2 dagen

159 stuk
Bestel

2-3 dagen

156 stuk
Bestel

Levering 2 werkdagen

159 stuk

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

Levering 2 werkdagen

14 DagenTerugstuurbeleid

Levering 2-3 werkdagen

156 stuk

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

Levering 2-3 werkdagen

14 DagenTerugstuurbeleid

Wij verzamelen beoordelingen.

Band parameters
Type voertuig:
Auto
Type:
Maat:
Snelheidsindex:
V = max 240 km/h
Load index:
95 = max 690 kg
Andere:
Versterkte
Garantie:
7 jaar vanaf de aankoopdatum Details
EU-label:
B C A 68 dB
Details
 • Productbeschrijving
 • Varianten
 • EU-label
 • Montageservice
 • Garantie
Recensies
Recensies

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Productbeschrijving
Productbeschrijving

Pirelli P Zero All Season

De Pirelli P Zero All Season is een zomerband uit de premiumklasse die bedoeld is voor alle seizoenen. De band is ontworpen in samenwerking met toonaangevende autofabrikanten om het ontwerp optimaal af te stemmen op de behoeften van de moderne weggebruiker.

Het hele geheim van de unieke parameters van het model ligt in het unieke ontwerp en de kwaliteit van de gebruikte materialen. Helemaal vooraan in het P Zero All Season project is de innovatieve technologie voor geluidonderdrukking - Pirelli Noise Canceling System. Het maakt gebruik van een inzetstuk van polyurethaanschuim dat de binnenwand bedekt, en speciale blokken met een variabele constructie. Dankzij deze constructie wordt het geluid dat tijdens het rijden wordt gegenereerd effectief verminderd en kunnen reizigers ongeacht de reisroute genieten van veel comfort.


Het asymmetrisch profielpatroon is ontworpen om de negatieve impact van de omstandigheden op de grip op de band te beperken.

 • Het systeem van golvende dwarslamellen aan de binnenkant grijpt zich vast in het wegdek voor optimale grip onder de zwaarste omstandigheden.

 • De brede centrale groeven verwijderen de overtollige sneeuw, modder en water vanonder de kop van de band, en beschermen zo effectief tegen aquaplaning.

 • De zomerse prestaties zijn de verdienste van de buitenste blokken met speciale inkepingen, die zorgen voor de juiste stijfheid zelfs bij dynamisch sturen.

Pirelli is een Italiaans merk dat als een van de oudste bandenfabrikanten ter wereld wordt beschouwd. Het heeft zijn oorsprong in 1872. Over de vele bedrijfsjaren heen heeft het bedrijf niet alleen respect gekregen van experts uit de sector, maar ook van miljoenen chauffeurs. Het levert hoogwaardige premium banden voor zowel auto’s, speciale voertuigen en motorfietsen. Sinds jaren is het verbonden met de sportwereld, zowel in de motorsport als in teamdisciplines. Pirelli geeft sinds de jaren ‘60 van de twintigste eeuw een fotografische kalender uit, die door de popcultuur als een cult object wordt beschouwd.

Technische gegevens:

Pirelli P Zero All Season All-season band wordt beschouwd als Premium klasse klasse, dat wil zeggen, gekenmerkt door moderne technologie en maximale prestaties.

Nu bekijkt u banden in de maat 225/45 R18. De band is momenteel verkrijgbaar in maten tussen 18 tot 22 inch.Aanvullende parameters van band

 • Band met een versterkte constructie (beter bestand is tegen belastingen dan het standaard model).


De band heeft de volgende label parameters

B

klasse B - brandstofefficiëntie

C

klasse C - remweg op nat wegdek

A

klasse A - extern geluid

Het is de band met volgende indexen:

Snelheidsindex V - maximale snelheid waarmee u op deze band kunt rijden 240 km/h.

Lastindex 95 - de maximale belasting deze band kunt nemen is 690 kg.

Het is ten strengste verboden de inhoud van deze pagina te kopiëren.

Varianten
Varianten
Beschikbare opties in maat 225/45 R18
18" 1 beschikbare variant
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 2 werkdagen

159
Bestel
EU-label
EU-label
Banden montage
Banden montage

Laat de banden leveren en monteren op je voertuig!

We leveren banden en velgen aan de montagepunten. Je kunt kiezen uit 383 montagestations in het hele land. Koop gewoon je banden of velgen, kies een montagestation, boek je montageafspraak en laat de rest aan ons over. De levering aan het montagestation is gratis! De kosten van de montage zelf zijn gebaseerd op de prijslijst van het montagestation.

Levering naar het montagestation stap voor stap. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u een van de vele garages op de website kiezen waar wij kunnen leveren. De goederen worden op de locatie afgeleverd en de specialisten daar monteren de banden/velgen. Controleer de prijslijst en neem contact op met de werkplaats zodra u een e-mail heeft ontvangen met de bevestiging dat de goederen zijn geleverd.

Bel ons gerust als je vragen hebt!

Ons verkoopteam staat altijd klaar om u te helpen.
020 790 2079

Tegen lokaal tarief

Garantie
Garantie

Pirelli P Zero All Season Garantie op banden

 • De fabrikant garandeert de goede kwaliteit van de banden en perfecte rijeigenschappen tijdens de hele gebruiksperiode,
 • Je hebt 7 jaar garantie vanaf de aankoopdatum,
 • Als de klacht wordt geaccepteerd, worden de banden gerepareerd, vervangen door nieuwe banden of krijgt je het aankoopbedrag geheel of gedeeltelijk terugbetaald (afhankelijk van het slijtageniveau).
 • Gratis bezorging

 • Levering met montage

 • Meer dan 7 miljoen klanten