Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Goodyear Vector 4Seasons

Merk:
Goodyear
Type:
All Season banden
Label: Meer informatie

Kies de bandenmaat:

Aantal:
96 / stuk
Bestel
4,2
Beoordeling: Voldoende

Goodyear Vector 4Seasons beschrijving

Goodyear Vector 4Seasons is een premium All Season band bestemd voor wisselende weeromstandigheden. Hier is de Weather Reactive technologie toegepast die de aanpassing van het model aan de wisseling van de seizoenen mogelijk maakt en zich ideaal gedraagt, zowel in de zomer als in de winter.Voor de productie vanGoodyear Vector 4Seasons wordt een mengsel met perfecte eigenschappen en flexibiliteit gebruikt. De toepassing heeft geholpen de contactoppervlakte tussen de band en de grond te vergroten waardoor de tractie eigenschappen op sneeuw en ijs als ook het grip hoger en beter werd. Een plat profiel van de band zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling en beïnvloedt de duurzaamheid van de band positief en maakt het milieuvriendelijk.De centrale rib is voorzien van een groot aantal lamellen die het grip verhogen en het remmen op nat wegdek makkelijker maken. Bij de band wordt directioneel loopvlakpatroon toegepast dat ideaal op elk type wegdek presteert. Brede V-vormige groeven voeren efficiënt het water af en zorgen voor snelle droging van het loopvlak. Als gevolg daarvan wordt het risico van aquaplaning vermindert engoede grip wordt ongeacht weeromstandigheden gehouden. Het model verzekert een goede communicatie tussen het stuurwiel en de band en nauwkeurig besturen op de rechte weg als ook in bochten en bij dynamische manoeuvres. Goodyear Vector 4Seasons is de perfecte oplossing voor autorijders die van de banden ideale prestaties, rijcomfort en betrouwbaarheid in elke situatie verwachten.Informatie over de producent: Goodyear is één van de grootste leveranciers van banden in de wereld. De onderneming produceert banden van merken als: Fulda, Dębica, Dunlop en Sava. Goodyear levert banden voor personenauto's, bestelauto's, 4x4, vrachtauto's, raceauto's, industriemachines en voor vliegtuigen. Om de hoge kwaliteit behoren de producten van deze firmatot het premium segment. Goodyear is de eigenaar van 85 productievestigingen in 28 landen over de hele wereld. Op dit moment heeft de onderneming ongeveer 20% van het aandeel op de bandenmarkt.

Goodyear Vector 4Seasons beoordeling

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 191 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 4,2

191 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 52 Personen
 • 4 119 Personen
 • 3 13 Personen
 • 2 7 Personen
 • 1 0 Personen

91% van de gebruikers raadt deze band aan

91%

De gegevens over de band worden verzameld voor 5318 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 191 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2050000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Maat: 175/65 R14

  Beoordeling: 5,0

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Banden: Vredestein Quatrac 3 <> Goodyear Vector 4Seasons Ik heb ongeveer 6.000 km met de Vredestein Quatrac 3-banden gereden, de Peugeot 206 frontaandrijving en de Goodyear Vector 4Seasons-banden voor ongeveer 60.000 km. Mijn commentaar op de Vredestein Quatrac 3 in vergelijking met de Goodyear Vector 4Seasons: - Vredestein-bandencompound: zachter, flexibeler - de banden hebben een "jellybean"-effect (iets te flexibel); het veroorzaakt instabiliteit van de auto tijdens het, bij acceleratie en snelheden boven de 80 km/u (temperatuur boven de 25 graden Celsius), de auto beweegt van links naar rechts (gaat zijwaarts - wat de veiligheid vermindert); echter, in gaten is de demping van oneffenheden iets beter dan in GoodYear vanwege de grotere elasticiteit; - In de bandenparameters worden beschrijven een lager rolgeluid (ca. 68dB) in vergelijking met GoodYear (71dB): mijn ervaring leert dat Vredestein meer geluid maakt door de dwarslamellen - het is irritant lawaai (de banden werken een beetje als een resonantiedoos, bijvoorbeeld in een gitaar - je hoort een versterking van het geluid door de wanden van de banden, gevuld met lucht/stikstof); het is zoals in een tractor - in GoodYear was het niet zoiets als rijden met een tractor (het V-vormige profiel); - De rolweerstand van de Vredestein Quatrac 3 is veel hoger dan die van de Goodyear Vector 4Seasons (de auto is langzamer - voor maximale snelheid accelereert hij langzamer); ik zou een hoger benzineverbruik van ongeveer 0,5 liter/100 km geven); - De uitvoering van water op de Vredestein Quatrac 3-banden is slechter (minder productief/minder efficiënt) dan de Goodyear Vector 4Seasons. Veel gebruikers beoordelen de banden als een beetje beter dan GoodYear, maar mijn ervaring leert dat de Goodyear Vector 4Seasons betere banden zijn (vooral als het gaat om rijcomfort).

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 7 Nee 1

 • Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 4,3

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik heb deze banden met de nieuwe Seat Leon 1.9 TDI gekregen. Ik was bang over het winterseizoen. Ik was van plan om ze te verkopen maar ik heb de tests en meningen over de banden gelezen en heb besloten om ze een kans te geven :-) De banden rijden prima in de winter. Ik reed ze zowel in de stad als in de bergen, maar ook op ijzige straten in de buurt. Ik heb nooit in een slip geraakt, ik ben nooit vast komen te zitten in de sneeuw. Ze houden de weg beter vast dan de Firestone Winterhawk die ik op mijn tweede auto heb. Natuurlijk, op winterse omstandigheden moet je je gezond verstand bewaren...... Ik raad ze meer aan voor de winter dan voor de zomer. Ik rijd beter op zomerbanden. Voor wie een typische stadsauto heeft en in de zomer geen hoge snelheden bereiken, zijn dit ideale banden. Je hoeft ze niet te veranderen! Ik heb deze banden met de nieuwe Seat Leon 1.9 TDI gekregen. Ik was bang over het winterseizoen. Ik was van plan om ze te verkopen maar ik heb de tests en meningen over de banden gelezen en heb besloten om ze een kans te geven :-) De banden rijden prima in de winter. Ik reed ze zowel in de stad als in de bergen, maar ook op ijzige straten in de buurt. Ik heb nooit in een slip geraakt, ik ben nooit vast komen te zitten in de sneeuw. Ze houden de weg beter vast dan de Firestone Winterhawk die ik op mijn tweede auto heb. Natuurlijk, op winterse omstandigheden moet je je gezond verstand bewaren...... Ik raad ze meer aan voor de winter dan voor de zomer. Ik rijd beter op zomerbanden. Voor wie een typische stadsauto heeft en in de zomer geen hoge snelheden bereiken, zijn dit ideale banden. Je hoeft ze niet te veranderen!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • Maat: 175/65 R14

  Beoordeling: 5,0

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Goodyear Vector 4Seasons-banden - Ik heb in de zomer ongeveer 60.000 kilometer met deze banden gereden (meer dan 32 C graden) en in de winter (vorst, sneeuw, ijs) Ik heb de vergelijking met Pirelli (zomer) en Barum (winter) - een zeer grote verbetering in kwaliteit en rijcomfort in vergelijking met deze banden; een grote zachtheid in de gaten - een grote demping op de ruwheid van de weg , een zeer groot rijcomfort - begon de auto te rijden als een limousine; ik wist niet dat de kwaliteit van de band zo belangrijk is; het rolgeluid - veel minder dan dat van de vorige banden - Goodyear dat stil zijn; het rolgeluid is hoorbaar - maar niet door middel van de dwarslamellen - het V-vormige profiel is diagonaal gelegd, waardoor een stille loopbeweging wordt veroorzaakt; het nadeel van V-vormige loopvlak is een slechte wegligging in sterke bochten bij hoge snelheid; de banden zijn zeer goed op de weg - scherp remmen - de auto stopt bijna 'op zijn plaats'. (Ik moest ineens 3 keer remmen). Ik beveel dit uitstekende product aan. Nu ga ik proberen de Vredestein Quatrac 3 op de voorwielen (aandrijving) te zetten omdat deze dezelfde labels hebben: "E" en "C"... (remmen) en soortgelijke 68/69 dB - maar een andere loopvlakvorm - op de vooras mogen op geen scherpe hoeken verdragen. De praktijklaat je zien wat deze banden waard zijn. Ik laat de Goodyear Vector op de achteras.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 4 Nee 0

 • Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 3,9

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik heb deze banden gekozen vanwege mijn onwil om vulkanisatie vaak te bezoeken en de manier waarop ik mijn auto gebruik - lage kilometerstand in het winterseizoen (tot 3000 km) vooral in de stad. In de zomer rijd ik in langere routes. Banden zijn een goed alternatief voor seizoensbanden, laten we eerlijk zijn dat is geen geweldige band. Ik heb geen problemen op het droge oppervlak, hoewel ze op het hete asfalt een beetje in de hoeken piepen. Het is ok in de sneeuw - het is veel beter dan in de zomer, maar veel slechter dan op Debice Frigo. Ik gaf een score van 3 voor het gedrag in het natwegdek, maar niet voor het rijden op natte wegen en plassen - omdat die banden in dit geval zijn normaal - maar voor het rijden op nat asfalt. Het is gewoon een drama - ik heb meerdere malen gereden zoals het skiën met gek ABS! Interessant is dat als het asfalt nat is en het goed gaat, is er geen probleem. Dus rijden op nat asfalt is de grootste zwakte van deze banden. Als het gaat om de betrouwbaarheid van het besturen van auto het gemak van evenwicht, de stilte en het comfort, is het geweldig. U kunt zien dat dit een premium band is. Bij 150 km/u kunt u zonder enig ongemak rijden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 1

 • Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 4,6

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik raad deze banden aan - ik ga niet terug naar het veranderen van twee keer per jaar, wachtrijen, enz. Ik kocht 18 maanden geleden, vooral omdat ik zomer- en winterbanden moest vervangen. Ik zou in korte tijd twee sets moeten kopen. Bovendien, het bewaren van ongebruikte banden in het flatgebouw is lastig, gebrek aan zekerheid wanneer te wijzigen van banden (+12 graden in november, en vorst in oktober, enz.), wachtrijen, enz. Ik moest twee sets van banden te kopen in een korte periode van tijd. Ik werd ook aangemoedigd door de tests in Autoświat en Motor, in beide tijdschriften hadden ze de hoogste cijfers. Ik rijd 50% in de stad, pendelen , de andere helft van de lange routes - één, twee keer per maand. Er ligt geen sneeuw in de stad, vaker lag er sneeuw op straat waar geen zout lag - maar er was nooit een probleem met het wegrijden, parkeren, zelfs niet in verse sneeuw. Ze zijn geweldig in natte omstandigheden. In droge wegdeken is er waarschijnlijk een verschil in de zomer - maar ze zijn nog steeds vrij stil. Ik beveel het aan.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Goodyear Vector 4Seasons

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 94 V XL, AO
C | C | B 70 dB |
205/55 R16 94 V 96 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 94 V XL, AO
C | C | B 70 dB |
205/55 R16 94 V 106 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 195/65 R15 91 T
E | E | 70 dB
195/65 R15 91 T 96 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 165/70 R14 89/87 R C
D | B | B 71 dB |
165/70 R14 89/87 R 137 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 165/70 R14 89/87 R C
D | B | B 71 dB |
165/70 R14 89/87 R 111 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 165/70 R14 89/87 R C
E | B | 69 dB
165/70 R14 89/87 R 145 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 175/65 R13 80 T
D | C | B 71 dB |
175/65 R13 80 T 96 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 175/65 R13 80 T
D | C | B 71 dB |
175/65 R13 80 T 76 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 175/65 R13 80 T
F | E | 68 dB
175/65 R13 80 T 132 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 175/65 R13 80 T
F | E | 68 dB
175/65 R13 80 T 92 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand C REMWEG OP NAT WEGDEK C
Kod QR

Goodyear

527589

205/55 R16 94 V

C1

70

 • Goodyear
 • Vector 4Seasons
 • 205/55 R16
 • 94
 • V
 • C
 • C
 • B
 • 70 dB
 • Ja
 • Nee
 • XL
Produktinformatieblad

Goodyear Vector 4Seasons test

2016 test Auto Bild Allrad met de maat: 215/55 R16 beoordeling: goed