Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Fulda Kristall Control HP

Kies de bandenmaat:

Merk:
Fulda
Type:
Winterbanden
Aantal:
75 / stuk
Bestel
4,1
Beoordeling: Voldoende 111110 115 reviews

Fulda Kristall Control HP beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Fulda Kristall Control Hp is een winterband van middenklasse die door beste verhouding tussen prijs en kwaliteit gekenmerkt wordt. Dit model is bestemd voor personenwagens met hoge prestaties.

Fulda Kristall Control Hp wordt gewaardeerd in ADAC testen. De band is bestendig tegen mechanische slijtage, snelle loopvlak afslijten en extreme temperaturen. Dit model wordt uitgerust in een directioneel loopvlakprofiel waardoor gedraagt zich goed op natte en droge wegdeken.

Dankzij een geoptimaliseerde constructie van het loopvlak en bijzondere eigenschappen van het gebruikte rubbermengsel, verzekert de band akoestisch comfort. Dit rubbermengsel is heel licht waardoor rolweerstanden verlaagd worden. Dat leidt tot de vermindering van brandstofverbruik en CO2- uitstoot in de atmosfeer. Fulda Kristall Control Hp is economisch in gebruik. Dankzij het slijtagebestendige looopvlak is de houdbaarheid van deze band verlangd. Grotere contact met het wegdek garandeert veiligheid en maximale prestaties door de hele exploitatie tijd. Wijde loopvlakgroeven voeren water effectief af en minimaliseren het risico van aquaplaning. Daardoor wordt de grip behouden en het rijden is veilig, ongeacht weersomstandigheden. Deze banden zijn een uitstekende oplossing voor de bestuurders die van banden, behalve redelijke prijs, ook optimale prestaties verwachten. De banden verzekeren rijcomfort en betrouwbaarheid.

Fulda Kristall Control HP beoordeling

Overzicht: 4,1 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 115 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111900 3,9
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11110 4,0
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111110 4,1

115 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 30 Personen
 • 4 70 Personen
 • 3 12 Personen
 • 2 2 Personen
 • 1 1 Personen

90% van de gebruikers raadt deze band aan

90%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3687 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 115 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1046000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Roos

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,6 111160
  Ik ben zeker tevreden over de Fulda Kristall Control HP banden. Dat zijn eerste nieuwe banden welke heb ik zelf gekocht, tot nu toe had ik altijd tweedehands banden. Waarom heb ik nieuwe gekozen? Omdat ik rijd met de kind. Een keer had im mijn zon van mijn moedej afhehald , en mijn moeder woont in een dorp. Door de boos heb ik 140km/h gereden en de grip is geweldig, remmen zonder enige probleem – paar keer ze hebben mijn bomper redden. Ongeweer 1 km tot mijn huis heb ik een weg waar bijna nooit de sneeuw uitgehaald is, soms komt ook een ijs op de weg- de Fulda Kristall Control HP rijden perfect- ik heb spetial een test gemaakt. Bij een snelheid van 80 km/h de auto is best gestopt. De geluid – kan ik nieks verkeerd zeggen. Op de mud ik krijg geen last, natte wegdek perfect. Bij 100km/h had ik een plas omgereden en de water was snel weg van de band. Dat is mijn eerste aankoop bij jullie maar zeker niet de laatste !! zeker aanraden !!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Rutger

  Maat: 225/45 R17

  Beoordeling: 4,6 111160
  Ik kocht banden in de maat 225/45R17 voor de prijs dan 1900zł. Ik maakte een aantal 5000km en ik kan zeggen dat ze zijn erg goed! Rijden onder de met sneeuw bedekte top, Ik heb de Fulda Kristall Control HP in de maat 225/45 R17 gekocht, ongeweer 5000km gereden en ze zijn zeker TOP! Rijden op de sneeuw , mud – zonder enige probleem , op de ijs ook goed. Een slechtpunt ? misschien door dat ik een laarge profiel heb , maar een band kappot geraakt bij de snelheid van 40 km/h , de tweede krijg een buil maar bij 160 km.h want ik had met de auto in een hat gereden. Ik zal ze zeker kopen als ik een nieuwe auto zal kopen maar met niet in deze bandenmaat

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Richard

  Maat: 195/55 R15

  Beoordeling: 4,6 111160
  De banden zeker om aanraden. Wat voor mijn verrast is dat de Fulda Kristall Control HP niet in een premium klasse is , omdat na de vergelijken ze is net zo goed als de merken van de top klasse , en ze is ook nie uit China. Maar terug naar banden – de kwaliteit van de gum TOP, de band is still en heeft een beste grip. Mijn laatste zomer banden waren zerek luider dan deze banden. We hadden wenig sneeuw deze jaar, maar ik kan zeker schrijven dat op de ijs ze draagen zich goed. De uiziet van de loopvraal is niet geweldig , maar is dat zo belangrijk? Ik denk het niet! De gebruik is meer belangrijk. Ik raad ze aan iederen!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Lukas

  Maat: 205/60 R16

  Beoordeling: 4,0 11110
  De banden heb ik al tweede seizoen onder mijn Peugot 407. Als ik de Fulda Kristall Control HP met mijn laatste banden vergelijken ga, ze zijn zeker better. De grip is zonder fout. Op de natte wegdek en ook op de sneeuw ze rijden zeker better dan mijn laatste banden uit een premium klasse. Als we op een comfort gaan kijken net slechter , ze zijn streek , maar bij een hoogte van 60 is dat eigenlijk better. Maar bij de large snelheid en bij een agresief remmen ze maken lawaai, bij de snelheiden bowen 50km/h komt allen weer in oorde.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Paul

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 5,0 11111
  Na het onplezierig ervaring met de zomer banden , als ik heb gezien wat kom top mijn wekrauto was ik boos. Maar na 20 duizend km – ik geg nieks verkeerd! Ik heb de Fulda Kristall Control HP bij elke weersomstandigheden getested. Deze band is geweldig – ik heb geen slechte punten gevonden. Ik had verschillende banden ook uit verschillende klasse, maar deze band is net zo goed als de premium banden. Ik zal ze zeker aanraden. De band heeft een beste grip , prestatie , ze is still en comfort. Ik voel mij veilig op de weg.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Fulda Kristall Control HP

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
195/60 R16 89 H 75 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Fulda Kristall Control HP test

2015 test ADAC met de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende