Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Fulda Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
op basis van 8170 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Fulda is een Duits bedrijf dat in 1900 is opgericht. De onderneming levert ruim 7 miljoen banden per jaar aan de markt van ons buurland. Dit zorgt voor 10% van de Duitse bandenmarkt.

De producten van Fulda ontstaan in 13 fabrieken in verschillende Europese landen. Het bedrijf verkoopt jaarlijks ruim 10 miljoen banden. Fulda legt de nadruk op ecologie. De fabrieken functioneren volgens de normen met grote zorg voor het milieu.

De banden van Fulda worden tot de mediumklasse gerekend. In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en retro.

Fulda is de sponsor van de prestigieuze Fulda Challenge. De race vindt plaats in de ontoegankelijke gebieden van Noord-Canada. Alle auto's moeten bestand zijn tegen temperaturen van maar liefst - 35 °C en zijn uitgerust met de banden van deze Duits producent.

Merk geschiedenis Fulda

Fulda, de parel uit de barok in het hart van Duitsland. De heren Gust Becker en Moritz Hasenclever stichtten aan het begin van de 20e eeuw in deze dicht bij Frankfurt gelegen plaats een onderneming die een aantal jaren later de grootste speler op de rubbermarkt van Duitsland en omgeving zou worden. Al in 1901 kwam de productie op gang. In de eerste productcatalogus bevonden zich dagelijkse gebruiksvoorwerpen van rubber – schoenzolen, pakkingringen voor bier- en mineraalwaterflessen en matten. De eerste banden van het merk Fulda waren bestemd voor... kinderwagens en paardenrijtuigen. In de daaropvolgende jaren werkte het bedrijf geleidelijk toe naar haar uiteindelijke bestemming – de productie van autobanden. Voordat Fulda in 1906 de eerste bandenmodellen voor vierwielige motorvoertuigen produceerde, maakte het bedrijf ook fiets- en motorbanden. De fietsbanden Diadem, Transport en Gebirgsreifen (voor bergfietsen) bleken in het begin van het volgende decennium zelfs een groot commercieel succes. De onderneming bood haar klanten de keuze uit tien verschillende loopvlakken en een jaar garantie op alle producten. Licentie voor Continental In 1915 brengt het bedrijf zijn eerste vrachtwagenbanden op de markt. De Sembusto-banden waren voorzien van stalen veren die de veerkracht van het rubber in traditionele banden moest vervangen. Deze branche ontwikkelde zich ... Lees verder >

Meningen van onze klanten:
 • Arnie G. 4,2 111150

  Fulda KRISTALL MONTERO 3

  Ik beveel deze banden-> Fulda KRISTALL MONTERO 3 . Zeer hebben goede grip in de sneeuw, zorgen voor een zeer goede grip en het besturen van je auto zelfs met een achterwielaandrijving. Ze plakken zeer goed op droog asfaltenweg en in de gematigde temperaturen (10-15 graden). Auto op deze banden voert nauwkeurig zijn werk uit (zelfs bij de hogere snelheden), en als voor winterbanden zijn ze vrij stil. Echt super als voor de banden slechts van middenklasse. Bovendien, zijn deze banden Fulda KRISTALL MONTERO 3 prijsaantrekkelijk - maat 175/70 R14 kocht ik voor 48 EUR, per band en banden waren "vers", dat wil zeggen dat ze in de winkel een tijdje gelegen hebben. Nadat ik de banden eronder Meer > gezet heb voeldeik onmiddellijk veel beter de auto, stiller en op een zeer comfortabeler manier. Ik ben erg blij mee en het is zelfs zo ver gegaan dat ik de zomerbanden ook van het merk Fulda gekocht heb (model EcoControl).
 • Samuel96 4,0 11110

  Fulda KRISTALL MONTERO 3

  Bekende merk Fulda KRISTALL MONTERO 3 tegen een goede prijs. Ik moet toevoegen dat er zelfs goede coverbanden geen kans hebben met bekende, zelfs gerenommeerde merken, dit geldt in het bijzonder bij het rijden in de sneeuw. Goede kwaliteit van banden, maar al gebruikt (5-6mm loopvlak) gebruik ik tijdens de overgangsperiode; in november, maart en april. Vorig jaar, op 3 mei kon ik met deze dergelijke Fulda KRISTALL MONTERO 3 banden ritje doen toen er plotseling 30cm sneeuw gevallen is en ik woon in de bergen, waar de ritten soms extreem kunnen zijn. Het is van cruciaal belang om de juiste breedte, maarook het profiel van de band kiezen, dit zorgt voor het optimale benutten van onze auto Meer > in alle weeromstandigheden die voorkomen. Zoals mijn broer zegt, op de banden en remmen kan je het geld niet verliezen en hij heeft 100 percent gelijk. Vriendelijke groeten en ik wensen jullie een goede reis.
 • KK 4,1 111150

  Fulda ECOCONTROL

  Als ik weer was het kopen van keuze zou identiek zijn. Banden niet problemen te popelen om te gebruiken veroorzaken. Het enige wat ik zou als ik kon veranderen, is het geluidsniveau, het kan niet de banden die uitsluitend speelgoed auto's, omdat ibiza 1.2 is niet een mute koning :) Zoals voor remtractie heeft niets te klagen. Duurzaamheid is onwaarschijnlijk snel dreef ze 9,765.8 km en zien er nog als nieuw uit. Na deze cursus verkocht ik mijn auto (de meeste schade was gewoon de banden) Ik vraag me af hoe deze fabrikant valt in termen van winterbanden, ik waarschijnlijk op me te wachten dit jaar een andere aankoop. Jezelf kennen keuze zal op de Fulda vallen, omdat zomerbanden waren het Meer > beste wat mijn ibiza gehad. Ik raad deze donuts want voor het geld dat je echt kan concurreren met de banden van de hoogste kwaliteit.
 • wax 4,2 111150

  Fulda ECOCONTROL HP

  Aanvankelijk werden ze echt afkoelen rustig donuts. Helaas, na een reis een paar duizend mijl afstand, zijn harder geworden, maar het is nog steeds ok. Misschien een probleem met de achterwielophanging geometrie die ze zachtjes vernietigt (wyząbkowanie terug). Gedrag drogen zeer goed. Eén wol verzamelen, voor scherpe invoeren van een bocht en ik was ervan overtuigd dat we uitgevoerd. Gehandhaafd donuts! Echt grote verrassing. Op nat, gelukkig was het niet een noodsituatie, maar houdt snelle bochten en ik zijn onder andere tegoed op de 5e Geen verdacht gedrag vreemd, omdat ik niet wieżyłęm in zulke dingen, maar het brandstofverbruik is ca. gedaald. 0.3-0,5l / 100km. Algemeen hundereds hit Meer > aankoop. :-) Ik denk dat ik draag alleen een beetje sneller dan wat ik had. En ze waren ook Fulda. Proost
Vind uw Fulda banden