Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Hankook i*cept RS W442 155/65 R15 77 T

Vergelijk

Bandenmaat:
155/65 R15
Snelheidsindex:
T = max 190 km/h
Belastingsindex:
77 = max 412 kg
Type:
Winterbanden
4,2
Beoordeling: Voldoende 152 reviews
Label:
E C 71 dB
Meer informatie
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 152 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 4,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 4,2

152 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 42 Personen
 • 4 97 Personen
 • 3 10 Personen
 • 2 3 Personen
 • 1 0 Personen

96% van de gebruikers raadt deze band aan

96%

De gegevens over de band worden verzameld voor 4050 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 152 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1130000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 175/70 R13

  Beoordeling: 3,8
  Hankook i*cept RS W442 na het rijden ongeveer 5000 km werkt geweldig. Het remmen op zowel droge als natte wegdekken is perfect. Ik voel dat de banden geen problemen met waterafvoer hebben. Op sneeuw en sneeuwbrij gedragen ze een beetje slechter – modderafvoer zou effectiever kunnen zijn. De auto vertoont lichte slip (mijn auto heeft geen ABS – misschien dat is het reden). Ik zou Hankook i*cept RS W442 4 punten geven. De kwestie van geluid is een relatieve zaak, want het hangt af van het dempen van de auto warmee wij rijden. Daarom kan het geluid van banden harder of zachter worden gehoord. In mijn ogern zou ik deze banden als redelijk stil beschouwen (ze kunnen toch nog stiller zijn). Ze dempen goed onevenheden op de weg. Rolweerstand vind ik bevredigend. Na de afstand van 5000 km vertonen banden gematigde slijtage die niet zichtbaar is. Ik heb ook geen ongevallen met deze band gehad. Kortom – dat is een aanbevelenswaardig product. Ik wil hieraan toevoegen dat ik geen door het bedrijf Hankook reviewer ben:) Ik vermoed dat ik deze banden weer zal kopen. Ze hebben ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 3 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 4,3
  Ik heb de winterbanden Hankook i*cept RS W442 gekocht na de aanbeveling van mijn bandenmonteur. Ik was altijd geïntereseerd in banden en ik kocht altijd alleen de banden van bekende merken (zoals Michelin, Continental of Pirelli) dus op het begin was ik een beetje sceptisch over minder populair merk. Het bleek dat de zorgen waren niet nodig. Ik heb al twee winterseizoenen met deze banden gereden en ik heb geen bezwaar ertegen. Ik heb A4 (15”) en Hankook i*cept RS W442 gedraagt zich zeer goed, onafhankelijk van het weersomstandigheden. Ik rijd vaak op autosnelwegen en zelf bij grote snelheden (van 130-160 km/h) blijft mijn auto stabiel en veilig, in het bijzonder op een nat oppervlakte. Het rijden op sneeuw is ook geen probleem met Hankook i*cept RS W442. Op droge wegdekken is ook alles in orde. De banden zijn veilig, duurzaam en ze hebben het aantrekkelijke uiterlijk (maar ja, dat mag voor sommigen niet van belang zijn ;-)). Dit jaar ga ik naar de bergen en ik ben zeker dat ik kom terug veilig. Ik beveel deze banden nu aan iedereen! TOP kwaliteit maar de prijs is ook redelijk.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 2 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,1
  Mijn Hankook i*cept RS W442 rijdt op Mondeo MK3 Estate. De afgelegde weg is de weg van Rotterdam naar Berlin, Berlin – Maastricht, Maastricht – Rotterdam. Elke rit is enkele keren gereden, heen en weer. Vroeger had ik Firestone Winterhawk 2 Evo, Hankook vertoont betere prestaties en rijgedrag op besneeuwde wegdekken. Ik heb eens meer dan 400 km in regen gereden en het rijcomfort blijft hoog, ik heb geen trillingen gevoeld. Het einige nadeel van Hankook i*cept RS W442 is een hoog geluidsniveau, maar alleen op autosnelwegen met snelheid hoger dan 120 km/h. Hogere druk helpt een beetje. Voor deze lage prijs is het een van de beste banden, zeker te aanbevelen!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 2 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 4,6
  Hankook i*cept RS W442 werd afgeleverd naar mijn garage en direct gemonteerd. Er waren geen problemen met de uitbalancering en de montage. De banden zijn stil en comfortabel. Hoewe winter zacht was ging ik naar bergen of andere moeilijke terreinen... Ze rijden perfect op sneeuw en op ijs. Prestaties zijn ook bevredigend. Brede groeven zorgen voor de effectieve water- en sneeuwbrijafvoer. Ik heb bijna 13000 km gereden, ik vervangde de banden op mei en de slijtage was minder dan 1,5 mm. Ik denk dat het een zeer goed resultaat is! Met gemak zal ik voor 3 of 4 seizoenen met deze banden rijden. TOP! Ik beveel Hankook i*cept RS W442 aan iedereen!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 165/70 R14

