Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Fulda Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
op basis van 8172 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Hulp

Toon uitleg van zoekparameters

Fulda is een Duits bedrijf dat in 1900 is opgericht. De onderneming levert ruim 7 miljoen banden per jaar aan de markt van ons buurland. Dit zorgt voor 10% van de Duitse bandenmarkt.

De producten van Fulda ontstaan in 13 fabrieken in verschillende Europese landen. Het bedrijf verkoopt jaarlijks ruim 10 miljoen banden. Fulda legt de nadruk op ecologie. De fabrieken functioneren volgens de normen met grote zorg voor het milieu.

De banden van Fulda worden tot de mediumklasse gerekend. In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en retro.

Fulda is de sponsor van de prestigieuze Fulda Challenge. De race vindt plaats in de ontoegankelijke gebieden van Noord-Canada. Alle auto's moeten bestand zijn tegen temperaturen van maar liefst - 35 °C en zijn uitgerust met de banden van deze Duits producent.

Beoordelingen van banden door onze klanten Fulda:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Fulda banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Piotr 4,2 111150

  Fulda SportControl 205/45 R16

  Ik gebruik de banden van deze fabrikant al meer dan 10 jaar. Ik heb verschillende voertuigen en iedereen staat alleen op Fulda-banden. Heel belangrijk - dat het land van productie elk ander land is, maar niet Polen, helaas, maar die geproduceerd in ons land zijn van mindere kwaliteit. Banden alleen 's ochtends, dan worden we rustiger aan de randen van de velgregroeten. Meer >
 • Błażej W. 4,2 111150

  Fulda ECOCONTROL HP 195/65 R15

  Ik koos voor de Fulda gebied, omdat in de oude Golf 2 Ik ben begonnen met 175/65 R14 98.000 km natuurlijk! Zodra één band lekke - nagel en is nog steeds minimaal bieżnik.Wyjątkowe duurzaam! Ik heb het over de zomer banden. Deze oude banden uit Fulda EcoControl 175/65 R14 82 T-opgericht in november 2008. Meer >
 • Arek 4,4 111150

  Fulda ECOCONTROL 165/70 R14

  Dit is de tweede set banden dit model. Ik ben erg blij. Ik vermoed dat als ze weer maakte het nog andere te kopen dit model. Het is moeilijk om commentaar te leveren op de uitoefening bij hogere snelheden te wijten aan de auto, die hoofdzakelijk wordt gebruikt me naar de stad. Draag rubberen evalueren positief, er zijn geen tekenen van slijtage sneller te slopen of alleen een geselecteerd gedeelte van de band. Hoewel het moeilijk om water evacuatie banden te evalueren, dus ik kan gerust zeggen dat het vasthouden aan de weg in de regen de test doorstaat. Als je je afvraagt ​​over de vraag of het de moeite waard, het suggereert dat het de moeite waard. Uiteraard is dit een persoonlijke mening Meer > en iedereen zal doen wat hij zegt. Ik hartelijk begroeten en wens breedte!
 • strazakp 4,4 111150

  Fulda SportControl 225/45 R17

  Ik had eerder Yokohama in deze omvang en in vergelijking met Fulda is Fulda Sport Control is een heel stuk beter. Hoewel ik reed ze een paar honderd kilometer en een totaal van net onder droge omstandigheden die al kan ik zeggen dat ik ben erg blij. Na ongeveer 200km banden de ułożyły en leuk om de weg te houden. Natte dagen was er nog steeds niet, dus ik oordeel niet in deze categorie. De banden zijn rustig en goed onderdrukken ongelijkheid voor een dergelijk profiel. Ik hoop ook dat ik kan kalmeren ze doen 30tys km om te kunnen zeggen dat ze duurzaam zijn. Daarnaast Oponeo een super winkel. Banden kocht na overleg met de partijen consultant, snelle levering en de banden kreeg mega vers Meer > vanwege het einde van januari 2016 (gekocht in februari) dus misschien rechtstreeks uit de productielijn ;-) Goede prijs kwaliteit. !!!
Vind uw Fulda banden