82 V 62 Bestel
185/60 R14 82 H 45 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Fulda ECOCONTROL HP test

2018 test ADAC met de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC met de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild met de maat: 195/65 R15 beoordeling: goed
test Auto Bild met de maat: 185/60 R15 beoordeling: goed
test ACE/GTÜ met de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ met de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test Gute Fahrt met de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test Auto, Motor und Sport met de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test AUTO Straßenverkehr met de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test ACE/GTÜ met de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: aanbevolen