Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Triangle

Populaire modellen van zomerbanden Triangle

Alle modellen van zomerbanden Triangle

Laatst toegevoegde meningen

openbaring in elke wzgledem.polecam en opnieuw aanbevelen
Mening chivers: 4,9 111190

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik woon in Dublin, asfaltweg met een vreemde, zeer scherp, helder regen hier 333 dagen per jaar, kort en sensationele temat- band voor een goede prijs-nat augustus houdt grote road-droge sneeuw nog beter te Met meer goed nee tegen ijs Het is bekend feit dat er geen band niet werkt, maar het zal kennis geven ook rijden op de weg oblodzonej.baa-up werk op de grond in de modder. vreemd asfalt (ik woon op de diepe provincie) betekent dat de cast is scherp en droog, alleen auto's en deszcz.na hem te genezen van dergelijke oppervlakken kan worden gedaan op de meeste 30 duizend. mijl, ik 25 ik geruild voor dezelfde (loopvlak jeszczze was, maar ik zorg over de veiligheid van reizen) gegenereerd door een aantal vreemde band anderen doen max-12 duizend, op het bedrijf duur, of niet meer als 25, maar niet te spreken over nadlewanych opnemen .... U maatje is 3 Duizenden, dit zijn mijn 2 banden voor deze auto en bestelde hetzelfde voor mijn kobitki, voor Rover, wees niet bang van de Chinese band winkel zijn, echt de moeite waard, bovendien, als je het koopt u zult zien, natuurlijk, moet je de druk en de balans te houden. en bovendien ziet er ook mooi, groeten van dublin groen. meer »

Ik denk niet deze banden raden
Mening Łukasz: 3,5 111500

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Laat u niet misleiden. Ik heb deze banden voor 4 jaar. Aan het begin was alles OK, Ik heb ze van 40.000. mijlen. Maar toen begon ik om over te lopen. Eerste, begon men luid neuriën, en in het volgende seizoen banden begonnen te zwemmen en je kunt ze niet rijden. Het loopvlak slijt snel af, en zijn nu aan vervanging toe. meer »

Lijst van alle Triangle zomerbanden

Winterbanden: Triangle

Populaire modellen van winterbanden Triangle

Alle modellen van winterbanden Triangle

Laatst toegevoegde meningen

Auteur:Pewex
Mening Pewex: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kocht het voor £ 106 stuk - twee stukken eerder gereden voor tincturen Technic - nooit meer tincturen, nog voordat de Fuldach Montero 2 - rewelka maar de prijs alleen voor zich spreekt. Ruim voor de Driehoek waren wielozesonowe michelin 5 mm profieldiepte en winterbanden in vergelijking met degenen die wanhopen. Voor de rest waren er geen problemen. Nothing beats niets shakes. Hmm geluid luider dan wielosezonowki, toen de zomer, maar het is rubberbanden en porownianiu de tincturen van de hemel stiller. Ja zijn een beetje glad, maar het is aan het begin van de veronderstelling dat niet meer voelen. Ik weet niet wat het probleem is denk ik dat de vorige oponiodawca hoe om kauwgom te kopen voor £ 110 het zal zijn als voor £ 190 - oh nogal een fout in redelijkheid banden Houd rekening met de prijs en klasse. Belangrijker deze banden zijn zacht niet hard en Drug minimumleeftijd banden voor 90 zl. Ik kocht heb er geen spijt niet het gevoel te veel verschil tussen fuldami. Voor deze prijs ik zeker aanbevelen. Trouwens, de winter en nu dat het winter. meer »

Auteur:nexgen
Mening nexgen: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik weet niet wat andere bestuurders u langs voor me en achter me op de weg en niet erg interessant voor mij ... Ik kocht een paar keer al deze zomer, en geen sprake van dat de omstandigheden op de weg hoeft niet naar klachten hebben .. Mijn laagste cijfer is 4 (gedrag op het ijs) en de andere is een 5 of 6 .. de winter in droge omstandigheden przypredkosci 170 -180 km / h zadziwijąca rust en stilte zonder duidelijke ruis rolling ... slijtage een beetje hoger dan de concurrentie, maar het is de norm als je banden van zacht rubber te kopen ... het water gedragen perfect en de sneeuw (remmen of het wegrijden) super schoon te maken en te verspreiden water en modder .... Dus voor deze munten is een genot .. en als iemand me vertelt met zulke Kleber is beter om eens naar, maar beter met 10%? en het duurder met 200% meer »

Lijst van alle Triangle winterbanden