Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nankang NS 2

Kies de bandenmaat:

Merk:
Nankang
Type:
Zomerbanden
Label:
D C B 71 dB
Meer informatie
Aantal:
51 / stuk
Bestel
3,8
Beoordeling: Voldoende 333 reviews

Nankang NS 2 beschrijving

Snelle waterafvoer en maximale grip - dat zijn de voordelen van Nankang NS 2. De banden gaan alle autorijders aanspreken, die veiligheid en dynamisch rijden ongeacht weersomstandigheden op prijs stellen. Het platte profiel staat garant voor betere grip en zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling op de oppervlakte van de band. Dat maakt de slijtage van het loopvlaak langzamer en meer gelijkmatig, waardoor de banden hun volle prestaties behouden door de hele exploitatietijd. Bij dit model is er een modern directioneel loopvlak gebruikt met boogachtige groeven, dat dankzij het V-vormige patroon zeer goed tegen een nat wegdek kan, snel water afvoert en het risico van aquaplaning minimaliseert. De ontwerpers hebben ook voor versteviging van de schouderzone van de band gezorgd, wat het soepele rijden en stabiliteit, ook op een oneffen wegdek heeft beïnvloed.De band presteert uitstekend op een droog wegdek - korte remweg en precieze bestuurbaarheid maken het dagelijks tijdens in het lenteseizoen een puur genot. Nankang NS 2 biedt veilig en comfortabel rijden aan, omdat de trillingen en geluiden die tijdens rijden ontstaan dankzij de insnijdingen in de zijkant van het band zijn gereduceerd. Een ander voordeel van dit model is de lage rolweerstand, waardoor de auto minder brandstof verbruikt, en er wordt minder CO-2 in de atmosfeer uitgestoten. Dankzij zijn eigenschappen en duurzaamheid presteert de band uitstekend in alle wegomstandigheden, en de attractieve design geeft de auto een moderne en stijlvolle look.Nankang


Informatie over de producent: de oorsprong van het Nankang merkt dateert uit 1959. De plotselinge ontwikkeling van het Taiwans bedrijf is toe te schrijven aan de hoge vraag voor diagonale banden en andere producten uit rubber. Het merk is daardoor zeer snel uitgegroeid en het bedrijf begon hun producten ook buiten Azië te verkopen. Tegenwoordig worden de Nankang banden naar meer dan 100 landen geëxporteerd. Nankang specialiseert zich in productie van autobanden in de economische klasse, maar op de assemblagelijnen worden ook banden voor vrachtwagens, terreinauto’s en vliegtuigen voorbereid (voor helikopters en militaire vliegtuigen). Behalve hun eigen merk, is Nankang ook eigenaar van Sonar Tire en Roadiac.

Nankang NS 2 beoordeling

Overzicht: 3,8 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 333 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 3,8
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 3,8
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 3,7

333 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 39 Personen
 • 4 190 Personen
 • 3 77 Personen
 • 2 22 Personen
 • 1 5 Personen

82% van de gebruikers raadt deze band aan

82%

De gegevens over de band worden verzameld voor 5574 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 333 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 3247000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/45 R15

  Beoordeling: 3,8
  Ik kocht NS2 195/45 R15 voor 7" velgen. Ik rijd Ibiza 1.9 TDi 90KM (in feite ~130KM) en ik ben erg blij met deze band. De prijs/kwaliteitsverhouding is bevredigend, ik wilde iets goedkoper en niet noodzakelijkerwijs gerenommeerde en ik besluit om deze merk te proberen. De band met deze kracht houdt goed stand bij het snel wegrijden en maakt ook een goede indruk bij opwarming in bochten (ik bedoel het zomerweer als het asfalt warm is). Ik weet nog niet hoe het in het vroege lente of het late herfst zal werken. Tot nu toe stoort onze weer de banden niet. Wanneer op het asfalt echter een laagje water wordt aangebracht, begint het voor de bestuurder een beetje veeleisend te worden. Zoals ze zeggen, er is dan geen rage. Er is onderstuur, maar dit is vooral te wijten aan het feit dat mijn auto van nature onderstuur is en zelfs op de beste band niet aankan wat ik heb meegemaakt: ) In het algemeen raad ik deze banden aan. De band ziet er mooi uit op een lichte spanning, hij verslijt niet erg snel (met een rustige rijden is het naar schatting rond de 7-8 seizoenen), met mijn optimistische 4-5 seizoenen rijden (ik bedoel natuurlijk de set en het wisselen van de assen elk seizoen). Ik raad aan : )

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,6
  Hoewel Ik veel gebruiksmeningen over het bedrijf Nankang heb gelezen, voelde me niet zeker over de aankoop van Nankang NS 2. Ik heb sportieve versie gekocht. Het loopvlakprofiel ziet geweldig eruit dus de band gedraagt zich op de weg op dezelfde manier – geweldige tractie (ik heb gelezen dat het slecht met de tractie bij 2000 km/h is maar bij 105km/h is uitstekend). De band garandeert ook goede grip in de bochten en ook lage geluidsniveau! Ik reed ermee meer dan 200 km / h en er waren geen trillingen als bij de voorgaande. Als ik banden wilde balanceren, dan zei specialist dat ik goede banden heb gekocht. Tijdens het rijden met Nankang NS 2 was er nooit probleem met aquaplanning en zoals heb ik vroeger geschreven – er waren geen problemen in de bochten! Ik voel me helemaal veilig met die banden! Volgens mij hebben ook alle systemen ABS, ASR, ESP invloed daarop. Die band is meer dan goede gemiddelde band, ik heb nieks slechts met die band ervaren. Het is prima! Zonder voorbehoud! Helaas kan ik nieks over de winter zeggen omdat ik alleen maar tijdens de lente ermee heb gereden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 8 Nee 1

 • een mening buiten NL

  Maat: 215/55 R16

  Beoordeling: 1,6
  Ik weet niet wie er op rijdt en ben tevreden. Ik heb een mondeo MK4 en ik werd verleid door de prijs en de meningen over deze puist. Tot op heden spijt ik dat ik heb deze banden gekocht. De banden aan het begin waren fijn. Na afloop van het rijseizoen is er iets misgegaan. Mijn wanhoop was zo groot dat ik zelfs het lager achteraan heb vervangen, omdat ik niet wilde geloven dat het een band was. Het richtingsprofiel is een totale mislukking, het water loopt niet weg, het is veel luider dan bijvoorbeeld asymmetrisch en het remmen op de natte weg is hopeloos. Deze banden controleren de weg net zo goed als ik na 10 jaar van pause in het schaatsen. De banden zijn zo onvoorspelbaar dat ik al langzamer word omdat ik het gevoel heb dat ik rechtdoor ga in plaats van te draaien. Ik heb alles gecontroleerd en de banden maken nog zoooo veel laawai!!! Ik mis de winter- en winterbanden, want eindelijk komt er in mijn auto voor 50.000, stilte. Koop deze rotzooi niet voor de prijs, want na het ene seizoen koop je echt de andere banden. Je kunt er niet op rijden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 8

 • een mening buiten NL

  Maat: 225/45 R17

  Beoordeling: 4,2
  Sinds 1998 heb ik altijd veel gereden op gebruikte Conti of Bridgestone, terwijl 3-5 seizoensbanden tragisch zijn en het veel beter is om nieuwe Nangs te kopen, wat ik heb gedaan. Ze zijn stiller dan DUNLOP SPORT 2000 en FULDA EXCELERRO, ze klauwen niet, ze piepen niet als ze beginnen, ik wachtte met een rating voor een grote regen en ik was niet teleurgesteld, zoals verwacht. Ik zal niet argumenteren met pseudo-drivers, die beweert dat nieuwe banden hopeloos zijn, maar rijden in de regen op hete banden of remmen in een sleur vol water zelfs de duurste banden zal trekken u omdat u niet zal bedriegen natuurkunde. Een nieuwe band, zelfs van een minder bekende porducent, zal altijd beter zijn dan de gebruikte bekendste, omdat het rubber elk jaar werd slechter.Ik heb dat in de meerdere auto's getest: Corsa, Getz, Panda, AstraII, A3, A4, A6, C en E klasse, in de winter en zomer. Ik was zeer sceptisch over de Nankang, maar ze verrast me positief. Er is geen zin in betalen voor rubber 200 EUR/stuk, betaalde ik 69 EUR en ik zie geen verschil.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 265/35 R18

  Beoordeling: 3,8
  Een warm welkom aan u allen. Ik gebruik deze banden al 6 maanden en ik ben er erg blij mee. Ik heb de BMW 530d 193KM en kan de achteras zonder problemen aan. Ik rijd matig, maar ik bespaar de auto niet zo veel. Bij hogere snelheden is het ook gemakkelijk om te beginnen met het gas in de vloer. Er waren een paar regenachtige dagen en op nat asfalt en ik merkte niets verontrustend dat de tractie op dynamisch starten twee keer begon. Uit de meningen die ik op het internet las, had ik verwacht dat ze luid zouden zijn, maar dat is helemaal niet het geval. De banden waarschijnlijk hard zijn en misschien zijn er dan ook nog wat tekortkomingen. Na 6 maanden en ongeveer 6000 km zie ik geen sporen van slijtage. Ik hen ze gebruikt tot winter en dan vervangde voor wintersporten. Ze zijn absoluut niet geschikt voor sneeuw, smeltwater of nog meer voor ijs. Ik kon me niet terugtrekken op een centimeter sneeuw. Kortom, ik ben tevreden over de banden en zij doen hun werk. Ze kosten niet zo veel als hun merkgebonden tegenhangers. Groeten.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 5

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Nankang NS 2

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
E | C | 71 dB
225/40 R18 92 W 72 Bestel
D | C | B 71 dB
155/55 R14 73 V 51 Bestel
F | C | 71 dB
155/55 R14 73 V 57 Bestel
D | C | B 70 dB
165/50 R15 72 V 46 Bestel
F | C | 71 dB
165/50 R15 72 V 66 Bestel
D | C | B 70 dB
165/50 R15 72 V 50 Bestel
D | C | B 70 dB
175/60 R13 77 H 47 Bestel
E | C | 71 dB
185/35 R17 82 V 59 Bestel
F | C | 71 dB
185/35 R17 82 V 99 Bestel
D | C | B 70 dB
185/55 R15 82 V 47 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand D REMWEG OP NAT WEDGEK C
Kod QR

Nankang

NS 2

155/55 R14 73 V

C1

71

 • Nankang
 • NS 2
 • 155/55 R14
 • 73
 • V
 • D
 • C
 • B
 • 71 dB
 • Nee
 • Nee
 • XL
Produktinformatieblad