Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Fulda KRISTALL MONTERO 2

Kies de bandenmaat:

Merk:
Fulda
Type:
Winterbanden
Aantal:
37 / stuk
Bestel
3,5
Beoordeling: Matig 111500 877 reviews

Fulda KRISTALL MONTERO 2 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Productbeschrijving is onbeschikbaar.

Fulda KRISTALL MONTERO 2 beoordeling

Overzicht: 3,5 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 877 reviews

matig
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111500 3,5
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111600 3,6
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111600 3,6

877 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 21 Personen
 • 4 223 Personen
 • 3 608 Personen
 • 2 17 Personen
 • 1 8 Personen

86% van de gebruikers raadt deze band aan

86%

De gegevens over de band worden verzameld voor 5008 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 877 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 11565000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Krystian

  Maat: 185/65 R14

  Beoordeling: 3,4 111400
  Pluspunten: - ze zijn erg rustig bij snelheden boven 70 km / h (vriend heeft de Octavia Barumy en Fulda verbaasd dat er zoveel leuke stiller-it hehe.) - Great deal "in de sneeuw" - Idel presteert in natte omstandigheden (voor mijn zomerbanden altijd na de regen ASR had een hoop werk - na wijziging van de zimówkę ik was zoooo verbaasd, en zelfs zeer veel veel kleiner slip onder zware tractie ... het is het beste ding over deze band - in de modder śniegowym ook erg goed - misschien is het gek ... maar ik was van plan om 205 km / h te hebben en gaf advies); FOUTEN: - bij een snelheid van 50-60km / h lijken vreemde geluiden, het geluid van het glas langzaam of verdwijnen,,,, vreemd - ik denk dat het heeft te fijn / zeer resistent "kanten" banden voordat ik Firestony en Klebery. FIRESTONY: voordelen: lage rolweerstand, rustig, goed in de sneeuw .. nadelen: terrible op natte nawierzchnii, en problemen met evenwicht (niet alleen mijn mening ...) KLEBER:-cons: het ergste van de natte, na 15.000 mijl en vreemd lijken zoemende geluiden, poźlizgi kant is de standaard! voordelen: lage slijtage, maar hoe zit het na twee seizoenen als de geluiden lijken dat het gebruikelijke apparaat te rijden ....! Ik denk dat met deze 3-jki Fulda zijn de beste ..... de meest optimale keuze ...... maar ik denk dat alle gebreken komen in het volgende seizoen ... als u vragen ICQ: 3354921

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Piotr

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 3,4 111400
  Ik heb gemengde gevoelens over deze banden. In het algemeen, lijken mij goed te zijn, maar ik heb zo mijn twijfels dat het gevolg is van een gebeurtenis zijn. Het was in december voor de sneeuw. De temperatuur was boven het vriespunt, en de stoep was nat. Bij de uitgang van de snelweg (ik ken wel de afslag) op de boog liep ik in een slip, achter beschuldigde me drie keer, ik eindelijk in geslaagd om de auto op de goede weg en ik ging verder. Daarna werd ik een enorme kloof aan de band en begon voorzichtig te rijden. De sneeuw auto loopt goed, tot er geen skids. De slip Ik heb het gevoel dat ik geen controle over. Wielen vrij gemakkelijk om de aandrijfslipregeling (voorwielaandrijving, de auto lang en zwaar) te krijgen, is ASR lampje knippert. Ik maakte een paar reizen om te skiën in de bergen. Banden deden het goed op steile beklimmingen, afdalingen en bochten. Natuurlijk, tegen die tijd reed ik conservatief. In mijn auto, de banden zijn vrijwel onhoorbaar bromtoon is niet onaangenaam voor het oor. Dit geldt voor het snelheidsgebied. Na het rijden 5000 km bandenslijtage is normaal, ik heb niet gemerkt dat uszczerbień, scheuren, schuren, enz. Vanwege de redelijke prijs zou ik alleen deze banden die veilig te rijden raden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Rysiek

  Maat: 155/65 R13

  Beoordeling: 3,4 111400
  Het is een heel goede band voor het geld, maar al snel verliest contact met het oppervlak, vooral bij het remmen en tractie. Begin met de lichten ziet eruit als een peuter of dove persschoen en lawaai. Vergeet het snel opnieuw moet worden geladen of nederlaag buigt het oppervlak rond de -2 - 5 graden Celsius, zelfs als het nat is, omdat het regent en we zijn gewoon niet warm oponu, gaat in augustus als kunststoffen. Augustus is een andere zaak als de ochtend begint met een warme garage ~ 17 ° C, mijn auto, vast te houden aan de weg, maar het gevoel als de banden hun grip verliezen gelijkmatige temperatuur en hoge snelheid rijden en zmusznia banden op te warmen tijdens het rijden. Er is een andere belangrijke factor bij het uitvoeren van een negatieve invloed op hun werk en Mianowice contactdruk en opkomende wrijvingskracht, mijn auto is licht en smallere banden kon 145, was het mogelijk om beter, zeker anders. Ik niet meer wil kopen, check het bedrijf Nokian nu, want wie anders heeft om te weten hoe het niet moet winterbanden Scandinaviërs :)

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Mateusz

  Maat: 195/60 R15

  Beoordeling: 3,4 111400
  Ik woon in de bergen en zoals iedereen weet is er sneeuw voor een lange tijd en veel van ... Fulda koos donuts omdat ze werden geprezen in beoordelingen, maar deze opinie is niet, tenzij de bewoners van de bergen :-) (geen aanstoot aan de laaglanden) geschreven. Ik denk dat ik controleerde hen op elke manier. Het grote pluspunt is de moeite waard het rijden op asfalt: rustig, goede tractie en prayczepność. Zelfs bij snelheden die 160 km / h niet verslaan op het stuurwiel. Maar nu de nadelen - de sneeuw als het niet genoeg is ok, maar als je gaat na een grote hoeveelheid sneeuw is een tragedie. Ik heb ESP en non-stop met knipperen, zelfs bij stationair niet ik zeg niets van het ijs kon kapotte auto te hebben. In het algemeen is het ijs niet houden als ik van de top - een tragedie. Maar het grote pluspunt is de moeite waard slijtage is sensationeel ... Dit Clincher aanbevelen aan mensen die niet wonen in de bergen. Maar het is jouw beslissing ... met vriendelijke groet

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: szpunt

  Maat: 185/60 R15

  Beoordeling: 2,6 116000
  Een verbeterde tweede generatie montero? Ik bang om te rijden op de eerste ;) Eerder gebruikt Aalscholvers Snowpro beter uitgeoefend in de bergen in de sneeuw zou zijn, was er geen noodzaak om een ​​ketting te maken, met het kauwen niet willen dragen en de rit was erg stressvol. Ze zijn zacht, die bij het ontbreken van dit jaar, een echte winter en koud weer is niet zuinig. Raak de gewenste druk niet overschrijden en de wielen zien eruit alsof ze misten een paar tienden van een atmosfeer. Trouwens, heel duidelijk overbrengen ruwe wegen. Zeker beter voor hen in de winter dan in de zomer, maar eerder in de winter ASTRA Continentalach ervan overtuigd waren (maar dat is een andere auto, zo moeilijk is om een ​​objectieve vergelijking te vinden). Dus, bevestigt het standpunt dat de Fulda beter zomer komen dan de winter rubber. Oh, en zoals bijna elke nieuwe banden moeten worden (de extreem lange) want direct na de aanname dat de dood in de ogen ;)

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Fulda KRISTALL MONTERO 2

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
155/70 R13 75 T 37 Bestel
175/65 R15 88 T 73 Bestel
175/65 R15 88 T 84 Bestel
175/65 R15 84 T 50 Bestel
175/65 R15 88 T 55 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: