Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Goodyear Efficientgrip Performance SUV

0
Merk:
Goodyear
Type voertuig:
4x4
Type:
Zomerbanden
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

Bekijk soortgelijke modellen

Goodyear Efficientgrip Performance SUV beoordeling

Laatste beoordelingen:

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Goodyear Efficientgrip Performance SUV beschrijving

Langdurig comfort en veiligheid – dat is waar de Goodyear bandenontwerpers al jaren aan werken. Dit was niet anders voor het zomermodel Efficientgrip Performance SUV, waarvan de uitstekende eigenschappen de premiumklasse waardig zijn. Het is ontworpen om te worden gemonteerd op SUV's uit het topsegment die op verharde wegen worden gebruikt.


Innovatieve oplossingen voor uitzonderlijke prestaties

Bij het ontwerp van dit model is gebruik gemaakt van een aantal geavanceerde functies, waaronder:

 • QuietTred Technology. Zowel de constructie van het karkas, de afmetingen van de loopvlakblokken als de indeling en vorm van de groeven resulteren in een aangenaam stille cabine. Het geluid dat wordt gegenereerd door de rollende banden - intern en extern - wordt geminimaliseerd, wat zorgt voor een hoog niveau van akoestisch comfort gedurende de levensduur van de banden.


 • FlexContact Technology. Het is bedoeld om ongewenste trillingen te voorkomen die het reiscomfort verminderen. De ongelijkmatige wegen zijn niet langer een nachtmerrie. Essentieel hiervoor zijn de gebruikte rubbersamenstellingen en de nieuwe zeshoekige hiel, die het contact tussen de band en de velg verbetert.


 • Efficiente rubbersamenstelling met nieuwe polymeren. Ze zijn erin geslaagd om de prestaties op een nat wegdek te verbeteren. Dankzij de combinatie van een verfijnt loopvlakpatroon met brede groeven in het midden van het model en versterkte schouders wordt het risico op uitglijden na regenval geminimaliseerd. Of de auto nu op een rechte stuk rijdt, een bocht neemt of remt, verliezen de banden geen grip. Dit heeft een directe invloed op de veiligheid op de weg.


 • Versterkte, degelijke constructie. Het is een garantie dat de banden veeleisende omstandigheden aankunnen, zodat u met plezier in uw auto kunt rijden.

GoodyearLogo

Goodyear is een van de leiders in de bandenindustrie en kan terugblikken op ruim 120 jaar ervaring en miljoenen tevreden bestuurders wereldwijd. Het merk heeft een eersteklas assortiment banden voor uiteenlopende doeleinden. Alle modellen combineren kenmerken zoals zorgvuldigheid en kwaliteit van afwerking en innovatie.