Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Kumho KC15

Kies de bandenmaat:

Merk:
Kumho
Type:
Winterbanden
Aantal:
157 / stuk
Bestel
4,0
Beoordeling: Voldoende 11110 47 reviews

Kumho KC15 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Kumho KC15 is een winterband die voor SUV’s en off-road voertuigen ontworpen is. De band is van een asymmetrische loopvlak voorzien dat uitstekende rij eigenschappen biedt. Dit model is bekend door verebeterde tractie op water, sneeuw en ijs. Bovendien garandeert de producent een langere duurzaamheid en stevigheid.

Kumho KC15 is een winterband die tot middenklasse behoort. De band is van de nieuwste technologieen voorzien die voor optimale handling en veiligheid tijdens sterke winterse omstandigheden zorgen. Producenten hebben een asymmetrisch loopvlak gebruikt dat heel vaak in winterbanden gebruikt is. Dit soort van loopvlak zorgt voor de beste tractie op alle oppervlakken en biedt een grote bescherming tegen aquaplaning en snowplaning. Bovendien zijn op de oppervlak van de band nieuwe lamellen geplaatst voor optimale grip op sneeuw en ijs. Dit model is van moderne rubbermengsel geproduceerd die op basis van silica is gemaakt. Daarom garandeert het product doeltreffende grip en stabiliteit bij het manoeuvreren.De band kan worden aanbevolen aan bestuurders die veiligheid en stabieliteit verwachten.

Kumho KC15 is een winterband die door het Zuid-Koreaanse bedrijf Kumho ontworpen werd. De band is geschikt voor bestuurders die rijcomfort en optimale handling verwachten. Dit model kan gekenmerkt worden door goede prestaties, doeltreffende grip en stabiliteit in verschillende winterse omstandigheden.

Kumho KC15 beoordeling

Overzicht: 4,0 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 47 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11110 4,0
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111110 4,1
 • Off-road eigenschappen: Het gedrag van de band tijdens het off-road rijden 111700 3,7

47 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 9 Personen
 • 4 34 Personen
 • 3 4 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers raadt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3865 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 47 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 413000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: gino

  Maat: 225/70 R16

  Beoordeling: 3,8 111800
  Ik heb deze banden al twee jaar geleden gekocht. En dat was het eerste echte winterseizoen. Ik woon in het platteland, en ik gebruik mijn auto om dagelijks naar het werk te gaan, ik had een kans om erop in verschillende weeromstanigheden te rijden. Goede prestatie, geode verhouding, heb ze gebruikt op nat, droog en op smeltende sneeuw. Auto is stabiel, verliest geen grip, geeft het gevoel van stabiliteit en veiligheid. Zelfs het remmen gaat goed, auto stopt snel. Kumho KC15 zijn gewoon goede banden, die goed in alle omstandigheden presteren en veiligheid aanbieden. Mijn beoordeling is vanzelfsprekend goed voor deze banden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: bik

  Maat: 215/65 R16

  Beoordeling: 4,0 11110
  In het algemeen, Kumho KC15 is goede band voor goede prijs. Ik heb niet erg veel (een seizoen) gereden, maar ik heb gewoon geen opmerkingen. Ik neem geen deel aan autoraces en ik rijd niet te snel, ook bochten neem redelijk veilig, maar de winter is niet de beste tijd om zo snel te rijden, op elke banden. In niet zo harde terrain gaat de auto zeer goed, ik heb ze nog niet in wel harde terrain getest, maar ik heb erop we door het veld gereden ;)

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 4

 • een mening buiten NL Gebruiker: h

  Maat: 235/50 R18

  Beoordeling: 4,8 111180
  Heb Kumho KC15 gekocht in december 2011. Gebruikt het hele jaar door op sneeuw, regen en droge wegen. Goede grip in de sneeuw en was in staat om te rijden op de heuvel naar mijn huis voor de eerste keer in de sneeuw. Wij vonden ze beter dan onze zomerbanden, die snel slijten en geen toename van de geluidsbelasting niet op te merken. Zeer goede banden om aan te raden

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Bob

  Maat: 275/55 R17

  Beoordeling: 4,1 111110
  Super band. Kumho KC15 zit er goed onder de auto, auto rijdt goed, ondanks zijn lading, zelfs bij hoge snelheden werkt auto zeer goed, rustig en comfortabel, heel goede kwaliteit kan worden gezien, zodat de band zal worden gebruikt voor meerdere seizoenen.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: marilla

  Maat: 235/55 R17

  Beoordeling: 4,8 111180
  Goede band voor een goede prijs, ik had vreoger problemen met een zeer snel rijden op gladde wegen en met remmen in zn omstandigheden . Ik ben er blij mee. Het enige nadeel is de verschrikkelijke geur van rubber, die lange tijd verrblijft in de garage.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Kumho KC15

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
225/55 R19 99 H 157 Bestel
235/50 R18 101 V 119 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: