Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Fulda

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Fulda Banden

Banden Fulda

Fulda is een Duits bedrijf dat in 1900 is opgericht. De onderneming levert ruim 7 miljoen banden per jaar aan de markt van ons buurland. Dit zorgt voor 10% van de Duitse bandenmarkt.

De producten van Fulda ontstaan in 13 fabrieken in verschillende Europese landen. Het bedrijf verkoopt jaarlijks ruim 10 miljoen banden. Fulda legt de nadruk op ecologie. De fabrieken functioneren volgens de normen met grote zorg voor het milieu.

De banden van Fulda worden tot de mediumklasse gerekend. In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en retro.

Fulda is de sponsor van de prestigieuze Fulda Challenge. De race vindt plaats in de ontoegankelijke gebieden van Noord-Canada. Alle auto's moeten bestand zijn tegen temperaturen van maar liefst - 35 °C en zijn uitgerust met de banden van deze Duits producent.

Zomerbanden ranking Fulda

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (3 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (405 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (177 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,8 111800 (1606 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,6 111600 (1621 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,6 111600 (157 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,2 111200 (93 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,2 111200 (590 Meningen)

Winterbanden ranking Fulda

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,2 111120 (7 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (549 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,1 111110 (115 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,5 111500 (877 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,4 111400 (975 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,4 111400 (146 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,4 111400 (343 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,0 11100 (34 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Fulda in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Fulda modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Fulda Conveo Tour 2
  Fulda Conveo Tour 2

  Type: zomerband Klasse: middenklasse - gunstige prijs-kwaliteitverhouding Bedoeld voor: ...

 • Fulda ECOCONTROL HP
  Fulda ECOCONTROL HP

  Type: zomerband Klasse: middenklasse - de beste prijs-kwaliteitverhouding Bedoeld voor: ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Fulda banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Fulda ECOCONTROL HP
  Fulda ECOCONTROL HP

  Type: zomerband Klasse: middenklasse - de beste prijs-kwaliteitverhouding Bedoeld voor: ...

 • Fulda SportControl 2
  Fulda SportControl 2

  Type: zomerband Klasse: middenklasse - gunstige prijs-kwaliteitverhouding Bedoeld voor: ...

Merk geschiedenis

Fulda, de parel uit de barok in het hart van Duitsland. De heren Gust Becker en Moritz Hasenclever stichtten aan het begin van de 20e eeuw in deze dicht bij Frankfurt gelegen plaats een onderneming die een aantal jaren later de grootste speler op de rubbermarkt van Duitsland en omgeving zou worden. Al in 1901 kwam de productie op gang. In de eerste productcatalogus bevonden zich dagelijkse gebruiksvoorwerpen van rubber – schoenzolen, pakkingringen voor bier- en mineraalwaterflessen en matten. De eerste banden van het merk Fulda waren bestemd voor... kinderwagens en paardenrijtuigen. In de daaropvolgende jaren werkte het bedrijf geleidelijk toe naar haar uiteindelijke bestemming – de productie van autobanden. Voordat Fulda in 1906 de eerste bandenmodellen voor vierwielige motorvoertuigen produceerde, maakte het bedrijf ook fiets- en motorbanden. De fietsbanden Diadem, Transport en Gebirgsreifen (voor bergfietsen) bleken in het begin van het volgende decennium zelfs een groot commercieel succes. De onderneming bood haar klanten de keuze uit tien verschillende loopvlakken en een jaar garantie op alle producten. Licentie voor Continental In 1915 brengt het bedrijf zijn eerste vrachtwagenbanden op de markt. De Sembusto-banden waren voorzien van stalen veren die de veerkracht van het rubber in traditionele banden moest vervangen. Deze branche ontwikkelde zich ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Fulda

Band Zomerbanden Fulda SportControl

Sportieve band voor een gunstige prijs
Mening: 4,7 111170

Met de Fulda Sportcontrol zocht ik de 'best-bang-for-buck' band van een bekend en bewezen merk. Door de vele snelweg kilometers vond ik afrolgeluid en rolweerstand belangrijk, echter zonder in te boeten op bovengemiddelde rem-prestaties op droog en nat wegdek. Voor een prijs onder de 100 euro per band en enigszins huiverig voor banden van Chinese makelij, kon ik weinig redenen vinden om niet de Fulda Sportcontrol band te kiezen. Eerdere ervaring met Bridgestone Potenza's (erg sportieve, harde band), vielen de consessie t.a.v. sportiviteit mij erg mee. De band houdt bij overstuur zeer lang stand zonder onvoorspelbaar te worden.

Band Zomerbanden Fulda ECOCONTROL HP

Goeie kwaliteit/prijs verhouding.
Mening: 4,1 111110

Kort geleden aangeschaft voor mijn Ford Focus 1.6v. Ben zeer tevereden,zowel met droog als nat weer.Stabiel en komfortabel en redelijk stil.Kortom,een hele goeie en veilige band voor de normale autorijder.Volgende keer zal ik ze weer aanschaffen.

Winterbanden Fulda

opona Winterbanden Fulda KRISTALL MONTERO 3

Een aangename verrassing
Mening: 4,3 111130

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Banden echt me aardig verrast. Tot nu toe het winterseizoen afkomstig Continental'e en Kleber'y, maar ik moet toegeven dat FULDA Kristall Motero3 zijn stiller en geven de indruk van een meer stabiele auto. Ik heb een front-wheel drive, en bij slecht weer (sneeuw en ijzige oppervlak) had ik het gevoel dat mijn auto houdt de weg ook. Ik beveel van harte.

opona Winterbanden Fulda CONVEO TRAC

Auteur:papagena
Mening: 4,5 111150

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Banden geweldig voor mij, trok mij op uit grote een hachelijke situatie, ik reis vaak overladen en had geen tekenen van slijtage niet opmerken. Ik reed naar Debice maar na een seizoen fit te worden weggegooid, en Fulda in het geval van mijn auto lopen voor het tweede seizoen perfect. Ik zou het zeker aanraden.

Gemiddeld cijfer van banden: 3,64 op basis van 8411 beoordelingen

Bandenmodellen Fulda

Alle bandenmodellen van het merk Fulda beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Fulda model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Bekijk onze aanbieding van zomerbanden Fulda. Zomerbanden zijn ontworpen voor het gebruik vanaf de lente tot de herfst. Kies juiste zomerband voor uzelf Fulda.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Fulda Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Fulda. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Fulda.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Fulda. Elke band Fulda wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.