Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Fulda Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
op basis van 8172 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Fulda is een Duits bedrijf dat in 1900 is opgericht. De onderneming levert ruim 7 miljoen banden per jaar aan de markt van ons buurland. Dit zorgt voor 10% van de Duitse bandenmarkt.

De producten van Fulda ontstaan in 13 fabrieken in verschillende Europese landen. Het bedrijf verkoopt jaarlijks ruim 10 miljoen banden. Fulda legt de nadruk op ecologie. De fabrieken functioneren volgens de normen met grote zorg voor het milieu.

De banden van Fulda worden tot de mediumklasse gerekend. In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en retro.

Fulda is de sponsor van de prestigieuze Fulda Challenge. De race vindt plaats in de ontoegankelijke gebieden van Noord-Canada. Alle auto's moeten bestand zijn tegen temperaturen van maar liefst - 35 °C en zijn uitgerust met de banden van deze Duits producent.

Beoordelingen van banden door onze klanten Fulda:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Fulda banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Arek 4,2 111150

  Fulda KRISTALL GRAVITO 135/80 R13

  Hallo, Ik heb deze donuts 4 seizoen en ik ben erg blij dat ik ze ongeveer 6000 km in de stad, de helft heeft gebotst, maar ze nog steeds functioneren. En ik zal je vertellen waarom ik ben blij? Hoe kon ik een of twee seizoen, niet pamientam nu, maar ik reed de route van Warschau naar Lodz en het was donker het sneeuwde nat nasypało ongeveer 10 cm en vervolgens reed 70 - 80 km / h reed al de rechterbaan en ik vertrokken, dat was niet genoeg odśnieżony. Op dat moment was ik bezig. Een tweede test het zou gaan langs een smalle straat die zonk en ik ging terug wiel als het niet gleed, en ik vocht tot het einde in een grote sneeuw :) En vergeet niet dat je koopt winterbanden maat kleiner! Meer > (Breedte).
 • lolek16 4,2 111150

  Fulda KRISTALL MONTERO 165/70 R13

  We raden deze banden zeer goede waarde voor de prijs sprong. Ik heb een andere auto gekocht nu en in de nabije toekomst, zullen ze zeker stapelen de sneeuw en in de online winkel. U koopt hier en maak je geen zorgen augustus levering omdat u alleen betaalt voor de banden. Ik raad dit type banden, omdat het moeilijk is om een ​​rotatie maken :) Meer >
 • Tymek 4,5 111150

  Fulda KRISTALL MONTERO 2 155/70 R13

  Banden vrouw kocht de auto, want ik was met behulp van een dergelijke (14 175/65) in de Astra Stationwagon. We wonen buiten de stad dus we gaan elke dag en het asfalt en de weg, is niet altijd sneeuwvrij. Nu rijd ik in de volgende maar 15 165/60 in GOLF IV. In alle auto's banden openbaring, ik had nooit problemen met de hechting. Top deden de kleinste, 13 draden in onze Micrze, zelfs bij grote "przeszkadzaniach" auto klampte zich vast aan de weg. Alleen waarschuwen tegen wat is alvorens te gaan rijden voor een lange tijd dat wil zeggen wanneer hij warm is, banden verdwijnen in de ogen ;-) Ik zou aanraden, veilige banden. Meer >
 • LUKAS 4,2 111150

  Fulda KRISTALL ROTEGO 205/55 R15

  Banden houden zeer goed. Niemiałem geen manier om ze te testen op het spoor (zoals zomer), maar onderweg presteren zeer goed. De sneeuw rechter stick op het ijs slecht, maar zeker is het ijshockey ook gewoon blijven de spikes en kettingen op droog asfalt hehehe verrassend goed te houden in de natte een beetje erger. Een andere ziówki anders zal zijn, maar alleen voor een test, dan podejżewam dat, en dus ga ik terug naar Fuld ... ;) Meer >
Vind uw Fulda banden