Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Hankook Banden

Beoordeling van de producent
4,2
  111150
op basis van 2240 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Hankook Tire is opgericht in 1941. Dit Koreaanse bedrijf heeft op dit moment filialen in Duitsland, Rusland, Groot-Brittannië, Turkije en Hongarije. De hoofdvestiging bevindt zich in Seoel. De fabrieken bevinden zich in Korea, China en Hongarije.

Het bedrijf neemt de 7de plaats ter wereld in als het gaat om het aantal verkochte banden. De producten van Hankook zijn verkrijgbaar in meer dan 170 landen.

De onderneming biedt banden aan voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en racewagens. De banden van het merk Hankook worden gerekend tot de klasse HP en UHP.

Hankook levert de banden voor de eerste uitrusting van merken als: Ford, Volvo, Toyota, Mitsubishi, Renault en Volkswagen.

Banden van het merk Hankook worden o.a. gebruikt bij de American Le Mans Series en Asian Le Mans Series.

Merk geschiedenis Hankook

De op zes na grootste bandenproducent ter wereld is tevens het grootste en oudste bandenbedrijf van Zuid-Korea. "Voor complete voldoening moet de weg exact worden uitgestippeld" – het devies van de oprichters dat na een halve eeuw nog steeds richting geeft aan het bedrijf. Hankook, ofwel Zuid-Korea Het motto lijkt rechtstreeks uit het wereldberoemde "De kunst van het oorlog " van Sun Tzu te komen en geeft al tientallen jaren een goed beeld van de systematische benadering van het bedrijf. Als startpunt van het bedrijf wordt het jaar 1941 aangenomen. Toen ontstond in Seoul het bedrijf Chosun Tire Industrial Co. Ltd. Het waren woelige tijden, niet alleen voor Korea, dat destijds zuchtte onder de Japanse bezetting. Een jaar voordat het land zijn onafhankelijkheid herwon, begon in de fabriek in Yeongdeungpo de productie van de eerste Chosun-banden. De eerste 10 jaar stonden in het teken van de moeizame opbouw van het bedrijf vanuit het niets – van machines, technologieën en gekwalificeerd personeel tot professionele strategieën. In de jaren vijftig verliep de ontwikkeling van het bedrijf naar wens door de groeiende vraag van de auto-industrie. De eerste export van Chosun-banden vond plaats in 1962. In het begin alleen naar de Aziatische markt, als een volgende stap in de systematische ontwikkeling van het bedrijf. Zes jaar later debuteerde het bedrijf op de ... Lees verder >

Meningen van onze klanten:
 • Bartek 4,9 111150

  Hankook Ventus Prime3 K125

  Ik heb deze banden ongeveer een maand, ik heb er duizenden kilometers over gereden en eerlijk gezegd zijn ze perfect voor mij. Ik beoordeel de loopvlakslijtage hier niet omdat ik geen tijd had om het te controleren. Geluid en rolweerstand zijn zeker niet interessant voor mij "zoals normaal". Het belangrijkste is dat de grip is ideaal ik heb nog niet gebeurd met een niet-geplande auto slip op deze banden en ik moet toegeven dat meerdere malen bij het inhalen van de bochten houden deze banden de auto op het verloop van het rijden, ongeacht of op 60 of 140km /u. Droog of nat, het oppervlak houdt goed vast. Groeten en ik adviseer banden :) Meer >
 • Bernard 4,6 111150

  Hankook Ventus Prime3 K125

  Hallo. Ik wil graag enkele gedachten over Hankook Ventus Prime3 K125 met jullie delen. Keuzes maken is problematisch voor mij, eerder heb ik ventus prime 2 gehad en ik was hierover erg verheugd dus ik besloot het nieuwste model te kopen en dat was de juiste keuze. Hoewel ik geen snelheidsduivel ben en mijn auto is echt zwaar maken de banden een genot om te gebruiken. Op droog – goed. Geen lawaai bij het nemen van de bochten. Veilige rijgedrag op een nat. Wiebelen of wegschuiven is uitgesloten. Hankook Ventus Prime3 K125 vertonen geen tekenen van slijtage. Ik gaat elke dag 130km met mijn auto naar het werk dus voor dit soort van gebruik kan ik zeker aanbevelen. Ik heb die banden in winter Meer > tegen zeer aantrekkelijke prijs gekocht. Ik raad aan iedereen die een probleem met de keuze van de meest aangewezen banden hebben, je zult er geen spijt!
 • Andrzej 4,2 111150

  Hankook Kinergy eco K425

  Deze banden hebben het vrij groot aantal van denken en analyseren van de tests die ik kon vinden op het internet gekozen. Ik beschouwde types van banden met een hogere plank. Mijn jaarkilometrage is erg klein, omdat meestal minder dan 30 duizend. mijlen. Als iemand van jullie een vergelijkbare jaarlijkse cursus is echt niet betalen om te investeren in een band met superieure, want het is niet dat we het gevoel dat met een dergelijke cursus. Rolweerstand, geluid slijtage Hankook Kinergy Eco K425 is op een hoog niveau. Ik was niet teleurgesteld. Zeer goede banden tegen een hele goede prijs. Ik zocht veel sites en Oponeo is een van de goedkoopste en zeker de grootste ervaring was Meer > doorslaggevend voor de aankoop is op deze pagina. Succesvolle selectie en veilig rijden.
 • Henio 4,4 111150

  Hankook Kinergy eco K425

  Ik kocht deze banden om te investeren in iets beter dan de goedkoopste producten (voor een al "geslaagd" vorig seizoen) en werd niet teleurgesteld. Banden presteren zeer goed. Waar voor je geld is zeer bevredigend en kan de aankoop van ieder aanbevelen. Ik begon te band 3ch verschillende auto's en verschillende maten en uitblinken net zo goed. Op de droge omstandigheden zijn niet luidruchtig. Bovendien lijkt mij dat meer dan de vorige banden iets lager brandstofverbruik paliwa.Na auto nat uitgevoerd stabiel verspreiden water mooi en ik heb geen aquaplaning. Het enige wat ik ben bang van is leven na een paar jaar van gebruik. Banden gemaakt in China maken, maar een zekere Meer > stereotype, waarvan ik hoop dat :-) niet bevestigen
Vind uw Hankook banden