Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Fulda Banden

Fulda Banden

Beoordeling van de producent
3,6
op basis van 8418 meningen

of

Kenteken

Fulda is een Duits bedrijf dat in 1900 is opgericht. De onderneming levert ruim 7 miljoen banden per jaar aan de markt van ons buurland. Dit zorgt voor 10% van de Duitse bandenmarkt.

De producten van Fulda ontstaan in 13 fabrieken in verschillende Europese landen. Het bedrijf verkoopt jaarlijks ruim 10 miljoen banden. Fulda legt de nadruk op ecologie. De fabrieken functioneren volgens de normen met grote zorg voor het milieu.

De banden van Fulda worden tot de mediumklasse gerekend. In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en retro.

Fulda is de sponsor van de prestigieuze Fulda Challenge. De race vindt plaats in de ontoegankelijke gebieden van Noord-Canada. Alle auto's moeten bestand zijn tegen temperaturen van maar liefst - 35 °C en zijn uitgerust met de banden van deze Duits producent.

Beoordelingen van banden door onze klanten Fulda:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Fulda banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Hans 4,6

  Fulda SportControl 2 235/40 R18

  Mooie stille banden. Deze hebben geen looprichting maar wel een binnen en buitenzijde. Profiel ziet er strak uit ze moeten (net als elke band in 18 inch) even op temperatuur komen maar dat gaat behoorlijk vlot. Door hun structuur is er ook maar weinig kans op evt cuppen. Standaard werd mijn auto geleverd met conti’s (zeker goede kwaliteits banden) echter deze funda’s zijn wat mij betreft gelijkwaardig. Meer >
 • Piotr 4,2

  Fulda SportControl 205/45 R16

  Ik gebruik de banden van deze fabrikant al meer dan 10 jaar. Ik heb verschillende voertuigen en iedereen staat alleen op Fulda-banden. Heel belangrijk - dat het land van productie elk ander land is, maar niet Polen, helaas, maar die geproduceerd in ons land zijn van mindere kwaliteit. Banden alleen 's ochtends, dan worden we rustiger aan de randen van de velgregroeten. Meer >
 • Błażej W. 4,2

  Fulda ECOCONTROL HP 195/65 R15

  Ik koos voor de Fulda gebied, omdat in de oude Golf 2 Ik ben begonnen met 175/65 R14 98.000 km natuurlijk! Zodra één band lekke - nagel en is nog steeds minimaal bieżnik.Wyjątkowe duurzaam! Ik heb het over de zomer banden. Deze oude banden uit Fulda EcoControl 175/65 R14 82 T-opgericht in november 2008. Meer >
 • Arek 4,4

  Fulda ECOCONTROL 165/70 R14

  Dit is de tweede set banden dit model. Ik ben erg blij. Ik vermoed dat als ze weer maakte het nog andere te kopen dit model. Het is moeilijk om commentaar te leveren op de uitoefening bij hogere snelheden te wijten aan de auto, die hoofdzakelijk wordt gebruikt me naar de stad. Draag rubberen evalueren positief, er zijn geen tekenen van slijtage sneller te slopen of alleen een geselecteerd gedeelte van de band. Hoewel het moeilijk om water evacuatie banden te evalueren, dus ik kan gerust zeggen dat het vasthouden aan de weg in de regen de test doorstaat. Als je je afvraagt ​​over de vraag of het de moeite waard, het suggereert dat het de moeite waard. Uiteraard is dit een persoonlijke mening Meer > en iedereen zal doen wat hij zegt. Ik hartelijk begroeten en wens breedte!
Vind uw Fulda banden