Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Kumho I`ZEN KW23

Kies de bandenmaat:

Merk:
Kumho
Type:
Winterbanden
Aantal:
44 / stuk
Bestel
3,9
Beoordeling: Voldoende 111900 39 reviews

Kumho I`ZEN KW23 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Kumho I’ZEN KW23 is een winterband van middenklasse die door beste verhouding tussen prijs en kwaliteit wordt gekenmerkt. Dit model wordt voor personenwagens bestemd en het komt in de maten van 13 tot 17 inches voor.

Kumho I’ZEN KW23 wordt in een directioneel loopvlak profiel uitgerust die het populairste oplossing voor winterbanden is. Dit model wordt in Duitse test ACE/GTÜ gewaardeerd. Deze banden zorgen voor goede grip, uitstekende stuurbaarheid en rijcomfort. Dit model wordt uit modern rubbermengsel met silica gemaakt wat met bestand tegen mechanische slijtage en lage temperatuur helpt. Dankzij de gelijkwaardige drukverdeling garandeert de band maximale prestaties. Het directionele loopvlakprofiel functioneert geschikt op alle soorten wegdekken: natte, droge, regen, met sneeuw en slush. Verschillende groeven van Kumho I’ZEN KW23 voeren snel het water af en de band vermindert het risico van aqua- en sneeuwplanning. De moderne vorm van zijkanten garandeert het veilige rijden ook op het gladde wegdek. Het is de ideale keuze voor bestuuders die aantrekkelijke prijs, goede grip en rijcomfort waarderen.

Kumho I`ZEN KW23 beoordeling

Overzicht: 3,9 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 39 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111800 3,8
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111900 3,9
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 11110 4,0

39 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 6 Personen
 • 4 27 Personen
 • 3 3 Personen
 • 2 2 Personen
 • 1 1 Personen

89% van de gebruikers raadt deze band aan

89%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3932 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 39 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 307000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Luke5

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 3,8 111800
  De band is prima. Goede prestaties van Kumho I`ZEN KW23 in moeilijke weersomstandigheden. Rijden de snelweg na de verse sneeuw is geen probleem. Vertrekken van diepe sneeuw is ook geen probleem. Met de opstanden en het ijs soms verlies je grip, maar dit is normaal en binnen de grenzen van de veiligheid. Op droge omstandigheden maken ze geen lawaai, dit is voor em heel belangrijk. Remmen op zowel natte als droge omstandigheden is zeer fatsoenlijk (op natte een beetje kleiner). Kortom, goede Kumho I`ZEN KW23 banden voor normaal en gematigde rijden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: raymond

  Maat: 175/65 R15

  Beoordeling: 4,3 111130
  Ik heb de Kumho I`ZEN KW23 al tweede seizoen, misschien rijd ik te wettelijk en niet te snel maar zo hoort het. Naar mijn mening zijn de Kumho I`ZEN KW23 banden ok. Grip is goed. Wat een glad oppervlak of ijs betreft ben ik nog geen band tegengekomen die op ijs niet gaat glijden mensen dit is gewoon onmogelijk. 100% grip. Vorige winter was er geen sneeuw, dit jaar kon ik ze in de bergen testen-te adviseren

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Nabil lal

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 4,1 111110
  Band op een schaal van 1-10 zou ik 8 geven, de band verdient het om aanbeveling te geven, de prijs is ook ok, door het rijden in de bergen moeten de banden aan verschillende voorwaarden voldoen en volgens mij heeft Kumho I`ZEN KW23 het heel goed gedaan. Ik wil hieraan toevoegen dat ik op een autoomaat reed en dergelijke auto’s slechter kunne rijden in de winter en de band moet echt goed zijn.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Sven77

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,8 111180
  Dit is eerste seizoen van de banden Kumho I`ZEN KW23 onder mijn focus, mara ik had al eerder ervaring met de banden van deze producent o.a. onder bmw. Daar had ik ze 3- seizoenen en de band is nog als nieuw maar ik heb den auto verkocht met deze set banden en na deze aankoop ga ik verder met de Kunho banden onder mijn ford, ik raad Kumho I`ZEN KW23 anderen aan, voor me zijn ze enorm goed!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 2

 • een mening buiten NL Gebruiker: Witte

  Maat: 215/45 R17

  Beoordeling: 3,8 111800
  Ik was niet in staat om deze Kumho I`ZEN KW23 banden te testen op sneeuw, maar ze konnen het redden in het koud en op ijs. Ik ben heel erg blij en positief verbaasd over hoe ze goede grip hebben op het droge en een milde dag. Ze zijn gemonteerd onder een Honda Integra Type R, dus zer zit meer druk op een voorass maar toch doen ze het prima.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Kumho I`ZEN KW23

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
175/65 R13 80 T 44 Bestel
205/50 R15 86 H 62 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Kumho I`ZEN KW23 test

2014 test ACE/GTÜ met de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen