Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Pirelli

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Pirelli Banden

Banden Pirelli

Pirelli & C. SpA is een Italiaans bedrijf dat in 1872 is opgericht. Het concern bevindt zich op de vijfde plaats qua verkoop wereldwijd. Het bedrijf is gevestigd in Milaan.

Het bedrijf wordt vanaf het begin geassocieerd met sport. Het eerste succes van de onderneming was de overwinning in de race Peking-Parijs in 1907. Pirelli-banden worden gebruikt bij het Wereldkampioenschap rally en het Wereldkampioenschap Superbike. In 2011 leverde de onderneming banden aan de deelnemers aan de prestigieuze Formule 1. Pirelli levert ook de banden voor o.a. de nieuwste modellen Lamborghini.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, motoren, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en sportwagens. Pirelli is een combinatie van buitengewone prestaties met een bovengemiddelde esthetiek.

Pirelli geeft ook de beroemde kalender uit met naaktfoto's. De onderneming is al jarenlang de sponsor van Inter Milaan.

Zomerbanden ranking Pirelli

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 5,0 11111 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (128 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (2 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (29 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (89 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (101 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (221 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (140 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,1 111110 (48 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,1 111110 (85 Meningen)

Winterbanden ranking Pirelli

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,5 111150 (17 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (134 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,3 111130 (85 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (4 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (146 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,1 111110 (7 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (20 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,9 111900 (188 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,6 111600 (148 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,6 111600 (253 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Pirelli in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Pirelli modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Pirelli P1 Cinturato Verde
  Pirelli P1 Cinturato Verde

  Type: zomerband Klasse: premium - bijzondere prestaties en de hoogste kwaliteit Bedoeld voor: ...

 • Pirelli SottoZero 2
  Pirelli SottoZero 2

  Ideaal gedrag op droog en nat wegdek,bestuurbaarheid en maximale prestaties. Dit zijn ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Pirelli banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Pirelli P7 Cinturato
  Pirelli P7 Cinturato

  De Cinturato P7 van Pirelli is ontwikkeld rekening houdend met de nieuwste materialen, ...

 • Pirelli P Zero
  Pirelli P Zero

  Type: zomerband Klasse: premium - de hoogste kwaliteit voor perfect prestaties en veiligheid ...

Merk geschiedenis

Ideeën van een 24-jarige visionair In 1872 richtte de jonge ingenieur Giovanni Battista Pirelli in Milaan het bedrijf Pirelli & C. op. Pirelli was toen 24 jaar oud. Hij voorzag toen al dat de toekomst van de industrie in belangrijke mate afhankelijk van een bepaald elastisch materiaal dat later rubber genoemd zou worden was. In 1879 maakte zijn fabriek de eerste geïsoleerde telegraafkabel. Later breidde het zijn aanbod uit met onder andere fietsbinnenbanden en aandrijfriemen. In 1886 ontwikkelde het een productie methode voor onderwaterkabels voor de telegrafie. Zoals zoveel bedrijven uit de branche waren fietsbanden de eerste banden van Pirelli. Het model Milano was in 1890als eerste af. Na nog eens elf jaar voorbereiding kwam Pirelli aan het begin van de nieuwe eeuw met zijn eerste autoband, de Ercole. Pirelli was een visionair en begreep dat goede ideeën het beste op grote schaal uitgevoerd kunnen worden. Zijn product moest dus zo goed mogelijk in de markt gezet worden. Daarom ging hij zich al snel bezighouden met reclame in de motorsport die in Italië altijd al uitzonderlijk populair was. Productie voor races De eerste sportieve successen, zoals de overwinning in de rally Beijing-Parijs in 1907 maakten zijn merk beroemd. Pirelli-banden onder Ferrari's en Alfa's stonden al snel symbool voor succes in rally's en races en de beroemdste coureurs uit die ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Pirelli

Band Zomerbanden Pirelli P7 Cinturato

uitstekend
Mening: 4,8 111180

Pirelli P7 Cinturato gebruik ik bij Fiat Stilo. De beste banden die ik ooit heb gehad. Uitstekende prestaties zowel op een droog als een nat. Na 70-80.000km geen trillen, de banden zien er perfect uit. Met goede remmen als Ferodo DSP presteren de banden voortreffelijk en bieden een doeltreffende grip op een nat wegdek. De zijkanten slijten zich niet. Op dit moment hebben de banden de profieldiepte 4mm en bij de snelheid boven 100km/u op diepere plassen voorkomt er een aquaplaning. Op de onverharde wegdekken en modder blijven de banden stabiel, er is geen sprake over slippen. Van mijn ervaring weet ik dat pirelli een uitstekende bandenmerk is. Mijn vriend die winterbanden had heeft me dit merk aanbevolen en ik heb geen spijt hiervan. Behalve uitstekende prestaties biedt Pirelli P7 Cinturato ook een goede uitstraling. De banden zien er zeer dynamisch en sportief uit. Volgende keer kies ik zeker nogmaals Pirelli. Die banden kan ik rustig aan iedereen aanbevelen. Een aanrader!

