Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Kumho

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Kumho Banden

Banden Kumho

Kumho banden mag als merk relatief onbekend zijn, deze bandenfabrikant beschikt over een volledig pakket aan banden. Of u nu op zoek bent naar zomer- of winterbanden, banden voor uw SUV of MPV, banden voor sportief rijgedrag of juist zogenaamde run-flats; Kumho banden heeft voor alles wel een oplossing.

Kumho banden komt van oorsprong uit Zuid-Korea. Kumho banden behoort tot de Kumho Asiana Groep, een industrieel conglomeraat dat nauwe banden heeft met Koreaans autofabrikanten zoals Hyundai, Kia en SsangYong. Europeese merken zoals Mercedes-Benz, Volkswagen en Opel werken ook nauw samen met Kumho banden om zo de rijervaring, veiligheid en kwaliteit van de banden op een hoog niveau te houden. Dankzij haar samenwerkingen met de grootste autofabrikanten ter wereld kunnen Kumho bande beogen op veel kennis en ervaring die door de jaren heen is toegepast bij de ontwikkeling van nieuwe banden.

Het merk Kumho mag dan wel wat minder bekend een aansprekend zijn; bij Oponeo weten we precies welke kwaliteit we kunnen verwachten. Daarom hebben wij Kumho in ons assortiment opgenomen omdat ze goede banden bieden tegen een betaalbare prijs. Laat u voorlichten door de specialisten van Oponeo.

Zomerbanden ranking Kumho

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (6 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (4 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (30 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (4 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (38 Meningen)

Winterbanden ranking Kumho

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,0 11110 (23 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (3 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (2 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,9 111900 (39 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,7 111700 (10 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Kumho in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Kumho modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Kumho SOLUS VIER KH21
  Kumho SOLUS VIER KH21

  Kumho SOLUS VIER KH21 Kumho SOLUS VIER KH21 is een all-season band van middenklasse die voor ...

 • Kumho KH17
  Kumho KH17

  Productbeschrijving is onbeschikbaar.

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Kumho banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Kumho Ecowing ES01 KH27
  Kumho Ecowing ES01 KH27

  Type: zomerband Klasse: economisch - gebalanceerde prestaties tegen een gunstige prijs ...

 • Kumho KU39
  Kumho KU39

  Type: zomerband Klasse: midden - uitstekende kwaliteit voor een goede prijs Bestemming: ...

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Kumho

Band Zomerbanden Kumho RADIAL 857

dd
Mening: 3,8 111800

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

In de prijs-prestatie producten met Disneyland zachtheid Harika sleutel pits zonsopgang en hier ben ik nu officieel hobbels DIYer yumusatıyo

Band Zomerbanden Kumho PorTran KC53

Goede kwaliteit voor een lage prijs.
Mening: 4,8 111180

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Het ontbreken van enig voorbehoud, zeer goede band voor de gewone bestuurder.

Winterbanden Kumho

opona Winterbanden Kumho I`ZEN KW27

Ik ben onder de indruk van de kwaliteit. Ik kan zeker aanraden
Mening: 4,6 111160

Ik heb een auto met nieuwe banden gekocht. Ik dacht dat dit een goedkope en Chinese producent is maar na eerste kilometers was ik heel erg verrasd over de kwaliteit van deze Kumho I`ZEN KW27 banden. Ten eerste als voor de bandenmaat 245/40r18 zijn die heel stil en dat vind ik belangrijk. Hoewel je op de winterbanden zeer zeker bent en zich veilig voelt ook bij hogere snelheiden – veel meer dan 200 km/h. Ten tweede van de slijtage zie ik bijna niks. Die hebben wel een mooie loopvlak. Ten derde zijn die universeel-sneeuw, modder, regen. Alles is ok. Ik heb enkel niet nagedacht over velgrandbescherming maar dit is mijn eigen fout.

opona Winterbanden Kumho I`ZEN KW27

Passat CC
Mening: 4,4 111140

Ik gebruik deze Kumho I`ZEN KW27 banden onder VW Passat CC 2.0TDI 170KM bouwjaar 2011, ik heb deze heel de winter gebruikt. Ik gebruikt vooraal autosnelwegen. Ik vind deze banden heel goed vroeger had ik Kumho en na 24 000 km vond ik helemaal geen teken van de slijtage daarom raad ik jullie dit model aan. In zomerseizoen gebruikte ik Uniroyal RainSport2 235/40/18. Na 10 duizend kilometers bleek dat er iets mis was met deze banden dus als jullie over deze model denken dan raad ik jullia aan om iets anders te zoeken, zeker als je die onder VW Passat CC wilt gebruiken

Gemiddeld cijfer van banden: 4,00 op basis van 706 beoordelingen

Bandenmodellen Kumho

Alle bandenmodellen van het merk Kumho beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Kumho model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Kumho Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Kumho. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Kumho.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Kumho. Elke band Kumho wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.