2 dagen

322 stuk
Bestel

2-3 dagen

320 stuk
Bestel

Levering 2 werkdagen

322 stuk

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

Levering 2 werkdagen

14 DagenTerugstuurbeleid

Levering 2-3 werkdagen

320 stuk

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

Levering 2-3 werkdagen

14 DagenTerugstuurbeleid

Wij verzamelen beoordelingen.

Band parameters
Type voertuig:
Auto
Type:
Maat:
Snelheidsindex:
Y = max 300 km/h
Load index:
101 = max 825 kg
Andere:
Versterkte
Garantie:
5 jaar vanaf de aankoopdatum Details
Homologatie:
Mercedes AMG
EU-label:
C B B 71 dB
Details
 • Productbeschrijving
 • Varianten
 • EU-label
 • Montageservice
 • Garantie
Recensies
Recensies

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Productbeschrijving
Productbeschrijving

Michelin Pilot Sport EV

Rijden met een elektrische sportauto wordt een regelrecht genot wanneer je kiest voor de Michelin Pilot Sport EV. Deze zomerband biedt uitstekende grip en is stil.

De Pilot Sport EV is een premiumband die je veiligheid ten goede komt. Onderzoeken door het Franse concern wijzen uit dat de band ongeveer 10% stijver is dan de populaire Pilot Sport 4 SUV, wat de prestaties in de bochten en op hoge snelheden ten goede komt. Dankzij het innovatieve rubbermengsel behoudt de ElectricGrip veel grip op natte wegen en houd je zelfs tijdens een stortbui controle over het voertuig. Verder zorgen de gebruike technologieën voor verstijving van het middengedeelte van het band, wat het rijcomfort aanzienlijk ten goede komt.

De schouderbanden zijn ontworpen met het innovatieve GreenPower-compound. Samen met de dunnere gordellaag onder het loopvlak zorgt dit ervoor dat de elektrische auto een aanmerkelijk grotere afstand kan afleggen dan voorheen.

De innovatieve MaxTouch Construction zorgt voor optimaal contact van de band met het wegdek, zodat deze minder snel slijt tijdens optrekken, remmen en het nemen van bochten. Zo gaat de band lange tijd mee zonder verlies van de goede eigenschappen.

Een belangrijke voorziening voor de gebruiker is de Acoustic-technologie. De meeste weggebruikers waarderen het verminderde lawaainiveau van de Pilot Sport EV. Deze moderne oplossing dempt geluiden binnenin de band.


logo Michelin

Michelin behoort tot de onbetwiste leiders in de bandenbranche. Het volgen van de nieuwste trends, doorvoeren van innovaties en de hoge kwaliteit en grote betrouwbaarheid hebben ervoor gezorgd dat deze fabrikant wordt beschouwd als een van de topmerken uit de premiumklasse. De technologische oplossing van Franse herkomst zijn veelvuldig onderscheiden in onafhankelijke bandentests over de hele wereld.

Technische gegevens:

Michelin Pilot Sport EV Zomer band wordt beschouwd als Premium klasse klasse, dat wil zeggen, gekenmerkt door moderne technologie en maximale prestaties.

Nu bekijkt u banden in de maat 265/35 R21. De band is momenteel verkrijgbaar in maten tussen 19 tot 22 inch.Aanvullende parameters van band

 • Band met een versterkte constructie (beter bestand is tegen belastingen dan het standaard model).


De band heeft de volgende label parameters

C

klasse C - brandstofefficiëntie

B

klasse B - remweg op nat wegdek

B

klasse B - extern geluid

Het is de band met volgende indexen:

Snelheidsindex Y - maximale snelheid waarmee u op deze band kunt rijden 300 km/h.

Lastindex 101 - de maximale belasting deze band kunt nemen is 825 kg.

Het is ten strengste verboden de inhoud van deze pagina te kopiëren.

Varianten
Varianten
Beschikbare opties in maat 265/35 R21
21" 4 beschikbare varianten
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 2 werkdagen

359
Bestel

Levering 2-3 werkdagen

308
Bestel
C | B | B 71dB
Mercedes AMG Homologatie

Levering 2 werkdagen

322
Bestel

Levering 2-3 werkdagen

347
Bestel
EU-label
EU-label
Banden montage
Banden montage

Laat de banden leveren en monteren op je voertuig!

We leveren banden en velgen aan de montagepunten. Je kunt kiezen uit 383 montagestations in het hele land. Koop gewoon je banden of velgen, kies een montagestation, boek je montageafspraak en laat de rest aan ons over. De levering aan het montagestation is gratis! De kosten van de montage zelf zijn gebaseerd op de prijslijst van het montagestation.

Levering naar het montagestation stap voor stap. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u een van de vele garages op de website kiezen waar wij kunnen leveren. De goederen worden op de locatie afgeleverd en de specialisten daar monteren de banden/velgen. Controleer de prijslijst en neem contact op met de werkplaats zodra u een e-mail heeft ontvangen met de bevestiging dat de goederen zijn geleverd.

Bel ons gerust als je vragen hebt!

Ons verkoopteam staat altijd klaar om u te helpen.
020 790 2079

Tegen lokaal tarief

Garantie
Garantie

Michelin Pilot Sport EV Garantie op banden

  De garantie dekt het gebruik van de banden voor een periode van 5 jaar vanaf de aankoopdatum of totdat ze volledig versleten zijn,
 • Garantie dekt materiaal- en fabricagefouten,
 • Als op het moment van de geaccepteerde klacht de mate van bandenslijtage niet meer is dan 20%, wordt de band vervangen door een nieuwe,
 • In het geval van een geaccepteerde klacht van een band met grotere slijtage, is het compensatiebedrag gebaseerd op de slijtageniveau van de geadverteerde band.
 • Gratis bezorging

 • Levering met montage

 • Meer dan 7 miljoen klanten