Band Zomerbanden Pirelli P7 Cinturato

Niet slecht, maar met gebreken.
Mening: 3,6 111600

In het algemeen is de band niet slecht, maar is niet geschikt voor bepaalde voertuigen. Voordelen: lage rolweerstand, zeer goede handling op droge en goede controle in geval van verlies van grip, stabiele gedrag bij het nemen van de bochten. Pirelli P7 Cinturato bieden ook uitstekende grip op een nat wegdek, dankzij een diepe groeven van de band voert hij het water zeer efficient uit. Het grootste voordeel van deze banden is uitstekende controle na het verlies van de grip op droog en nat (ook bij het slippen). Nadelen: lawaai tijdens het rijden op een asfalt. Behalve dat ben ik zeer tevreden met die banden. Na een seizoen vind ik de profieldiepte nog steeds goed. Kortom moet ik zeggen dat het de beste keuze was om die banden te kopen. Ze hebben goede eigenschappen en blijven stabiel zelfs bij hoge snelheden. Pirelli P7 Cinturato hebben goede prestaties en doeltreffende grip onder alle weersomstandigheden Gewoon een topje.

Winterbanden Pirelli

opona Winterbanden Pirelli SottoZero 2

Te vertrouwen in de sneeuw en ik de kou ook in elke andere situatie
Mening: 4,6 111160

1. Jaguar XF 3.0 D 275 HP 245/45/18 Pirelli SottoZero 2 is een uitstekende winterband die tegen alles wat je in de winter kunt tegenkomen kan. Zonder enige probleem kon ik door de sneeuw, wat ijs betreft dan weet je zelf het best hoe dat er alles in elkaar zit. Maar deze band heeft een asymmetrisch loopvlak en grijpt mooi in de sneeuw, kan ook goed tegen modder en al de rest. Voor in de lagare temperaturen 7 ° C tot 10-12 ° C zijn deze geweldig. Als je in de buurt woont waar de temperaturen wat hoger zijn en niet onder de 0 gaan dan kan je beter all season banden kopen maar ja ik heb een pech ik woon in heel moeilike zeker in de winter weeromstandigheden en ik moet goeie, concrete winterbanden hebben, daarom heb ik Pirelli SottoZero 2 banden gekocht en ik ben heel erg tevregen mee. Zien er mooi eruit en doen hun werk. Ook als het regent voel ik me veilig en kan ik gerust de bochten nemen zonder risico dat ik controle over mijn auto ga verliezen. Vanaf het moment dta ik deze bandne heb weet ik niet wat aqaplanning is. Vroeger wilde ik niet teveel investeren in de banden ik dacht dat elke band dezelfde is... ik zie pas nu groot verschil ook in het versleten van de banden, deze gebruik ik op een normale manier, af en toe heef ik wat meer gas en ik zie geen teken van slijtage. Ik denk dat ik deze banden zeker paar seizoenen zal kunnen gebruiken. Ik raad jullie model Pirelli SottoZero 2 banden aan , zeker voor diegenen die nog erover nadenken en op verschillende forum’s zitten te zoeken...

opona Winterbanden Pirelli SnowControl 3

Kwaliteit van Pirelli!
Mening: 4,9 111190

Ik heb de banden Pirelli Snowcontrol Serie III gekocht, omdat ik Pirelli merk in premium klasse banden goed vind. Maar de resultaten, die ik tijdens het gebruik van de banden kreeg, overtroffen mijn verwachtingen van de banden. Ik heb opgemerkt dat ze goed rijden in droge omstandigheden, en het is niet mogelijk om de auto van de weg af te trekken, maar dat is in mijn mening een pluspunt van de meest dit soort banden. En nu gaan we verder. Tijdens de regen verminder ik de snelheid om de veligheid te verhogen. Banden zijn uitstekend bij het houden van grip en tractie. Paar keer had ik een ‘kans’ om in de sneeuw doorheen te rijden, in natte sneeuw en in de droge. En... Ik zou mezelf niet zijn, als ik de handrem op de sneeuw niet zou gebruiken voor een drift en de auto gleed, maar op helemaal op m’n eigen manier! Geen onverwachte manoeuvres! Hoewel banden van de achteras bijna niet in gebruik waren, de voorkant beet de sneeuw. En dan heb ik ze op de ijs getest – het is geen standard, en er is geen doel om het advies te geven van zo’n gebruik van banden, toch mijn Pirelli Snowcontrol Serie III kan ik zeer goed beoordelen, omdat als ik ze onder mijn auto heb, heb ik het gevoel van de controle en veiligheid. Ik kan ze zeker aanbevelen aan iedereen, die daarvoor zorgt!

Gemiddeld cijfer van banden: 3,80 op basis van 4862 beoordelingen

Bandenmodellen Pirelli

Alle bandenmodellen van het merk Pirelli beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Pirelli model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Pirelli Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Pirelli. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Pirelli.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Pirelli. Elke band Pirelli wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.