Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Toyo R888

Merk:
Toyo
Type voertuig:
Auto
Type:
Zomerbanden
3,6
Beoordeling:
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

Bekijk soortgelijke modellen

Toyo R888 beoordeling

Overzicht: 3,6 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 51 reviews

matig
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 3,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 3,2
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 3,8

51 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 1 Personen
 • 4 27 Personen
 • 3 21 Personen
 • 2 2 Personen
 • 1 0 Personen

90% van de gebruikers raadt deze band aan

90%

De gegevens over de band worden verzameld voor 6294 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 51 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 318000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als snel en agressief.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 185/60 R14

  Beoordeling: 4,2

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Fenomenale band voor gebruik in amateursport, ik gebruik deze band Toyo R888 in kjs en rs. wat kleverigheid op droge oppervlak betreft zal ik het niet omschrijven want de meningen zijn meestal gelijk, maar volgens me zijn er veel opinies waarin de mensen overdrijven over het gedrag van deze band op nat. als op het asfalt aquaplaning is en niet diepe op paar centimeters plas – er bestaat geen band die beter is dan deze. Paar dagen geleden was ik op kjs en in het regen aan het rijden en deze Toyo R888 band was voorspelbaar en subiectief beter dan vb toyo t1r. bij het slijtage heb ik 6 gegeven want een sportieve band versleet zich niet sneller dan een gewone band – bij helemaal andere kleefmetyhode slice. Nog een ding rubber heeft harde zijkanten – deze bank gaat niet liggen en zorgt heel goed voor velgen tegen stoepranten en gaten enz – maar als je langs de sporen gaat dan leeft deze band met haar eigen leven

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/55 R15

  Beoordeling: 3,4

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Voor me zijn deze banden echt super! Ik heb op hun zojuist een rally gedaan en ik heb nog nooit zo kleverige banden gehad Eigenlijk voor het test heb ik die enkel op de achteras gemonteerd, vooraan heb ik nog redelijk goede Pirelli P6. Als mijn auto altijd zijwaarts ging , dan heb ik nu probleem want ik kan moeilijk vooruit rijden. En het is relatief moeilijk om ze op de kant te zetten  Overbelasting is meerdere malen groter en tijden zijn ook waardig. Let op, want op het asfalt die bedekt is door zand of modder zijn deze Toyo R888 banden ook geweldig, op natte heb je ook controle op het gedrag van je auto. In het regen heb ik die nog niet getest. En nog iets. Deze banden zijn luid. Luid is misschien weinig gezegd Tussen 50 a 80 km/h geven die geluid alsof ik met een elektrische trein langsga, iets zoals Elektrische tractie team van de serie EN57 :D. Ik zoek meer van die banden in de maat 15”!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 235/45 R17

  Beoordeling: 3,4

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Erg goeie rubber soort trackday maar pas op op deze Toyo R888 band kan je ook reizen, indien je het geluid van piepende messerschmitt kan aanvaarden. Op het spoor is die ideaal – beter dan RE 070; slijtage vind ik goed, er gaat niet veel van af. Ik heb het rit Lelystad-Amsterdam tijdens het zware regen gedaan en er moet echt een meer water op de weg liggen zodat je niet kan remmen. – tijdens het gewone regenachtige weer kleeft die ook goed – ik heb 6 punten gegeven omdat deze band onverwacht goede gedrag heeft op het nat. Dat is de beste keuze in deze prijs die waarmee je kan een beetje gek doen op het race.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 1

 • een mening buiten NL

  Maat: 185/60 R14

  Beoordeling: 4,2

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Deze banden gebruik ik vooral in het stad, soms neem ik deel aan raceing en honderden kilometers op de weg. Op droge oppervlakte kleeft die uitzonderlijk goed, zonder vergelijking met andere series van de banden, op natte asfalt kleeft die heel goed totdat die grotere hoeveelheid van water tegenkomt tijdens het regen moet ik heel erg opletten. Slijtage van de banden is sneller maar als je deel maakt aan de sportieve events dan moet je vaker de banden omwisselen. Voor het doel waarvoor deze Toyo R888 band gemaakt is die geweldig, gedragt zich goed ook op vuile asfalt. Inderdaad heel luid!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 275/35 R18

  Beoordeling: 3,4

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Voor me zijn deze banden super, ik heb nog nooit zo goede banden gehad dit zo goed aan de droge oppervlak kleven;) En op het natte oppervlak gedragen zich deze Toyo R888 banden uitstekend ik zal zelfs zeggen dat deze beter zijn dan continental sport contact en het enige nadeel van deze band is dat die compleet geen grip heeft als je door diepe gat vol met water langsgaat, maar ja wat kan je van deze band verwachten. Ik raad deze band van harte aan maar ik raad jullie om op te passen op de gaten in de weg tijdens het regen ;)

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Toyo R888 beschrijving

Toyo R888 is een band van premium klasse die altijd de hoogste kwaliteit van producten garandeert. Deze zomerband komt in de maten van 13 tot 19 inches voor. Het model wordt voor sportwagens bestemd.

Dit model heeft een directioneel loopvlakprofiel dat erg goed op elk type oppervlakte werkt en altijd voor geluidsreductie en verbeterde waterafvoer zorgt. Houd er rekening mee dat dit sportieve loopvlakprofiel beperkte weerstand tegen aquaplaning aanbiedt dus raden wij niet aan om Toyo R888 te gebruiken op een nat wegdek. Toyo R888 band is een professionele sportieve band die zich zeer goed in extreme en veeleisende weersomstandigheden gedraagt. Dit speciaal profiel wordt voorzien van innovatieve rubbersamenstelling 'GG' die werd ontworpen voor race-auto's. Het belangrijkste kenmerk is de flexibiliteit bij een breed temperatuurbereik zodat het mengsel voldoende stijfheid bij hoge snelheden behoudt. Golvende kanalen, die zich vanaf het midden naar de rand van de band verspreiden, leveren zeer goede krachtoverbrenging op de grond. Dit verbetert de communicatie tussen de wiel en de band en de precisie ven het besturen. Hierdoor is het gebruik van een vlakke profiel band profiel en een breed loopvlak, heeft Toyo R888 betere oppervlaktecontact. Het bijdraagt tot de betere grip en verhoogde stabilteit. Het model is ideaal voor bestuurders die sportief en dynamisch, maar veilig rij waarderen. Ingenieurs zorgden voor de optimale verdeling van de druk wat ook groot invloed op het rijcomfort heeft. Daardoor slijt het loopvlak langzaam en gelijkmatig. Dit maakt het mogelijk om van alle prestaties van de band tijdens de exploitatie tijd te genieten zonder angst voor ergere parameters en lager niveau van veiligheid. Deze band van Toyo zorgt voor de duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitstekende prestaties.

Toyo is een Japans bedrijf dat in de productie van premium banden gespecialiseerd is. Ze worden gekenmerkt door een maximale prestaties, rijcomfort en de hoogste kwaliteit. Het merk levert banden voor personenauto's, bestelauto's, racenwagens, vrachtwagens en auto's met 4-wiel aandrijving. Het bedrijf bestaat al sinds 1950.

Toyo R888 test

2017 test Sport Auto met de maat: 225/40 R18 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen