Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Fulda KRISTALL MONTERO 3

Kies de bandenmaat:

Merk:
Fulda
Type:
Winterbanden
Label:
C C B 72 dB
Meer informatie
Aantal:
66 / stuk
Bestel
4,2
Beoordeling: Voldoende 551 reviews

Fulda KRISTALL MONTERO 3 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterband

Klasse: medium - optimale prestaties en beste verhouding tussen prijs en kwaliteit

Bestemming: personenauto’s

Loopvlakprofiel: directioneel - groeven in de vorm van de letter V zijn verantwoordelijk voor een efficiënte waterafvoer van de bovenkant van de band

Maat: van 13 tot 16 inchBetrouwbaarheid, duurzaamheid, uitstekend gedrag op sneeuw en modder - dat zijn de belangrijkste kenmerken van Fulda KRISTALL MONTERO 3. Dit model is ontworpen voor het alledaagse rijden dus zijn prestaties zijn even goed binnen en buiten de stad.De band is met een directioneel loopvlakprofiel uitgerust dat wordt vaak gebruikt bij winterbanden omdat het gedrag op een nat wegdek uitstekend is. Water, sneeuw en modder is snel afgevoerd dankzij V-vormige groeven. Dat beschermt de auto tegen plotselinge slip. Een efficiënte waterafvoer maakt ook de remweg korter wat tot een hoger veiligheidsniveau leidt. Fulda KRISTALL MONTERO 3 is van een modern rubbermengsel gemaakt die fantastische flexibiliteit zelfs onder extreme temperaturen garandeert. Dit model is ook zeer duuzaam en bestand tegen mechanische beschadigingen. Het loopvlakprofiel verslijt langzaam en gelijkmatig. De levensduur van Fulda KRISTALL MONTERO 3 wordt daardoor verlengd.De designers hebben ook gezorgd voor de juiste drukverdeling in Fulda KRISTALL MONTERO 3. Als gevolg hiervan verslijt de band gelijkmatig, wat in een hogere rijveiligheid resulteert. Bestuurders kunnen van volle prestaties genieten tijdens de hele gebruiksduur van dit model.Fulda KRISTALL MONTERO 3 is de beste oplossing voor bestuurders die rijveiligheid en goed rijgedrag op elke soort wegdek zoeken, maar tegelijkertijd niet teveel willen betalen voor een band. Dit model behoort tot middenklasse die door de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit en optimale prestaties gekenmerkt zijn.Informatie over de producent: Fulda is een Duitse bandenproducent die sinds 1900 banden produceert. Tegenwoordig heeft zij een aandeel op de Duitse bandenmarkt van ongeveer 10%. Het merk wordt ook zeer gewaardeerd en wordt meer en meer bekend zowel binnen alsook buiten Europa. In zijn aanbieding zijn banden voor personenauto’s, 4x4, bestelwagens, landbouwmachines, vrachtwagens en klassieke auto’s. Banden behoren tot medium klasse omdat die door redelijke prijs en goede prestaties gekenmerkt zijn.

Fulda KRISTALL MONTERO 3 beoordeling

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 551 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 4,2

551 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 163 Personen
 • 4 336 Personen
 • 3 34 Personen
 • 2 9 Personen
 • 1 9 Personen

92% van de gebruikers raadt deze band aan

92%

De gegevens over de band worden verzameld voor 4424 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 551 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 4180000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: diesel22

  Maat: 185/55 R15

  Beoordeling: 4,1
  Banden Fulda KRISTALL MONTERO 3 gekocht vorig jaar in de herfst, nu iets meer dan 20duizend km gerijden voornamelijk route Nederland -Duitsland (meer dan 2000 km per week), gerijden zowel op Duiste als Oostenrijkse en Tsjechische autosnelwegen de banden konden wel aan, zeker in de blok van A-klasse. Op de sneeuw presteren die echt goed en ook bijzonder goed in het Bavarian klimaat, waar ’s nachts zoveel sneeuw kon vallen dat je bijna in staat was om te gaan en de sneeuw was tot de kuit, ik heb nooit een probleem gehad met het door te gaan door de grotere stapels met sneeuw dat door de ploeg verlaten werden. Op de weg is het geluid van de auto aanzienlijk verdwenen - een van de passagiers heeft eens gezegd dat de auto zo stil was alsof dit een benzine was en niet diesel. In noodsituaties, die heel vaak te zien zijn op de Duitse autosnelwegen konden ze heel goed de grip houden, zonder enige problemen ook bij slecht weer. En wanneer de gekke mensen met zijn achterwielaandrijving hun auto niet kunnen besturen en buiten de weg gaan tijden sneeuw of regenachtige weer. De band Fulda KRISTALL MONTERO 3 raad ik echt aan en zeker omdat die voor de goede prijs te kopen is, deze hebben we ook voor mijn mama en zus besteld en zitten onder hun auto’s, heel goede kwaliteit voor een lage prijs

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: alvo

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 4,4
  Zeer goede band voor deze prijs. Kan gerust aangeraad worden. In rijdt inde stadn en buiten de stad. Lage rolweerstand, gedragd zich heel goed in de sneeuw. Ik ben agressief aan het rijden en ik kan geen enkele slechte woord over deze band zeggen, daarom heb ik deze Fulda KRISTALL MONTERO 3 voor een nieuwe Focus genomen. Bij hogere snelheiden is het geluid aanvaarbar, zijn stiller en zahcter dan de andere banden. op het werk kan ik bleber hp2 testen die veel meer lawaai maken, voor de rest is Fulda KRISTALL MONTERO 3 ok, aan te raden Goodyear ultra grip 7 raad ik niet aan – deze zijn duur en helaas allen voor in de stad. Dębica is luid en valt niet op de knieen. Diplomaten glijden bij de temperatuur boven nul (geboel van plastic) bij lagere ok. Nexen winguard heeft me verrasd want ale op de chinese banden zijn die fantstisch dankzij de prijs, redelijk in de sneeuw, en op de ijs als op natte wegdek kunnen zich de bekende merken achteraan voellen.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Jim

  Maat: 165/65 R15

  Beoordeling: 5,0
  Gelieve Mensen ik woont op het platteland in het Duitsland waar de winter laat zich wel voelen komen en gewoon zijn. Ik heb deze Fulda KRISTALL MONTERO 3 banden getest sinds het begin van vorige seizoen. De banden kunnen zich uiteraard heel goed gedragen en een goeie indruk geven in de hoge sneeuw, maar ook als je op het ijs rijdt.Soms overwin ik zeer hoge sneeuwjachten totdat de banden omhoog izjn nadien helpte er niks meer. Als ik op droog asfalt rijd maken die niet veel lawaai, maar het is bekend dat ze harder zijn, in vergelijking met de zomerbanden. Bij het rijden in de diepe plassen met een grotere snelheid heb ik nooit het gevoel gehad dat ik de grond verloren heb onder de wielen. Ik was in de bergen en ik reed door een heuvel waar andere personenauto’s gewoon stonden, ik kon gewoon doorrijden, samen met andere 4x4. Misschien zijn deze Fulda KRISTALL MONTERO 3 banden niet de goedkoopste, maar ik vind dat deze hun geld waard zijn.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Mark55

  Maat: 175/65 R14

  Beoordeling: 4,1
  Ik ben zeer tevreden met deze winterbanden. Ik kocht Fulda KRISTALL MONTERO 3 en monteerde hen in november 2014. Op een afstand van minder dan 7000 km kan ik niet zagen. Dit jaar was de winter nogal zacht, maar zodra gesneewud was presteerden de banden erg goed en konden de smeltende sneeuw op de straten doorgaan . Ik ben een bestuurder met een dynamische rijstijl, maar ik heb nooit hun capaciteiten bij een noodstop gecontroleerd (een keer met een kleine snelheid op de sneeuw, dat kan ik dus overslaan). In het algemeen kan ik ze te vergelijken vooralsnog slechts 2 Debica Frigo, Frigo S30 en Kleber Krisalp. Volgens mij Dębica blijft ver achter. Nou ja, misschien met uitzondering van tractie in een diepe sneeuw. Wat het geluid, rijcomfort en het remmen betreft hebben me de Fulda KRISTALL MONTERO 3 banden zeer positief verbaasd. Kleber is slechts ietskes slechter. Voor deze prijs kan id die alleen maar van harte aanraden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Arnie G.

  Maat: 175/70 R14

  Beoordeling: 4,2
  Ik beveel deze banden-> Fulda KRISTALL MONTERO 3 . Zeer hebben goede grip in de sneeuw, zorgen voor een zeer goede grip en het besturen van je auto zelfs met een achterwielaandrijving. Ze plakken zeer goed op droog asfaltenweg en in de gematigde temperaturen (10-15 graden). Auto op deze banden voert nauwkeurig zijn werk uit (zelfs bij de hogere snelheden), en als voor winterbanden zijn ze vrij stil. Echt super als voor de banden slechts van middenklasse. Bovendien, zijn deze banden Fulda KRISTALL MONTERO 3 prijsaantrekkelijk - maat 175/70 R14 kocht ik voor 48 EUR, per band en banden waren "vers", dat wil zeggen dat ze in de winkel een tijdje gelegen hebben. Nadat ik de banden eronder gezet heb voeldeik onmiddellijk veel beter de auto, stiller en op een zeer comfortabeler manier. Ik ben erg blij mee en het is zelfs zo ver gegaan dat ik de zomerbanden ook van het merk Fulda gekocht heb (model EcoControl).

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Fulda KRISTALL MONTERO 3

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
C | C | B 72 dB |
205/55 R16 91 T 66 Bestel
C | C | B 72 dB |
205/55 R16 91 T 81 Bestel
C | C | B 72 dB |
195/65 R15 91 T 51 Bestel
D | C | B 70 dB |
175/65 R14 82 T 99 Bestel
C | C | B 71 dB |
185/65 R15 88 T 51 Bestel
D | D | B 69 dB |
155/65 R14 75 T 61 Bestel
D | C | B 71 dB |
165/65 R14 79 T 52 Bestel
D | D | B 71 dB |
165/70 R13 79 T 47 Bestel
D | C | B 70 dB |
165/70 R14 81 T 58 Bestel
D | D | B 70 dB |
175/70 R13 82 T 53 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Etykieta Klasa oporu C Klasa hamowania C

Fulda

580959

205/55 R16 91 T

C1

72

 • Fulda
 • KRISTALL MONTERO 3
 • 205/55 R16
 • 91
 • T
 • C
 • C
 • B
 • 72 dB
 • Ja
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Fulda KRISTALL MONTERO 3 test

2015 test ADAC met de maat: 165/70 R14 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild met de maat: 185/60 R15 beoordeling: ruim voldoende