  Beoordeling: 3,9
  Vrij goede banden voor een goede prijs. Ik denk dat het een goed alternatief is voor "goedkoopste" banden - maar als je belang echt voor de veiligheid hebt. Mijn rijstijl beoordeel ik als "rechtmatig +", als je weet wat ik bedoel ;-) Dit winterseizoen was niet te zwaar, maar ik heb geen bezwaar tegen het gedrag in winterse omstandigheden. Echter, onder de omstandigheden die het grootste deel van het seizoen gelden (droog) is er ook niets hadden om bezwaar tegen te maken aan normaal gebruik. Men moet echter voorzichtig zijn met het maken van scherpe bochten, want het overwinnen van de bochten op hoge snelheid is het niet het beste idee.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Productbeschrijving

Hankook i*cept RS W442 155/65 R15 77 T

Hankook i*cept RS W442 is een band die zowel op kleine stadsauto’s zoals op compactauto’s, sedans en vans gemonteerd kan worden. Op alle auto’s zou die even goed presteren.


Dit model wordt ontworpen om veilige en comfortabele rijen onder alle omstandigheden in de Europa te garanderen. Zelfs bij de moeilijkste winterweersomstandigheden dus op sneeuw kunnen alle parameters op een hoog niveau behouden worden dankzij zigzag groeven. De belangrijkste kenmerken van dit model zijn o.a. de stabiele uitvoering op een droog, nat, besneeuw of door sneeuwbrij bedekt wegdek en zekerheid. Het directionele loopvlakprofiel met veel lamellen zorgt voor de beste prestaties op een nat wegdek. De grip op elk soort van wegdek wordt door speciale insnijdigen gegarandeerd. O Lamellen van Hankook i*cept RS W442 zorgen voor de optimale grip onder alle omstandigheden. Dankzij een breed loopvlakprofiel is deze band door een groter contactoppervlak dan bij andere modellen gekenmerkt.Vier hoofdgroeven zorgen voor de efficiënte waterafvoer en het risico van slip te minimaliseren. Hankook i*cept RS W442 is gemaakt van een rubbermengsel met silica dat zijn eigenschappen onder alle omstandigheden behoudt. Dit mengsel wordt door zijn flexibiliteit onder alle omstandigheden (ook lage temperaturen) en lagere rolweerstanden (8% verschil in vergelijking van typische bandenprofielen) gekenmerkt. Dat zou dan weer tot brandstofefficiëntie en langzame slijtage leiden.Hankook


Hankook is een snel groeiende bandenproducent die door de productie van middenklasse banden voor personenauto’s, lichte vrachtwagens of bussen gekenmerkt wordt. Banden van Hankook zijn in 185 landen beschikbaar en daardoor is het het zevende grootste bandenconcern ter wereld.

Label

Rolweerstand E REMWEG OP NAT WEDGEK C 71 dB

Bandentesten

2014 test ACE/GTÜ met de maat:205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild met de maat:225/50 R17 beoordeling: aanbevolen
test ADAC met de maat:175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC met de maat:195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC met de maat:225/45 R17 beoordeling: ruim voldoende