Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Goodyear Ultra Grip 8

Merk:
Goodyear
Type:
Winterbanden
Label: Meer informatie

Kies de bandenmaat:

Aantal:
109 / stuk
Bestel
4,4
Beoordeling: Voldoende

Goodyear Ultra Grip 8 beschrijving

3PMSF De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Goodyear UltraGrip 8 is een winterband voor personenauto’s die door de volgende eigeschappen gekenmerkt is: korte remweg, uitstekende grip op nat wegdek (beste bescherming tegen aquaplaning), goede bestuurbaarheid. Het eerste kenmerk, dus een korte remweg is bereikt dankzij een auteurstechnologie van Goodyear - 3D-BIS. In de structuur van het loopvlak bestaan er namelijk blokken die elkaar blokkeren. Als gevolg daarvan wordt de remweg korter gemaakt. De goede bescherming op nat wegdek is een eigenschap dat door een modern rubbermengsel bereikt is.Zijn taak is om uitstekende grip ook bij lage temperaturen te verzekeren. De stof die bij de productie van Goodyear UltraGrip 8 gebruikt is, is ook zeer resistent tegen slijtage. Bovengenoemde technologie 3D-BIS verbetert de bestuurbaarheid, niet alleen op een droog wegdek maar ook in de meest onvoorspelbare omstandigheden. Zijn geoptimaliseerde vorm zorgt voor een groot contactoppervlak wat tot een betere controle op glad wegdek leidt. Een directioneel loopvlakprofiel werkt goed op een nat wegdek maar ook op een weg die door modder of sneeuw bedekt is. Deze band is met twee soorten groeven uitgerust - de eerste soort zorgt voor de snelle en efficiënte waterafvoer en het tweede is verantwoordelijk voor de grip op sneeuw. Daardoor is deze band universeel - zijn prestaties kunnen tijdens sneeuw- of regenafval of dooi gebruikt worden. Goodyear UltraGrip 8 is een band die door verschillende autoproducenten als de originele uitrusting gekozen wordt, bijvoorbeeld voor: VW Caddy, Mitsubishi Canter, Ford C-Max of BMW Serie 1.Informatie over de producent: Goodyear werd door Frank Seiberling opgericht. De naam komt van de uitvinder van vulkanisatie, Charles Goodyear. De eerste activiteiten van dit bedrijf omvatte de productie van fietsen- en koetsenbanden. Tegenwoordig is Goodyear eigenaar van de volgende merken: Dębica, Dunlop, Fulda en Sava.Type: winterband

Klasse: premium - uistekende kwaliteit en hoogste prestaties onder alle omstandigheden

Bestemming: personenauto’s

Loopvlakprofiel: directioneel - uitstekende prestaties op nat en door sneeuw bedekt wegdek

Maten: van 13 tot 16 inch

Goodyear Ultra Grip 8 beoordeling

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 379 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 4,3
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 4,3
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 4,5

379 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 186 Personen
 • 4 175 Personen
 • 3 12 Personen
 • 2 4 Personen
 • 1 2 Personen

95% van de gebruikers raadt deze band aan

95%

De gegevens over de band worden verzameld voor 4340 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 379 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2878000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 4,5

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  De door mij gekozen band Goodyear Ultra Grip 8 (geproduceerd in Duitsland) is een goede band zowel als hij in stad als voor langere afstanden gebruikt is - presies zo universeel model had ik nodig en ik heb het gekozen na overleg met advisuer van Oponeo – en hier een heel belangrijke opmerking – de vrouw probeerde niet een product tegen elke prijs verkopen dat ik eigenlijk niet nodig heb, maar zij heeft mij goed geluisterd. Ze vroeg wat mijn rijstijl is, wat verwacht ik van de band, hoeveel kan ik betalen etc. - een zeer professionele benadering van de klant, bravo! Hoewel er een vrouw was, wist ze echt veel over banden, rubbermengsels, merken etc. ik was echt zeer positief verrast Van een paar aangeboden modellen heb ik de Goodyear Ultra Grip 8 gekozen. Na een paar vragen heeft mevrouw ook een goede snelheid- en draagvemorgen index voor mij gekozen. Ik ben erg tevreden omdat de banden goede grip op ieder wegdek garanderen. Een paar dagen geleden ben ik er teruggekomen van Oostenrijk waar ik vaak door zeer besneeuwde wegen moest rijden, ik had er helemaal geen probleem mee. Zeer goede waterafvoer waardoor de band perfecte grip en stabiliteit in scherpe bochten garandeert. Goede remprestaties en tractie op natte wegen. Na ongeveer 20 000km bijna geen zichtbare slijtage. Samengevat: Iendien iemand een veilige band zoekt die in elke weersomstandigheiden en op elk type wegdek gebruikt wordt, zowel in stad als voor lengere afstanden, wordt de Goodyear Ultra Grip 8 een perfecte keuze. Dankzij een professionele klantenservice van OPONEO vindt zeker iedereen een passend product!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 1

 • Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,0

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Ik had al veel verschillende auto’s, van Panda tot Volvo V70 en ik testte echt heel veel winterbanden van verschillende producenten, zoveel van economy- als premium klasse. Tegen de achtergrond van mijn grote ervaring uitblinkt Goodyear Ultra Grip 8 in elk aspect. De band waarborgt goede tractie op sneeuw en nat wegdek waardoor hij veiligheid geeft. Ik ben een man die van hoge snelheiden en risico houdt, daarom heb ik de banden nodig waarvan ik zeker kan zijn. Ze moeten veiligheid en stabiliteit en grip garanderen op ieder wegdek en in elke weersomstandigheiden wat belangrijkst is voor mij. Op de Goodyear Ultra Grip 8 gedraagt mijn Audi A6 zich perfect, vooral ben ik echt verrast door de grip op sneeuw terwijl ik met een hoge snelheid rijdt. Ik heb dezlefde banden ook voor mij vroeuw gekocht die eigenaar van Audi A3 is Ze hout misschien niet zoveel van hoge snelheiden, maar als iedere bestuurder waardeert ze veiligheid en goede grip. Ze is ook tevreden over de aankoop. Zoals een vrouw die niet zoveel ervaring als bestuurder heeft, komt ze vaak tegen steopparden. Op haar vorige banden heb ik al na een maand een paar bulten gezien, maar de Goodyear Ultra Grip 8 zijn echt duurzaam en weerstand tegen mechanische beschadnigen. Ik denk dat het beter is meer geld te geven om goede banden te kopen die door een paar seizoenen gebruikt kunnen worden, dan ieder jaar goedkope banden bestellen...

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 1

 • Maat: 205/60 R15

  Beoordeling: 4,3

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Ik werk voor een Britse hulpdienst en moet altijd door weer en wind rijden. Deze banden kosten niet meer dan zomerbanden van hetzelfde merk, dus ik dacht dat ik ze maar eens moest proberen. Mijn auto heeft geen ETC tractie controle, alleen ABS, dus het is perfect om de banden te testen. Ik heb niet veel kilometers in de sneeuw gemaakt. Op nat wegdek gedragen ze zich zeer goed en geven ze geen blijk van aquaplaning, zelfs niet bij hoge snelheden. Op koude ochtenden is er geen slippen op kruispunten of bij het remmen. Deze banden hebben een zachtere rubber zodat ze in de zomer wat zacht lijken in de bochten en niet zo goed remmen als met zomerbanden. Ik had verwacht dat ze sneller zouden slijten dan zomerbanden, maar na 12000 mijl heb ik nog 6 mm loopvlak. Ze maken misschien meer lawaai dan zomerbanden, maar de radio is nog steeds te horen. Het uiterlijk vind ik niet zo belangrijk want ze zijn rond en zwart, net als alle andere merken. Als ik moest kiezen, zou ik liever in de zomer op deze banden rijden dan in de winter op zomerbanden. Ik heb een set voor mijn vrouw gekocht en nu rijd ik in de winter niet meer op zomerbanden. Uitstekende banden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 185/65 R14

