Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Kumho Banden

Kumho Banden

Beoordeling van de producent
4,0
op basis van 585 meningen

of

Kenteken

Kumho banden mag als merk relatief onbekend zijn, deze bandenfabrikant beschikt over een volledig pakket aan banden. Of u nu op zoek bent naar zomer- of winterbanden, banden voor uw SUV of MPV, banden voor sportief rijgedrag of juist zogenaamde run-flats; Kumho banden heeft voor alles wel een oplossing.

Kumho banden komt van oorsprong uit Zuid-Korea. Kumho banden behoort tot de Kumho Asiana Groep, een industrieel conglomeraat dat nauwe banden heeft met Koreaans autofabrikanten zoals Hyundai, Kia en SsangYong. Europeese merken zoals Mercedes-Benz, Volkswagen en Opel werken ook nauw samen met Kumho banden om zo de rijervaring, veiligheid en kwaliteit van de banden op een hoog niveau te houden. Dankzij haar samenwerkingen met de grootste autofabrikanten ter wereld kunnen Kumho bande beogen op veel kennis en ervaring die door de jaren heen is toegepast bij de ontwikkeling van nieuwe banden.

Het merk Kumho mag dan wel wat minder bekend een aansprekend zijn; bij Oponeo weten we precies welke kwaliteit we kunnen verwachten. Daarom hebben wij Kumho in ons assortiment opgenomen omdat ze goede banden bieden tegen een betaalbare prijs. Laat u voorlichten door de specialisten van Oponeo.

Beoordelingen van banden door onze klanten Kumho:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Kumho banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Kamil R 4,8

  Kumho Ecsta PS91 225/40 R18

  Hallo. Bij het kopen van banden werd ik geleid door het feit dat ze een velg hebben die de velg beschermt, wat erg belangrijk is bij 18 inch inch. De banden zijn een beetje gehoord maar er is geen tragedie voor de prijs kan als stil worden beschouwd, zeer goed houd de auto op de weg niet op hoge snelheid, die Wat betreft het niveau van draaien is een beetje groter, maar met zo'n rand is het normaal. Belangrijker nog, de vermindering van ongelijkheid is erg cool toen ik met een auto naar 18 "banden van een ander bedrijf reed, helaas reed het als een ladder omdat elk klein gaatje werd gevoeld (mijn vriend heeft dezelfde auto als ik met de seriële ophanging), dezelfde banden zien geen Meer > slijtage na een afstand van 9.000 km. Kortom: een zeer goed product in de juiste contanten, op hetzelfde moment uiterlijk en duurzaamheid. Ik zou aanraden!
 • Marcin 4,8

  Kumho KU39 225/45 R18

  Zeer goede band tegen een redelijke prijs. Ik woon in Wales waar het vaak water regent staan ​​op de snelweg tijdens het rijden met een snelheid van 70 nooit verloren grip op droog ook erg goed, dragen na 5000 mijl is niet echt merkbaar aanraden aan iedereen die op zoek zijn naar goede banden van de gemiddelde prijsklasse Meer >
 • Tony 4,3

  Kumho Ecowing ES01 KH27 165/65 R14

  Heb nieuwe banden voor de auto van mijn vrouw gekocht en ze hebben een gewldige grip in de bochten,ze hebben weinig weinig tijd nodig om te verwarmen. op mijn auto heb ik pirelli p zero Rosso en het duurt ongeveer 15 min om wat fatsoenlijke warmte in hen te krijgen. maar de auto van mijn vrouw is een 1 liter aygo en het kreeg een aantal mooie grip in de bochten want is zeer licht auto ....goede banden in het algemeen Meer >
 • Vtec 4,7

  Kumho KH17 205/55 R16

  Zoals reeds waarderen het goed. Dus ... tractie op droog en nat wegdek ideaal. Hij verwijderde het sterretje voor natte, omdat je weet dat het een tikkeltje erger dan in het droge. Ik geef het niet aan de max iemand dacht dat kan rijden in de regen op de hoeken 200km/hi niets met hem zou gebeuren :-) lawaai oordeel niet omdat mijn auto heeft een fabriek lichte brom en ruis beoordeling zou niet sluitend zijn. Ik heb de fabriek vering harder (sport versie), zodat ook hier-geen beoordeling. Deze banden hebben ook in mijn Accord en civica kocht reeds bewezen product. Daarnaast hebben ze een coole look en op mijn velg doet het effect van de ballon niet te hebben. Algemeen zou ik aanraden 100% Meer >
Vind uw Kumho banden