Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Hankook

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Hankook Banden

Banden Hankook

Hankook Tire is opgericht in 1941. Dit Koreaanse bedrijf heeft op dit moment filialen in Duitsland, Rusland, Groot-Brittannië, Turkije en Hongarije. De hoofdvestiging bevindt zich in Seoel. De fabrieken bevinden zich in Korea, China en Hongarije.

Het bedrijf neemt de 7de plaats ter wereld in als het gaat om het aantal verkochte banden. De producten van Hankook zijn verkrijgbaar in meer dan 170 landen.

De onderneming biedt banden aan voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en racewagens. De banden van het merk Hankook worden gerekend tot de klasse HP en UHP.

Hankook levert de banden voor de eerste uitrusting van merken als: Ford, Volvo, Toyota, Mitsubishi, Renault en Volkswagen.

Banden van het merk Hankook worden o.a. gebruikt bij de American Le Mans Series en Asian Le Mans Series.

Zomerbanden ranking Hankook

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (3 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (61 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (118 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (562 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (62 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (127 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (291 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (2 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (40 Meningen)

Winterbanden ranking Hankook

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 5,0 11111 (1 Mening)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (85 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,3 111130 (35 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,3 111130 (144 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,3 111130 (1 Mening)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (100 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (151 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (5 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,7 111700 (32 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Hankook in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Hankook modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

  • Hankook Ventus S-1 Evo2 K-117
    Hankook Ventus S-1 Evo2 K-117

    Hankook Ventus S-1 Evo2 K-117 is een zomerband in het middensegment voor personenauto's. Het ...

  • Hankook RW 06
    Hankook RW 06

    Type: winterband Klasse: medium - voordelige verhouding tussen prijs en kwaliteit Bestemming: ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Hankook banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

Merk geschiedenis

De op zes na grootste bandenproducent ter wereld is tevens het grootste en oudste bandenbedrijf van Zuid-Korea. "Voor complete voldoening moet de weg exact worden uitgestippeld" – het devies van de oprichters dat na een halve eeuw nog steeds richting geeft aan het bedrijf. Hankook, ofwel Zuid-Korea Het motto lijkt rechtstreeks uit het wereldberoemde "De kunst van het oorlog " van Sun Tzu te komen en geeft al tientallen jaren een goed beeld van de systematische benadering van het bedrijf. Als startpunt van het bedrijf wordt het jaar 1941 aangenomen. Toen ontstond in Seoul het bedrijf Chosun Tire Industrial Co. Ltd. Het waren woelige tijden, niet alleen voor Korea, dat destijds zuchtte onder de Japanse bezetting. Een jaar voordat het land zijn onafhankelijkheid herwon, begon in de fabriek in Yeongdeungpo de productie van de eerste Chosun-banden. De eerste 10 jaar stonden in het teken van de moeizame opbouw van het bedrijf vanuit het niets – van machines, technologieën en gekwalificeerd personeel tot professionele strategieën. In de jaren vijftig verliep de ontwikkeling van het bedrijf naar wens door de groeiende vraag van de auto-industrie. De eerste export van Chosun-banden vond plaats in 1962. In het begin alleen naar de Aziatische markt, als een volgende stap in de systematische ontwikkeling van het bedrijf. Zes jaar later debuteerde het bedrijf op de ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Hankook

Band Zomerbanden Hankook Kinergy eco K425

Banden gekocht van de keuze voor meerdaagse selectie. Kortom, ik raad :) Goede keuze!
Mening: 4,1 111110

Ik heb heel lang nagedacht en veel testen op het internet geannaliseerd voordat ik deze banden besteld had. Ik was ook aan het nadenken over de banden van een andere klasse. Jaarlijks maak ik niet zoveel kilometers minder dan 10 duizend. Indien iemand van jullie heeft gelijke kilometerstand dan kan ik zeggen dat de aankoop van banden Hankook Kinergy eco K425 voordelig is. Het is beter iets bij te betalen om de banden van een hogere klasse te kopen. Rolweerstand, geluid, slijtage van het loopvlak van Hankook Kinergy eco K425 zijn op hoge niveau. Ik ben zeker niet teleurgesteld. Dat zijn echt goeie banden in echt goeie prijs. Ik heb veel webwinkels bezocht en oponeo had een van de meest voordelige offerte en zeker met het meeste ervaring wat invloed had op mijn beslissing van aankoop. Misschien ziet mijn opinie eruit alsof ik aan het slijmen ben of alsof ik reclame voor hun maak maar ik ben zeer tevreden zoek maar op op google. Ik had liever 5 EUR bijbetaald en bij hun besteld dan bij concurrentie omdat ik weet dat als er “iets” gebeurt dat deze firma zal bestaan ;). Ik wil nog toevoegen dat de banden zich zowel op droge, hitte dagen heel goed gedragen. Gelijk tijdens bewolkte en natte dagen. Samenvattend bij motor 115KM combi zijn de Hankook Kinergy eco K425 zijn ideal en ik raad die aan iedereen. Dat is mijn mening ;) Ik wens jullie geode keuzen en veilige rijs. Samenvatting: Banden gekocht na grondige onderzoek. In het kort raad ik die aan  Goede keuze!

Band Zomerbanden Hankook Kinergy eco K425

Grote.
Mening: 5,0 11111

Golf Auto IV Variant 1.9 TDI 74 kW 2002. Oppervlakken: 80% snelweg / Express / binnenland, 15% van de stad, 5% slechter. Stijl: 85% kalm, 15% dynamisch. Vorige banden: Dunlop, Michelin, Uniroyal RainSport2. Lage prijs maar heel goeie product. Ik rijd veel ongeveer 40-50 kkm per jaar meestal op autosnelwegen en soms in het stad. Gedrag van Hankook Kinergy eco K425 op droge oppervlak is uitstekend. Op natte oppervlak ook, ik had een betere alleen op UniRoyal RainExpert maar hun gedrag was heel slecht tijdens hitte. De banden Hankook Kinergy eco K425 zijn perfect tijdens hitte van 40*C, asfalt/beton was aan het branden en ik kon gewoon doorrijden. Rijcomfort is fenomenaal! Dempen van het ongelijke oppervlaktes is eersteklasse, ruis is aanzienlijk gedaald en rolweerstand is merkbaar gedaald dan bij Dunlop en Uniroyal banden die ik vroeger had. Hankook Kinergy eco K425 zijn stiller en mijn auto vertraagt minder. Ik ben ook positief verrasd want als ik stil sta en wil met het stuur bewegen dat gaat het losser en beter dan vroeger. Slijtage vind ik normaal. Na 35 000 km is er 1/3 loopvlak van de voorbanden afgegaan en ¼ van de achterbanden. Ik wilde geen chinese banden kopen toch zijn de banden Made In China aangekomen. Ik zou deze banden aanbevelen. Samengevat: Een van de beste in zijn klasse.

Winterbanden Hankook

opona Winterbanden Hankook i*cept RS W442

Beste prijs-kwaliteitverhouding
Mening: 3,8 111800

Hankook i*cept RS W442 na het rijden ongeveer 5000 km werkt geweldig. Het remmen op zowel droge als natte wegdekken is perfect. Ik voel dat de banden geen problemen met waterafvoer hebben. Op sneeuw en sneeuwbrij gedragen ze een beetje slechter – modderafvoer zou effectiever kunnen zijn. De auto vertoont lichte slip (mijn auto heeft geen ABS – misschien dat is het reden). Ik zou Hankook i*cept RS W442 4 punten geven. De kwestie van geluid is een relatieve zaak, want het hangt af van het dempen van de auto warmee wij rijden. Daarom kan het geluid van banden harder of zachter worden gehoord. In mijn ogern zou ik deze banden als redelijk stil beschouwen (ze kunnen toch nog stiller zijn). Ze dempen goed onevenheden op de weg. Rolweerstand vind ik bevredigend. Na de afstand van 5000 km vertonen banden gematigde slijtage die niet zichtbaar is. Ik heb ook geen ongevallen met deze band gehad. Kortom – dat is een aanbevelenswaardig product. Ik wil hieraan toevoegen dat ik geen door het bedrijf Hankook reviewer ben:) Ik vermoed dat ik deze banden weer zal kopen. Ze hebben ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

opona Winterbanden Hankook i*cept RS W442

Top kwaliteit en rijcomfort in alle omstandigheden
Mening: 4,3 111130

Ik heb de winterbanden Hankook i*cept RS W442 gekocht na de aanbeveling van mijn bandenmonteur. Ik was altijd geïntereseerd in banden en ik kocht altijd alleen de banden van bekende merken (zoals Michelin, Continental of Pirelli) dus op het begin was ik een beetje sceptisch over minder populair merk. Het bleek dat de zorgen waren niet nodig. Ik heb al twee winterseizoenen met deze banden gereden en ik heb geen bezwaar ertegen. Ik heb A4 (15”) en Hankook i*cept RS W442 gedraagt zich zeer goed, onafhankelijk van het weersomstandigheden. Ik rijd vaak op autosnelwegen en zelf bij grote snelheden (van 130-160 km/h) blijft mijn auto stabiel en veilig, in het bijzonder op een nat oppervlakte. Het rijden op sneeuw is ook geen probleem met Hankook i*cept RS W442. Op droge wegdekken is ook alles in orde. De banden zijn veilig, duurzaam en ze hebben het aantrekkelijke uiterlijk (maar ja, dat mag voor sommigen niet van belang zijn ;-)). Dit jaar ga ik naar de bergen en ik ben zeker dat ik kom terug veilig. Ik beveel deze banden nu aan iedereen! TOP kwaliteit maar de prijs is ook redelijk.

Gemiddeld cijfer van banden: 4,16 op basis van 2182 beoordelingen

Bandenmodellen Hankook

Alle bandenmodellen van het merk Hankook beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Hankook model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Hankook. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Hankook.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Hankook. Elke band Hankook wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.