Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Hankook Kinergy eco K425

Kies de bandenmaat:

Merk:
Hankook
Type:
Zomerbanden
Label:
C E 71 dB
Meer informatie
Aantal:
55 / stuk
Bestel
4,4
Beoordeling: Voldoende 111140 570 reviews

Hankook Kinergy eco K425 beschrijving

Hankook Kinergy eco K425 is de band die nadelig effect op het milieu helpt te beperken - het is vriendelijk zowel tijdens het productieproces als ook bij het gebruik. Het model is bedoeld voor personenauto's en presteert uitstekend bij dagelijks rijden in de stad maar ook op langere routes. Uniek asymmetrisch loopvlak zorgt ervoor dat het water snel opzij wordt gespreid. Daardoor wordt de kans op de slip en aquaplaning beperkt.


Hankook Kinergy eco K425 betekent perfecte grip ongeacht het weer. Dankzij de toepassing van het nieuwe mengsel dat op een innovatieve manier werd geproduceerd (met de nieuwe mengtechnologie) heeft de band een bijzonder lage rolweerstand. Het resulteert natuurlijk in verlaagd brandstofverbruik waar alle autorijders die goedkoop gebruik waarderen van kunnen genieten. Behalve lichtheid is het mengsel ook gekenmerkt door hoge duurzaamheid - Als gevolg daarvan is de band niet aan mechanische schade blootgesteld. Het model verslijt langzaam en kan langer worden gebruikt, wat een element is dat zij milieuvriendelijkheid benadrukt. De technologieën van de nieuwe silica verbeteren de remparameters op nat wegdek en geluidsreductie. Door de unieke parameters hebben de ingenieurs onmiddellijke demping van het door de band geproduceerd tijdens te bedrijf geluid bereikt. Als gevolg daarvan is zelfs dagelijks besturen van een auto een echt genoegen.Hankook


Hankook een Koreaanse firma die 7de positie in de wereld op het gebied van verkoop van banden inneemt. De productielijnen van de firma verlaten de banden voor personenauto's, 4x4, vracht- en bestelwagen, raceauto's die naar meer dan 170 landen in de wereld worden geleverd. Het merk ontstond in 1941 en is gespecialiseerd in productie van banden in het middensegment. Met de Hankook banden kunt u veilig en economisch reizen.

Hankook Kinergy eco K425 beoordeling

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 570 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111120 4,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111130 4,3
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4

570 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 243 Personen
 • 4 296 Personen
 • 3 24 Personen
 • 2 6 Personen
 • 1 1 Personen

95% van de gebruikers raadt deze band aan

95%

De gegevens over de band worden verzameld voor 4114 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 570 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 4726000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Alex

  Maat: 195/60 R15

  Beoordeling: 4,1 111110
  Ik heb heel lang nagedacht en veel testen op het internet geannaliseerd voordat ik deze banden besteld had. Ik was ook aan het nadenken over de banden van een andere klasse. Jaarlijks maak ik niet zoveel kilometers minder dan 10 duizend. Indien iemand van jullie heeft gelijke kilometerstand dan kan ik zeggen dat de aankoop van banden Hankook Kinergy eco K425 voordelig is. Het is beter iets bij te betalen om de banden van een hogere klasse te kopen. Rolweerstand, geluid, slijtage van het loopvlak van Hankook Kinergy eco K425 zijn op hoge niveau. Ik ben zeker niet teleurgesteld. Dat zijn echt goeie banden in echt goeie prijs. Ik heb veel webwinkels bezocht en oponeo had een van de meest voordelige offerte en zeker met het meeste ervaring wat invloed had op mijn beslissing van aankoop. Misschien ziet mijn opinie eruit alsof ik aan het slijmen ben of alsof ik reclame voor hun maak maar ik ben zeer tevreden zoek maar op op google. Ik had liever 5 EUR bijbetaald en bij hun besteld dan bij concurrentie omdat ik weet dat als er “iets” gebeurt dat deze firma zal bestaan ;). Ik wil nog toevoegen dat de banden zich zowel op droge, hitte dagen heel goed gedragen. Gelijk tijdens bewolkte en natte dagen. Samenvattend bij motor 115KM combi zijn de Hankook Kinergy eco K425 zijn ideal en ik raad die aan iedereen. Dat is mijn mening ;) Ik wens jullie geode keuzen en veilige rijs. Samenvatting: Banden gekocht na grondige onderzoek. In het kort raad ik die aan  Goede keuze!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 5 Nee 7

 • een mening buiten NL Gebruiker: Marten

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 5,0 11111
  Golf Auto IV Variant 1.9 TDI 74 kW 2002. Oppervlakken: 80% snelweg / Express / binnenland, 15% van de stad, 5% slechter. Stijl: 85% kalm, 15% dynamisch. Vorige banden: Dunlop, Michelin, Uniroyal RainSport2. Lage prijs maar heel goeie product. Ik rijd veel ongeveer 40-50 kkm per jaar meestal op autosnelwegen en soms in het stad. Gedrag van Hankook Kinergy eco K425 op droge oppervlak is uitstekend. Op natte oppervlak ook, ik had een betere alleen op UniRoyal RainExpert maar hun gedrag was heel slecht tijdens hitte. De banden Hankook Kinergy eco K425 zijn perfect tijdens hitte van 40*C, asfalt/beton was aan het branden en ik kon gewoon doorrijden. Rijcomfort is fenomenaal! Dempen van het ongelijke oppervlaktes is eersteklasse, ruis is aanzienlijk gedaald en rolweerstand is merkbaar gedaald dan bij Dunlop en Uniroyal banden die ik vroeger had. Hankook Kinergy eco K425 zijn stiller en mijn auto vertraagt minder. Ik ben ook positief verrasd want als ik stil sta en wil met het stuur bewegen dat gaat het losser en beter dan vroeger. Slijtage vind ik normaal. Na 35 000 km is er 1/3 loopvlak van de voorbanden afgegaan en ¼ van de achterbanden. Ik wilde geen chinese banden kopen toch zijn de banden Made In China aangekomen. Ik zou deze banden aanbevelen. Samengevat: Een van de beste in zijn klasse.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 13

 • een mening buiten NL Gebruiker: Roelant

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,4 111140
  Welkom. Ik ben juist bijna tweede seizoen aan het rijden op Hankook Kinergy eco K425 dus ongeveer 25 duizend km. Ik gebruik mijn MAZDA 6 140 KM dagelijks om naar het werk te rijden (ongeveer 20 km enkele reis) op weg met veel bochten die ik redelijk snel achter mijn rug heb maar ook zonder overdrijven. Besturen op droge weg is gewoon fantastisch en niet slechter op natte- de band is kleverig en houdt zich goed op de weg. Hankook Kinergy eco K425 gedraagt zich ook goed op zand en in de bochten, voorspelbaar gedrag. Deze banden zijn heel economisch op autosnelweg (5,7 l bij gemiddeld 140-150km/h) en degelijk in het sturen ook tijdens het regenen ik heb zelfs geen ervaring met aquaplaning gehad bij 180 km/h bij gemiddelde regenachtig weer (tis normaal dat als je in plas rijdt in met deze snelheid dat er geen enkele band hierdoorgaat) Ik raad Hankook Kinergy eco K425 iedereen aan die voor veiligheid zorgen en de langere afstanden niet zo belangrijk zijn. Misschien op een weg met wat minder bochten zou kilometerstand 35 duizend zijn en dat zou me meer tevredenheid geven. In het algemeen een dikke PLUS voor deze band

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Bastiaan76

  Maat: 175/65 R14

  Beoordeling: 4,6 111160
  Ik heb veel nagedacht over de Hankook Kinergy eco K425 en deze werden me in het garage aanbevolen. Ik vond nergens een betere aanduiding op het label als B op natte oppervlakte? Ik kon geen betere banden vinden in deze maat die ik nodig had, meerdere hadden C-E. Op droge weg is deze band bijzonder stabiel, inhalen van een ander voertuig ook door spoorvormingen is geen enkel probleem. De auto luistert. Remmen op droge weg is perfect. Hankook Kinergy eco K425 is heel stil. Dat is de grootste voordeel. Maar op droge weg kan elke band goed zijn. Maar wat als het regent? Ik kon het NIET geloven! De band kleeft zich zo goed aan de natte oppervlakte dat het bijna fysisch niet mogelijk is, zonder enige geluid of zonder stuiteren. Je kunt starten op volle gas zonder wielspin. Maar natuurlijk niet overdrijven met het schieten van koppeling. Uitstekende hechting op plassen. Je kan op volle gas door de rotonde rijden, je kan zich misselijk voelen maar je gaat niet buiten de boog  Grip is echt uitstekend.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Race66

  Maat: 185/65 R15

  Beoordeling: 3,8 111800
  Naar mijn mening zou ik Hankook Kinergy eco K425 wel aanbevelen, ik heb al thema Eco achter mijn rug en kon verschillende banden testen zoals Michelin en Fulda, natuurlijk Michelin zijn duurder dan Fulda en Hankook, maar ik zie geen verschil, of misschien is het me niet opgevallen tijdens het gebruik van Michelin en Hankook, maar Fulda vond ik echt veel minder, deze is harder en minder stabiel op natte oppervlak, en ik zag ook geen verschil op het brandstofverbruik. Gelukkig hebben we grotere keuze, nog paar jaar eerder konden we geen zogenaamde „economische banden” kopen deze warden toen door de “durdere” merken zoals Michelen of Continental geproduceerd. Hou wel in de gedachten dat met deze banden kunnen misschien minder veeleisende bestuurders tevreden zijn want Hankook Kinergy eco K425 “kleven” niet aan de asfalt, misschien zijn die wel wat klijverig als heet buiten is… Maar brandstofverbruik is inderdaad lager en levensduur is ook bevredigend. Voor mijn familieauto zijn die ideaal.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 1

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Hankook Kinergy eco K425

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
C | E | 71 dB
205/55 R16 91 H 55 Bestel
C | A | 70 dB
205/55 R16 91 V 183 Bestel
C | A | 69 dB
195/65 R15 91 T 88 Bestel
C | E | 70 dB
195/65 R15 91 H 51 Bestel
B | C | 65 dB
175/65 R14 82 T 47 Bestel
C | B | 69 dB
185/65 R15 88 T 104 Bestel
E | C | 68 dB
155/70 R13 75 T 49 Bestel
E | C | 69 dB
155/70 R13 75 T 46 Bestel
E | C | 69 dB
165/60 R14 75 H 65 Bestel
E | E | 69 dB
165/70 R14 81 T 39 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Klasa oporu C Klasa hamowania E 71 dB

Hankook Kinergy eco K425 test

2016 test ADAC met de maat: 185/65 R15 beoordeling: goed
test ACE/ARBÖ met de maat: 195/65 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ met de maat: 195/65 R15 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test TCS met de maat: 185/65 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ADAC met de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC met de maat: 195/65 R15 3. plaats beoordeling: goed
test ACE/GTÜ met de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild met de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ADAC met de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ACE/GTÜ met de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen