Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Pirelli SnowControl 3 195/55 R17 92 H XL, *

Vergelijk

Bandenmaat:
195/55 R17
Snelheidsindex:
H = max 210 km/h
Belastingsindex:
92 = max 630 kg
Type:
Winterbanden
Homologatie:
BMW
4,4
Beoordeling: Goed 111140 134 beoordelingen
Label:
C C 72 dB
C C 72 dB
Meer informatie
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 134 meningen

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111140 4,4
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111160 4,6

134 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 68 Personen
 • 4 61 Personen
 • 3 5 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

98% van de gebruikers raadt deze band aan

98%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2630 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 134 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 962000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Bas
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Ik heb de banden Pirelli Snowcontrol Serie III gekocht, omdat ik Pirelli merk in premium klasse banden goed vind. Maar de resultaten, die ik tijdens het gebruik van de banden kreeg, overtroffen mijn verwachtingen van de banden. Ik heb opgemerkt dat ze goed rijden in droge omstandigheden, en het is niet mogelijk om de auto van de weg af te trekken, maar dat is in mijn mening een pluspunt van de meest dit soort banden. En nu gaan we verder. Tijdens de regen verminder ik de snelheid om de veligheid te verhogen. Banden zijn uitstekend bij het houden van grip en tractie. Paar keer had ik een ‘kans’ om in de sneeuw doorheen te rijden, in natte sneeuw en in de droge. En... Ik zou mezelf niet zijn, als ik de handrem op de sneeuw niet zou gebruiken voor een drift en de auto gleed, maar op helemaal op m’n eigen manier! Geen onverwachte manoeuvres! Hoewel banden van de achteras bijna niet in gebruik waren, de voorkant beet de sneeuw. En dan heb ik ze op de ijs getest – het is geen standard, en er is geen doel om het advies te geven van zo’n gebruik van banden, toch mijn Pirelli Snowcontrol Serie III kan ik zeer goed beoordelen, omdat als ik ze onder mijn auto heb, heb ik het gevoel van de controle en veiligheid. Ik kan ze zeker aanbevelen aan iedereen, die daarvoor zorgt!
 • een mening buiten NL Gebruiker: ecoman
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb dezelfde opinie over Pirelli Snowcontrol Serie III op een auto forum geplaatst. Productiedatum is 2014 ik heb op de banden ongeveer 1500 km gereden en afgeremd bij de snelheid 150 km/h, en de banden hebben zich goed gedragen, en het was vet  temperatuur circa 14 graden en dat was een verraassing, dat ze zo goed hebben afgeremd, abs zette zich niet aan en het wegdek was droog. En bij de snelheid 50 km/h, temeperatuur 8 graden en natte wegdek heeft abs wel gewerkt. Ik zit aan het wachten op scandinavische winter, en dan zullen we zien hoe de banden presteren  en verder, ik heb erop 6 duizend km gereden, banden presteren heel goeg op nat, droog en bochten, verse sneeuw, ook sneewpap. Abs zet zich zelden aan. Voor mij een minpunt is een verhooging van het brandstofverbruik van 2 liter dan in de zomer. Het is een beetje te veel. Maar in dit geval is het gewoon de prijs van de veiligheid. Tot nu toe ben ik helemaal tevreden met mijn set Pirelli Snowcontrol Serie III, en ik hoop, dat ik nog lange tijd ervan gebruik zal kunnen maken. Na dit winterseizoen ga ik ze zo goed mogelijk testen, in elke weeromstandigheden en dan ga ik even een beslissing nemen of ik deze banden opnieuw ga bestellen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Saskia
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Als vrouw kijk ik misschien op andere manier op alles wat gerelateerd aan de auto is. Anders dan de man. Tuurlijk, ik besteed mijn aandacht aan het uiterlijk, maar kan er in het geval van banden gezegd worden dat ze mooi zijn? Misschien als je kleur van loopvlak of van de band zelf kon kiezen, zouden deze apsecten meer van belang kunnen zijn. Op dit moment kan ik alleen maar zeggen dat het tweede seizoen van rijden op Pirelli Snowcontrol Serie III voel ik me tijdens de winter veiliger. Ik weet hoe ik naar mijn auto moet luisteren, en daarom kan ik weten wanneer iets niet is zoals het zou moeten zijn. Pirelli is geschikt voor zowel droge omstandigheden (geen problemen met handgreep, remweg echt indrukwekkend, zelfs wanneer rijden met een hogere snelheid) als de natte omstadingheden - in de regen of sneeuw. Als ik Pirelli Snowcontrol Serie III vergelijk met zomerbanden – van de andere fabrikant - het is echt enorm. Zeker een pluspunt voor Pirelli. Ook geluidsniveau. Als voor winterbanden zijn naar mijn mening erg stil.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Rob
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Voor de afgelopen 3 winters heb ik gebruik gemaakt van Pirelli Snowcontrol Serie 11. In 2010, toen we hevige sneeuwval hadden in Neerland onze Renault Modus was een van de weinige auto’s die kunnen gebruikt worden op onze straat, veel van mijn buren waren verbaasd dat mijn Pirelli Snowcontrol Serie III winterbanden waren zo goed. In 2011, op een andere Renault (landschappelijke) hadden we weer geen problemen met het voertuig met het zelfde type Pirelli banden, maar dit keer waren ze 16”. Niet zo veel sneeuw in 2012, maar veel ijs en opnieuw in de Modus met 15”banden, hadden we er geen problemen mee, De banden waren gewoon fantastisch in de ijzige en gladde omstandigheden. Ik heb geen connecties met Pirelli, maar vanwege de Pirelli Snowcontrol Serie III banden zie ik ze als de banden om ons veilig in de wintermaanden te houden. Mijn zomerbanden zijn van andere merk, maar wanneer tijd om ze te veranderen komt, dan zal ik een moeilijke beslissing hebben: blijven bij de oude of testen van de nieuwe.
 • een mening buiten NL Gebruiker: WoWo
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Op deze banden heb ik tot nu toe ongeveer 4500 km gereden in verschillende omstandigheden. In Pirelli Snowcontrol Serie III is het loopvlak met dikke blokjes gevormd in ‘bakstenen muur’. Op droge weg gedragen ze zich goed, ja kan veilig bochten nemen, en je voelt geen ‘zwemmen’ op de weg. Remweg is een beetje verlangd. Op natte weg gedragen ze zich ook goed. In winterse omstandigheden zijn ze uitstekend! Vorm en bouw van het loopvlak zorgen voor prima controle over de auto. ABS werkt bijna niet, of redelijk laat. Rijden op de sneeuw en andere natte wegen loopt heel goed en veilig. Een minpunt voor het geluidsniveau (die het gevolg van een loopvlakvorm is), ondanks de snelheid 70-90 km/h of boven 120 km/h maken banden Pirelli Snowcontrol Serie III veel lawaai. In de droge omstandigheden kan jij rolweerstand van de band voelen in vergelijking met zomerbanden. Over het algemeen zeker de banden om aan te raden, goede prijs voor prima kwaliteit van Pirelli.

Aantal beoordelingen per pagina:

Productbeschrijving

Pirelli SnowControl 3 195/55 R17 92 H XL, *

Type: winterband

Klasse: premium - maximale prestaties en hoogste kwaliteit

Bestemming: personenauto’s (stads- en compactauto’s)Beschrijving van de technologie: Pirelli Snowcontrol Serie III is een winterband, die uitstekend werkt op winterse wegdekken dankzij zijn directionele loopvlakprofiel. Dit profiel voert water en sneeuwbrij snel af. Hoge kwaliteit en het hoge veiligheidsniveau van deze band kan niet alleen door de beoordelingen van tevreden bestuurders bewezen worden maar ook de de resultaten van professionele bandentesten.Brede omtrekskanalen op het oppervlak van de band Pirelli Snowcontrol Serie III zorgen voor zeer snelle en efficiënte water- en sneeuwbrijafvoer. Dat is onder andere de reden van de minimalisering van het risico van aquaplaning. Gelijkmatige blokverdeling in het loopvlak garandeert een laag geluidsniveau wat het rijcomfort aanzienlijk verhoogt. Door groot aantal inkepingen is het contactoppervlak vergroot. Dit is dus groter dan bij de voorganger van dit model. Rijprecisie, rijstabiliteit en remweg zijn ook verbeterd in dit model. Pirelli Snowcontrol Serie III wordt van een rubbermengsel zonder aromatische oliën geproduceerd en als gevolg daarvan is deze band milieuvriendelijk.Informatie over de producent: Pirelli is een beroemde bandenproduct uit Italië. Dit bedijf is in 1872 door Giovanni Battista Pirelli opgericht. In het begin werden er alleen fietsbanden geproduceerd. Nu is Pirelli de vijfde grootste bandenproducent ter wereld.

Label

De band Pirelli SnowControl 3 met de maat 195/55 R17 92 H, heeft de volgende parameters zoals opgegeven door de fabrikant:

 • C
 • C
 • 72 dB
C C 72 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor het kleinste brandstofverbruik (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het grootste brandstofverbruik (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe kleiner de rolweerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.

Bandentesten

2015 test ADAC met de maat: 165/70 R14 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Zeitung met de maat: 205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ADAC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC met de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC met de maat: 185/60 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC met de maat: 165/70 R14 3. plaats beoordeling: goed