Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Kumho Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
op basis van 580 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Kumho banden mag als merk relatief onbekend zijn, deze bandenfabrikant beschikt over een volledig pakket aan banden. Of u nu op zoek bent naar zomer- of winterbanden, banden voor uw SUV of MPV, banden voor sportief rijgedrag of juist zogenaamde run-flats; Kumho banden heeft voor alles wel een oplossing.

Kumho banden komt van oorsprong uit Zuid-Korea. Kumho banden behoort tot de Kumho Asiana Groep, een industrieel conglomeraat dat nauwe banden heeft met Koreaans autofabrikanten zoals Hyundai, Kia en SsangYong. Europeese merken zoals Mercedes-Benz, Volkswagen en Opel werken ook nauw samen met Kumho banden om zo de rijervaring, veiligheid en kwaliteit van de banden op een hoog niveau te houden. Dankzij haar samenwerkingen met de grootste autofabrikanten ter wereld kunnen Kumho bande beogen op veel kennis en ervaring die door de jaren heen is toegepast bij de ontwikkeling van nieuwe banden.

Het merk Kumho mag dan wel wat minder bekend een aansprekend zijn; bij Oponeo weten we precies welke kwaliteit we kunnen verwachten. Daarom hebben wij Kumho in ons assortiment opgenomen omdat ze goede banden bieden tegen een betaalbare prijs. Laat u voorlichten door de specialisten van Oponeo.

Meningen van onze klanten:
 • voitek 4,6 111150

  Kumho SOLUS VIER KH21

  Ik reed van februari tot december (in dagelijks ongeveer 100 km). De band kleeft aan de weg goed, zelfs met matige vorst en sneeuw (ondiepe en verdicht - net als in de stad). In het diepe was niet gereden dus niet spreken. Slijtage band klein, zodat de uitwisseling (ik noem hieronder 3,5 mm) van de aankoop van het voertuig ~ 3-4y.o .. De regen had een voorsprong (zowel bij +20 C en 0C), is voorspelbaar. Bij hogere snelheden (> 110 km / h) op een scherpe bocht in desczu slechts iets achter de tijd dat ik vertrok, maar kan gemakkelijk worden afgeleid, zonder het wisselen van rijstrook. Op droog - rustig en geen problemen. Nat - hamowaniena rechte en gebogen een stuk beter dan de Michelin Meer > zomer. Ik zou aanraden aan iedereen die in de stad wonen en geen winterbanden nodig zijn voor vijf dagen in het jaar waarin van niet ontsneeuwde rijden op de straten.
 • Corsa 4,3 111150

  Kumho SOLUS VIER KH21

  Hello you. All season banden adviseerde me tegen mezelf had ook bezwaren, want als iets om dit allemaal voor niets. Ik ben verbaasd dat ze blij, nadat de band rijden in een grote regen op het platteland, niet bang om rechtstreeks in de plassen, zelfs niet een beetje trok het wiel, de snelheid van 80 km / h, met 100 lichtjes was van mening dat haar strijd. The Snow ook een aangename verrassing - de auto chassis spawn, en hij reed. Er was ook het probleem van mogelijk rijdende auto in de sneeuw, op ijs kent geen band spikes. De band is zacht het zal haar minus zijn, in de zomer Ik vermoed dat hoe sneller je vegen. Maar het geeft advies en volgens onze voorwaarden niet eens af of ik ze opnieuw Meer > kopen. Vulcanizer zei dat het ziet er solide uit, en ik zal stevig toevoegen dat op hun reizen.
 • Wojtek 3,6 111500

  Kumho I`ZEN XW KW17

  Algehele band is niet slecht - ik zou zelfs zeggen dat in studies zoals remmen op nat en droog verging het veel beter dan de zomer Fulda Carat ASSURO. Het feit dat ze ouder waren maar groter 195/50R15 (winterbanden Kumho 175/65R14) en een stuk beter voor mij te hebben geremd (abs ging af, maar het effect was marginaal). Het verplaatsen van de sneeuw juiste problemen - bijvoorbeeld aalscholvers Snowpro van een vriend heb advies niet geven om panda's in de hoogte te trekken, en de Koreaanse band gemakkelijk uitgerekt mij en mijn Honda. Grote ongelijkheid kan niet beoordelen afschrijven deze banden. Het grote nadeel is de remming in de modder, maar die in de winter gaat snel en roekeloos? Meer > Relatief hoog verloop. De band is zeker beter dan alle Ling-Long'i, aalscholvers.
 • Rudolf 4,6 111150

  Kumho KU31

  Kumho KU31 werkt echt goed op een droog wegdek. Op een nat uitstekend! Met een snelheid 70 km/h op diepe plassen had de auto goede afvoer van het water. De banden hebben me nooit gefaald. Bijzonder bij het noodremmen of in de scherpe bochten houden de banden zijn stabiliteit en bieden voortreffelijke wegcontact. Kumho KU31 was de juiste keuze. De banden presteren uitstekend op verschillende oppervlakken, zelfs op de onverharde wegdekken. Mijn rijstijl vind ik agressief of dynamisch... maar zoals ik heb gezegd hebben me de banden nog nooit gefaald! Daarom wil ik graag Kumho KU31 aan iederen aanraden. SUPER. Meer >
Vind uw Kumho banden