Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian WR D4

Kies de bandenmaat:

Merk:
Nokian
Type:
Winterbanden
Label:
C A 69 dB
Meer informatie
Aantal:
92 / stuk
Bestel
4,5
Beoordeling: Goed 341 reviews

Nokian WR D4 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Ben je op zoek naar betrouwbare winterbanden? Nokian WR D4 is opvolger van de WR D3 – een band die populair is onder automobilisten van Midden-Europese en Scandinavische landen. Het nieuwe model is een oplossing bestemd voor stadsauto’s, sedans en compacte auto’s.

Nokian Tyres stelt veiligheid en perfecte prestaties in typische winterse omstandigheden op de eerste plaats , daarom is het ontvangen A-label in categorie remmen op nat wegdek niet verbazend (binnen het Europese labelsysteem). WR D4 is de eerste band met een A-label in deze categorie in zijn klasse.Het model is voorzien van een directioneel loopvlak, verbeterd en geoptimaliseerd om de winteromstandigheden in Midden-Europa tegen te gaan. De constructie van de blokken is verbeterd en uitgebreid met speciale koppelingen en aansnijdingen die de effectiviteit van de afvoer van water, sneeuw en sneeuwbrij verbeteren. .

De brede centrale rib is voorzien van lamellen die voor betere bestuurbaarheid en stabiliteit op de weg zorgen, dankzij hun gereduceerde lengte. Elk van de groeven en blokken van het loopvlak is individueel ontworpen. Dat zorgt voor ideale grip en stabiliteit in bochten en bij plotselinge manoeuvers.

Voor de constructie van de band wordt Nokian Twin Trac Silica mengsel gebruikt, dat natuurlijk rubber, silica en koolzaadolie bevat. Dankzij het mengsel wordt de kwaliteit van het rijden op sneeuw en natte wegdekken verbeterd. Het helpt ook de grip te verbeteren en is duurzaam, wat de levensduur van WR D4 positief beïnvloedt. Als resultaat wordt de rolweerstand verminderd . Daardoor daalt ook het brandstofverbruik en het rijden is meer economisch en meer milieuvriendelijk.De ingenieurs die de band hebben ontworpen, hebben ook voor jouw akoestische comfort gezorgd. Dit is toe te schrijven aan Silent Sidewall technologië - een speciale zone dire geconstrueerd is op de zijwand van de band met een innovatief rubbermengsel (zie boven). Het filtert de geluiden en trillingen die tijdens het rollen van de band ontstaan. Het rijden is daardoor comfortabel en stil .Nokian Tyres is een onafhankelijke Finse fabrikant die vooral bekend is vanwege de winterbanden die aangepast zijn aan moeilijke omstandigheden van Midden-Europa en Scandinavië. Nokian Tyres implementeert ecologische oplossingen waardoor hun producten milieuvriendelijk zijn, niet alleen maar in het productieproces maar ook in zijn exploitatie en opslaan.

Nokian WR D4 beoordeling

Overzicht: 4,5 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 341 reviews

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 4,3
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 4,4
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 4,5

341 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 191 Personen
 • 4 134 Personen
 • 3 14 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 1 Personen

96% van de gebruikers raadt deze band aan

96%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2375 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 341 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2059000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op nat wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Joahim

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 5,0
  De banden heb ik meer dan twee maanden. Ik heb een beetje meer dan 1200 km gedaan met 150 paardenkracht in mijn auto en met het gewicht van 1,5 ton. Voornamelijk in de stad. Het eerste wat mijn aandacht trok, nadat de koerier kwam, was de geur van rubber. Deze was anders dan bij de "standaard banden". Ik heb veel over Nokian WR D4 gelezen en die hebben aan een mengsel een koolzaadolie toegevoegd, daarom kunnen ze zo'n ongewone effect veroorzaken. Deze banden ruiken echt als geen andere banden. Ik ben niet iemand die zijn aandacht vestigt op het uiterlijk van het loopvlak, het is voor mij volkomen onverschillig. Voor mij is belangrijk dat de band effectief is bij het remmen op modder-en waterafvoer en sneeuw. Op de tweede plaats is het lawaai en op de derde plaats is de rolweerstand. Maar ik moet toegeven dat het loopvlak van Nokian WR D4 uniek is wat uiterlijk betreft en ziet er heel mooi uit. Wat tractie betreft. Op droge kleeft zich de band stevig aan het oppervlak, is erg rustig, laat geen piepende geluiden in bochten. Bij hogere snelheden op de snelweg het lawaai die de banden maken is niet erg, en is minimaal en voor dit een groot pluspunt voor Nokian. Ik had de kans om te rijden in de stad tijdens echt zware regen. In plaats van wegen waren dat echt stromende water rivieren. Ik ben blij over hoe deze band kan omgaan met water. Bij 70 km / h in deze omstandigheden, hoorde ik alleen het geluid van het "gekamd" water, en de auto zat alsof geplakt. Sleuren met water? Voor deze banden maakt het niet uit. Remmen? met 70 km / u en in natte omstandigheden is het verschil niet te gezien en in vergelijking met het remmen in droge omstandigheden. Wat winterse omstandigheden betreft er waren enkele dagendat de wegen bedekt waren met de sneeuw en de banden zaten heel goed. Op de modder na de sneeuw was ook alles geweldig. Maar het is niet genoeg om hun effectiviteit op deze manier te verifiëren en een geloofwaardige adviezen te geven. Ik heb meer tijd nodig. zowel voor droge als natte wegen zijn deze Nokian WR D4 banden perfect geschikt. Wat de rolweerstand betreft er werd door me niet opgemerkt of er een hogere verbranding is. Normaal gezien is brandstofverbruik altijd iets hoger dan in zomer. Wat duurzaamheid betreft zijn die goed. Dempen van ongelijkheiden - voor mij een beetje zinloos parameter dus ik heeft geen commentaar hierover. Het hangt af van de hoogte van de band, opblazen en vering. Naar mijn mening, premium banden hebben allemaal soortgelijke parameters van dempen. Als je zoveel geld uit kunt geven dan kan ik je deze banden aanbevelen. Zo niet, kan je altijd Barum bandne kopen deze zijn ook goed maar naar mijn mening zijn die de moeite waard.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 6 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Peter

  Maat: 225/40 R18

  Beoordeling: 3,8
  Band Nokian WR D4 blijft fijn, omdat ze goede grip heeft nog bij zo’n snelheid als 200 km/h. Toch heb ik hier paar dingen op te merken: slechts een paar, maar toch. Eerst: bij de temperatuur boven + 10 ° C tijdens het remmen vanaf hoge snelheden heb je het gevoel dat je niet op de band, maar op kale velg rijdt – dit kan je tijdens het houden van een stuur voelen en verder: boven + 8-9stC tijdens het remmen maakt vreemde geluiden (vreemd genoeg dat ik aan het begin dacht dat ik mijn remmen moest vervangen) ten tweede: slijtage van de band is zo groot en snel, dat bijna zichtbaar maar in vergelijking met de vorig bandmodel het rubbermengsel waarvan de band geproduceeerd werd is 3x zachter dan in WR D3. Een paar dagen rijden in warme temperatuur, wat sneller remmen en plotseling na 16.000 km in plaats van 8 mm loopvlak is slechts 4 mm. Deze band is niet bestemd voor een super-agressief rijden, dan ontdekt je grootste nadelen van de band. Aan de positieve kant? Kleefstoffen zijn voor droge wegen beter dan een zomerband op nat helemaal prima omdat ik vrijwel kunnen rijden alsof er geen water op de weg was. En het laatste woord: Duurzaamheid van de band hangt van jouw rijstijl af. Als jij genoeg rustig rijdt dan kunnen ze als high performance banden beschouwd en gebruikt worden, dan zou ik Nokian WR D4 zonder twijfel willen kopen. Maar als jij buiten de stad rijdt en gressief, dan 2 sets kopen tijdens één winter is een must, en er zeker niet op rekenen dat ze goed genoeg voor volgende seizoen zullen zijn. een keuze behoort bij jou, lieve klant.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 2 Nee 4

 • een mening buiten NL Gebruiker: Daann

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 5,0
  De banden Nokian WR D4 heb ik 10 dagen geleden gekocht en heb ik ongeveer 700 km gedaan, deze zijn dus redelijk nieuw. In eerste instantie was ik gefascineerd dankzij loopvlak, nadien ben ik gewoon geworden. Maar elke dag vind ik deze aantrekkelijker ;) I like it! Tot vandaag 20.10.2015 had ik geen mogelijkheid om deze in de sneeuw te testen. Daarom geef ik deze beoordeling op van tevoren.-ik hoop dat ik geen fout ga maken. Op droge is de band sitl, zacht, heel goede grip, makkelijk te besturen. Manouvreren tijdens het parkeren zijn zachtjes, maken gaan lawaai zoals nmijn zomerbanden van premium klasse (Vredestein Sportrac 5). Dempen van ongelijkheden fantastisch. Heel goede band. Heeft me een goeie indruk. Op natte weg gedraagd zich Nokian WR D4 ook perfect. Bij het starten, niet aggresief maar wel dynamisch – tot rond 2700/min heeft de band nog nooit griep verlist. Tijdens het regen en bij de snelheid rond 120 km/h voorspelbaar en je kan alleen horen op den plastieke spatbord hoe die het water afvoert. Ik kijk er naar uit of het zal sneeuwen. Dan als het zou kunnen zal ik mijn opinie bijwerken.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 2 Nee 1

 • een mening buiten NL Gebruiker: Rocky

  Maat: 185/60 R15

  Beoordeling: 5,0
  Ik kocht deze Nokian WR D4 winterbanden en monteerde ze onder mijn auto. Ik besloot om Nokian te kopen in ‘XL’ versie met een load index 88 in plaats van 84 tot meer steun te krijgen en ik heb helemaal geen spijt van de keuze. Deze nieuwe Nokian rubber zag er zeer goed uit, in termen van grip op droog, nat en sneeuw, en ook in vergelijking met mijn oude banden van premiumklasse merken, bieden deze Nokian ook een lager brandstofverbruik en het geluidsniveau is iets lager, ondanks de winter geometrie en de groter belasting-index. Mijn auto, in combinatie met deze meting, biedt veel comfort met de zachte vering, maar het geeft veel ruimte voor sport manoeuvres. Toch vond ik meer grip dan bij mijn zomerbanden, wat me verbaasde. Gedurende de winter, waarin ik ongeveer 15.000 kilometer heb gereden, heeft het loopvlak versleten dan een millimeter. Uiteindelijk ben ik heel blij met deze aankoop. Last, but not least, de Oponeo service was eenvoudig en snel.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 3 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Autofreeq

  Maat: 195/60 R15

  Beoordeling: 4,9
  Misschien heb ik deze banden niet zo lang maar ik heb al ongeveer 2000km kunnen doen. Ik heb deze Nokian WR D4zowel op autosnelwegen als in de stad getest want laatste tijd rijd ik toch wel redelijk veel. Op droge grond gedragen ze zich echt goed. Op natte (het regende veel de laatste dagen) was ik zeer aangenaam verrast, omdat ik niet veel verschil voelde. Maar wat me het meest verrasde was hoe de banden manoeuvres corrigeren op gladde oppervlaktes zoals ijs en sneeuw. Ik heb al meerdere keren fout gedaan en te veel gas gegevens terwijl door de bocht aan het rijdenwas (in dit geval zouden er alleen misschien sneeuwsokken me helpen), de auto begon te vliegen, maar dankzij snelle correctie van gas en contr op de banden – de banden hielden ineens de griep. Ik beveel deze Nokian WR D4 van harte aan en zoals iemand heeft me overtuigd om Nokian banden te kopen dan wil ook dez ebanden aan andere mensen aanraden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 3 Nee 1

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Nokian WR D4

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
C | A | 69 dB
205/55 R16 91 H 94 Bestel
C | A | 69 dB
205/55 R16 91 T 92 Bestel
C | B | 69 dB
225/40 R18 92 V 190 Bestel
C | A | 69 dB
225/45 R17 94 V 164 Bestel
C | B | A 69 dB |
195/65 R15 91 T 54 Bestel
B | B | 69 dB
195/65 R15 95 H 88 Bestel
C | B | A 68 dB |
175/65 R14 82 T 52 Bestel
C | A | 68 dB
185/65 R15 88 T 88 Bestel
C | B | A 68 dB |
155/65 R14 75 T 52 Bestel
D | B | A 68 dB |
155/70 R13 75 T 44 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Klasa oporu C Klasa hamowania A 69 dB

Nokian WR D4 test

2019 test ADAC met de maat: 185/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC met de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ADAC met de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild met de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC met de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ met de maat: 185/65 R15 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test Auto, Motor und Sport met de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test ACE/ARBÖ met de maat: 165/65 R15 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test ADAC met de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild met de maat: 225/50 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Zeitung met de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Zeitung met de maat: 215/65 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC met de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC met de maat: 215/65 R16 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 215/65 R16 beoordeling: aanbevolen
test ADAC met de maat: 225/45 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Zeitung met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild met de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test AUTO Straßenverkehr met de maat: 215/60 R17 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test GTÜ met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test AutoExpress met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling:
test Autoklub ČR met de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test Auto, Motor und Sport met de maat: 215/60 R17 2. plaats beoordeling:
test TCS met de maat: 185/65 R15 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 225/45 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild Sportcars met de maat: 225/45 R18 beoordeling: ruim voldoende
test Auto, Motor und Sport met de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung met de maat: 185/65 R15 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ met de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen