Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Kumho

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Kumho Banden

Banden Kumho

Kumho banden mag als merk relatief onbekend zijn, deze bandenfabrikant beschikt over een volledig pakket aan banden. Of u nu op zoek bent naar zomer- of winterbanden, banden voor uw SUV of MPV, banden voor sportief rijgedrag of juist zogenaamde run-flats; Kumho banden heeft voor alles wel een oplossing.

Kumho banden komt van oorsprong uit Zuid-Korea. Kumho banden behoort tot de Kumho Asiana Groep, een industrieel conglomeraat dat nauwe banden heeft met Koreaans autofabrikanten zoals Hyundai, Kia en SsangYong. Europeese merken zoals Mercedes-Benz, Volkswagen en Opel werken ook nauw samen met Kumho banden om zo de rijervaring, veiligheid en kwaliteit van de banden op een hoog niveau te houden. Dankzij haar samenwerkingen met de grootste autofabrikanten ter wereld kunnen Kumho bande beogen op veel kennis en ervaring die door de jaren heen is toegepast bij de ontwikkeling van nieuwe banden.

Het merk Kumho mag dan wel wat minder bekend een aansprekend zijn; bij Oponeo weten we precies welke kwaliteit we kunnen verwachten. Daarom hebben wij Kumho in ons assortiment opgenomen omdat ze goede banden bieden tegen een betaalbare prijs. Laat u voorlichten door de specialisten van Oponeo.

Zomerbanden ranking Kumho

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,8 111180 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (6 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (4 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (31 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (5 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (38 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (34 Meningen)

Winterbanden ranking Kumho

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,3 111130 (4 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (23 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (3 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (3 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,9 111900 (39 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,7 111700 (10 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,5 111500 (5 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Kumho in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Kumho modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Kumho HS51
  Kumho HS51

  Type: zomerband Klasse: midden - uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding Bestemming: ...

 • Kumho Crugen HP91
  Kumho Crugen HP91

  Productbeschrijving is onbeschikbaar.

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Kumho banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Kumho Ecowing ES01 KH27
  Kumho Ecowing ES01 KH27

  Type: zomerband Klasse: economisch - gebalanceerde prestaties tegen een gunstige prijs ...

 • Kumho KU39
  Kumho KU39

  Type: zomerband Klasse: midden - uitstekende kwaliteit voor een goede prijs Bestemming: ...

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Kumho

Band Zomerbanden Kumho KU31

I can't say a bad word about these tyres. Top quality product.
Mening: 4,2 111120

The tyres look good when you have alloy wheels fitted to a car. Their best advantage is how they look. They are amazing, I really like their tread pattern and the sidewalls. They are very quiet, I must admit that. My car became astonishingly comfortable since I mounted these tyres on. It is not so obvious thing taking into consideration they are all-season tyres. This tyres provides kind of a mixture of sport and comfort (only the best tyres have this specific type of silica compound). I'm very surprised by these tyres in a positive way. Kumho KU31 is sometimes underestimated but this manufacturer has a history. Just look at their offer. It's very impressive. They do tyres for various types of vehicles.

Band Zomerbanden Kumho KU39

Goede band
Mening: 4,5 111150

Ik kocht bandjes Kumho KU39 omdat ze op VW Polo good gedraagde en ik wilde deze banden op mijn A4 proberen. Ondanks de overvloedige “bodem” en gevaarlijk rijden meestal op snelwegen, vaak sneller dan 200+ km / h bevelen bandjes heel goed op een droge en nat oppervlak, letterlijk nul observaties. Grip in de bochten is goed. Aquapaling ... nul stress. Volume ... wat mij betreft ok. Relatief aan Continental, Bridgestone. Slijtage is ook goed ... tijdens seizoen 2014 verdween slechts ongeveer 1 mm van het loopvlak van binnen, de zijden van ong. 0,5 mm. Een onderdrukking van ongelijkheid ?! ... Nou ja... het profiel 40. Maar ze zijn duurzaaam. Ik zou aanraden en begroeten :)

Winterbanden Kumho

opona Winterbanden Kumho I`ZEN KW27

Ik ben onder de indruk van de kwaliteit. Ik kan zeker aanraden
Mening: 4,6 111160

Ik heb een auto met nieuwe banden gekocht. Ik dacht dat dit een goedkope en Chinese producent is maar na eerste kilometers was ik heel erg verrasd over de kwaliteit van deze Kumho I`ZEN KW27 banden. Ten eerste als voor de bandenmaat 245/40r18 zijn die heel stil en dat vind ik belangrijk. Hoewel je op de winterbanden zeer zeker bent en zich veilig voelt ook bij hogere snelheiden – veel meer dan 200 km/h. Ten tweede van de slijtage zie ik bijna niks. Die hebben wel een mooie loopvlak. Ten derde zijn die universeel-sneeuw, modder, regen. Alles is ok. Ik heb enkel niet nagedacht over velgrandbescherming maar dit is mijn eigen fout.

opona Winterbanden Kumho I`ZEN KW27

Passat CC
Mening: 4,4 111140

Ik gebruik deze Kumho I`ZEN KW27 banden onder VW Passat CC 2.0TDI 170KM bouwjaar 2011, ik heb deze heel de winter gebruikt. Ik gebruikt vooraal autosnelwegen. Ik vind deze banden heel goed vroeger had ik Kumho en na 24 000 km vond ik helemaal geen teken van de slijtage daarom raad ik jullie dit model aan. In zomerseizoen gebruikte ik Uniroyal RainSport2 235/40/18. Na 10 duizend kilometers bleek dat er iets mis was met deze banden dus als jullie over deze model denken dan raad ik jullia aan om iets anders te zoeken, zeker als je die onder VW Passat CC wilt gebruiken

Gemiddeld cijfer van banden: 3,92 op basis van 763 beoordelingen

Bandenmodellen Kumho

Alle bandenmodellen van het merk Kumho beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Kumho model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Kumho Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Kumho. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Kumho.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Kumho. Elke band Kumho wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.