  Beoordeling: 4,5

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Mijn Goodyear Ultra Grip 8 met maat 185/65 R14 gebruik ik al derde winterseizoen. In deze periode heb ik ongeveer 90 000 km gedaan, ik kan wel de kilometers voor winter- en zomerseizoen verdelen, dus op de winterbanden heb ik ongeveer 45 000km gereden. Ik heb zeer verbaasd want waarschijnlijk ga ik mijn Goodyear Ultra Grip 8 ook in volgend winterseizoen gebruiken!!! Zo duurzame banden had ik nooit!!! Dus heel heel grote plus voor duurzaamheid, maar het is niet enige voordeel van dit model. Zowel op droog, als op nat wegdek gedraagt de band zich perfect. Aquaplaning? Hee, wat is dat? Met UG 8 kan je het vergeten. Remweg – meer dan goed. Grip – ook positief verrast, want het maakt niet zoveel uit of je door nate of droge weg rijdt... Sneeuw of modder – helemaal geen probeelm Ik gebruikt de band vooral voor langere afstanden, ik heb 45km naar mijn werk, dus ik heb door ik had veel rijd en mogelijkheiden om de banden goed te testen. De Goodyear Ultra Grip 8 is de band die ik zeker wil aanbieden voor iedere bestuurder die veiligheid waardeert. Volgens mij gaan de banden elke gebruiker positief verrasten!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 1

 • Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,8

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik heb ze gekocht en… ? Ik ben echt verrast!!! Natuurlijk positief. Ik kan de Goodyear Ultra Grip 8 aanraden als iemand een beetje meer kan betalen, maar de kwaliteit is zeker het geld waard. Toen ik op vakantie in Alpen was, heb ik ze in zeer extreme weersomstandigheiden getest. Omhoog rijden met 4 personen en volle koffer van mijn kombi bij -20C, is voor de banden geen probleem. Op snelweg, soms met snelheid boven 200km / h voel ik me veilig en stabiel dankzij de perfecte grip die de Goodyear Ultra Grip 8 garanderen. Ik heb ook nooit een probleem gehaad bij dynamisch starten of remmen. De banden gaan heel goed door besneeuwde bochten, nog geen gripverlies gehad. Als het over duurzaamheid had, kan ik eerlijk zeggen dat de slijtege of liever gezegd zijn gebrek, hmm... Ik ben zeker dat ik de banden door een paar siezoenen ga gebruiken. De banden zijn zeker stiller dan mijn vorige winterbanden. De Goodyear Ultra Grip 8 is een model die naar mijn verwachtingen voldoet... Nogmaals aanbevolen!!!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Goodyear Ultra Grip 8

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Goodyear Ultra Grip 8 205/55 R16 91 H MFS
E | C | 69 dB
205/55 R16 91 H 126 Bestel
Goodyear Ultra Grip 8 205/55 R16 91 T FP
D | D | B 71 dB |
205/55 R16 91 T 109 Bestel
Goodyear Ultra Grip 8 195/65 R15 91 T
C | C | 70 dB
195/65 R15 91 T 138 Bestel
Goodyear Ultra Grip 8 195/65 R15 91 H
E | E | 69 dB
195/65 R15 91 H 104 Bestel
Goodyear Ultra Grip 8 175/65 R14 82 T
F | C | 68 dB
175/65 R14 82 T 74 Bestel
Goodyear Ultra Grip 8 185/65 R15 88 T
E | E | 69 dB
185/65 R15 88 T 89 Bestel
Goodyear Ultra Grip 8 165/65 R14 79 T
D | C | B 71 dB |
165/65 R14 79 T 90 Bestel
Goodyear Ultra Grip 8 165/65 R14 79 T
D | C | B 71 dB |
165/65 R14 79 T 113 Bestel
Goodyear Ultra Grip 8 165/70 R13 79 T
D | C | B 69 dB |
165/70 R13 79 T 85 Bestel
Goodyear Ultra Grip 8 165/70 R13 79 T
D | C | B 69 dB |
165/70 R13 79 T 68 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand D REMWEG OP NAT WEGDEK D
Kod QR

Goodyear

578269

205/55 R16 91 T

C1

71

 • Goodyear
 • Ultra Grip 8
 • 205/55 R16
 • 91
 • T
 • D
 • D
 • B
 • 71 dB
 • Ja
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Goodyear Ultra Grip 8 test

2013 test ACE/GTÜ met de maat: 185/60 R15 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild Sportcars met de maat: 225/50 R17 3. plaats beoordeling: uitstekend
test Auto Bild Allrad met de maat: 215/65 R16 beoordeling: aanbevolen
test ADAC met de maat: 185/60 R15 beoordeling: goed
test ACE/GTÜ met de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto, Motor und Sport met de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen