Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Pirelli SCORPION STR

Kies de bandenmaat:

Merk:
Pirelli
Type:
All Season banden
Aantal:
142 / stuk
Bestel
3,9
Beoordeling: Voldoende 111900 53 reviews

Pirelli SCORPION STR beschrijving

Pirelli SCORPION STR is een all-season premiumklasse band ontworpen met aandacht voor auto’s met 4-wielaandrijving. Het is ontstaan op basis van een modern mengsel, dat zich kenmerkt door flexibiliteit over een breed temperatuurbereik. Dit zorgt ervoor dat de structuur voldoende grip in de winter en stijfheid in de zomer behoudt.


De band is uitgerust met een modern loopvlak bestaande uit drie rechte ribben en versterkte blokken in de schouderzone. Het model heeft ook vier brede omtrekkanalen die het water snel en efficiënt afvoeren en ervoor zorgen ervoor, dat het loopvlak efficiënt gedroogd wordt. Hierdoor wordt het risico op aquaplaning verminderd en wordt het rijden comfortabel en veilig. De constructeurs die Pirelli SCORPION STR ontwerpen zorgden ervoor dat de druk op de band optimaal verdeeld is. Als gevolg hiervan verslijt het langzaam en gelijkmatig, wat resulteert erin, dat u gedurende de hele exploitatie van de volledige prestaties ervan kunt genieten. De open en afgeronde schouders verzekeren een uitstekend gedrag in diep water en op een dikke laag sneeuw.


Het model is ontworpen om snel te kunnen rijden - om vervorming te voorkomen is de band uitgerust met een dubbele stalen karkas, die ervoor zorgt, dat Pirelli SCORPION STR in het zwaar en veeleisend terrein uitstekend presteert. Het model is een eer goede oplossing voor bestuurders die ongeacht de weer van all-season banden niet alleen veiligheid en uitgebalanceerde prestaties, maar ook betrouwbaarheid en rijcomfort verwachten.Pirelli


Pirelli is een Italiaans merk dat sinds 1872 zijn producten aan de markt levert. De banden behoren tot de de premium klasse vanwege hun uitstekende kwaliteit, maximale prestaties en het rijplezier. Voor wat de verkoop van banden betreft, staat Pirelli tegenwoordig op de vijfde plaats ter wereld. Het aanbod van Pirelli bestaat uit banden voor personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens, sportwagens, auto’s met 4-wielaandrijving en motorfietsen. Het merk is vooral bekend om haar sportbanden voor het snel en dynamisch rijden en wordt sinds zijn ontstaan ook met de motorsporten geassocieerd. Sinds 2011 is Pirelli de officiële bandenleverancier voor Formule 1-teams.

Pirelli SCORPION STR beoordeling

Overzicht: 3,9 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 53 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111400 3,4
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 11110 4,0
 • Off-road eigenschappen: Het gedrag van de band tijdens het off-road rijden 111500 3,5

53 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 11 Personen
 • 4 27 Personen
 • 3 10 Personen
 • 2 3 Personen
 • 1 2 Personen

77% van de gebruikers raadt deze band aan

77%

De gegevens over de band worden verzameld voor 6402 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 53 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 728000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Miras

  Maat: 215/65 R16

  Beoordeling: 4,4 111140
  Ik weet niet waarom de band lage cijfers krijgt. Ik heb ongeveer 60.000 km op de banden gereden (vaak met 200 km / u op de snelweg. Ik was nu verrast door de winter dat ze gaan met diepe sneeuw perfect om. De auto trekt tot hij hangt ( 4x4). Ze zijn zwak op ijs en sneeuw, maar het zijn geen winterbanden en geen spikes. Je moet de correctie nemen dat ze al 6 jaar oud zijn en bijna kaal zijn. De banden presteerden ook goed in de zomer in kleimodder (uiteraard binnen gezond verstand). Het enige nadeel van de banden is tractie op nat asfalt met een snelle start, ze draaien graag op hun plaats. Bij hard remmen op nat asfalt zal het perfect zijn. Zal ik ze kiezen voor de volgende? Ik denk van wel, want in de V-index en met de maat 215/65/16 hebben ze geen waardige concurrenten. Het grote voordeel van deze banden is dat we niet bang hoeven te zijn voor de eerste sneeuw en dat we kunnen de wachtrijen bij de bandenwissel vergeten

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: wujkos

  Maat: 235/55 R17

  Beoordeling: 3,9 111900
  Ik heb een grote bestelwagen - Toyota Sienne 2005 AWD. Het gewicht van de beladen auto is circa 2.300 kg. De banden zijn echt goed als all-season banden - ik had geen problemen in de winter - zelfs in zeer diepe sneeuw. Dit komt natuurlijk ook door de AWD-aandrijving, maar ik heb een vergelijking met de vorige banden - de Amerikaanse Dunlop. In Scorpions is de tractie veel beter. Ik heb ook geen bezwaar tegen grip bij het remmen en ik had een paar moeilijke situaties waar ik altijd ongedeerd uitkwam. Dit is mijn tweede set Scorpions en hier is een klein voorbehoud om kracht te betreden - het zou een beetje beter kunnen zijn. Misschien zou een lichtere auto een grotere duurzaamheid hebben. Trouwens - ik raad het aan!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: GIENIOZS

  Maat: 205/65 R16

  Beoordeling: 4,5 111150
  Gebruikt op Hyundai Tucson 4WD. Waarschijnlijk de goedkoopste all-season band op de markt, ontworpen voor SUV's en 4x4's. Stil, zeer goede zijdelingse steun, praktisch in alle weersomstandigheden, maar best lastig op ijs. Het is een beetje moeilijk te balanceren, met eenvoudige en zeer goede aluminiumlegeringen op twee wielen, na het balanceren van de banden moest je bijna 200 gram gewichten aanbrengen, na ongeveer duizend kilometer verschenen trillingen op het stuur met een snelheid van 125-130 km/u. Na het opnieuw uitbalanceren van de wielen namen de trillingen af, maar ik raad het aan en indien nodig zal ik dergelijke banden opnieuw kopen.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Backhill

  Maat: 235/50 R18

  Beoordeling: 4,2 111120
  Dit is een zeer harde compoundband die extreem goed slijt. Als zodanig lijdt het enigszins onder natte omstandigheden, maar slechts zeer matig. Deze banden zijn speciaal ontworpen voor de XC70 / X3 en dat blijkt uit hun allround vermogen. Ze zijn ook extreem voordelig. Ik heb consequent 50K mijl van de voorbanden en 80K van de achterkant gehaald. Laat deze banden niet over het hoofd ten gunste van een goedkoper alternatief als u van plan bent uw voertuig te behouden als zijn valse economie.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: vfm

  Maat: 225/70 R16

  Beoordeling: 4,3 111130
  Goede, stabiele band, veel grip en houdt goed vast als hij nieuw is. Ik heb tot 5 mm profiel gereden en het is veel erger. Het verslijt iets sneller dan de originele die ik 2 seizoenen had, en die maar een. Stel jezelf alsjeblieft niet voor - mijn auto vreet banden en ik rijd te hard. Minder vermogen, rustiger rijden zou deze band betere prestaties geven, maar nog steeds goed. Nu denk ik dat ik ATR koop en we zullen zien.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Pirelli SCORPION STR

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
275/55 R20 111 H 142 Bestel
275/55 R20 111 H 135 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: