Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Cooper

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Cooper Banden

Banden Cooper

Zomerbanden ranking Cooper

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (3 Meningen)

Winterbanden ranking Cooper

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 2,8 118000 (4 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Cooper in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Cooper modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Cooper banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Cooper

Band Zomerbanden Cooper Zeon XTC

Heel goed
Mening: 4,8 111180

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Zeer goede banden, maar het rijden op hen langer, 7 seizoen - helaas gedraaid om loopvlak op een band die veel lawaai veroorzaakte. Ik denk Tyre uitstekend voor de prijs, ware het niet dat het rubber al is begonnen en is iets scheef parcieć jeździłbym loopvlak op hen verder (helaas weet niet de oorzaak van het falen loopvlak, misschien remmen). Gedreven om hun afstand is ongeveer 90 duizend. mijlen, uitstekende rijeigenschappen, auto kleiło het asfalt, de band goed om de beurt. Op nat asfalt ook perfect uw strategie.

Band Zomerbanden Cooper Cobra Radial G/T

Auteur:UkaszV6
Mening: 3,3 111300

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik heb ze op de achteras omdat de voorste ik heb geen szitowe DEBICE.Ogolnie leuk om te rijden op deze slippers, sommige zijn luid, zelfs op een droge stok, maar gewoon een beetje Zullen ze onmiddellijk geprotesteerd bochten me, misschien als de Poolse wegen waren meer gelijk maar het is te breed als onze weg, maar voor de zomer of wat het weer is vrij sensationeel, moeilijk te scheuren, vele malen deze slippers worden gerookt en blijven goede bierznik.I-principe bezoeken de glorie :)

Winterbanden Cooper

opona Winterbanden Cooper Discoverer MS

ZEER GOEDE band voorSUV
Mening: 4,2 111120

Zeer goede banden voor 4x4 SUV, ik heb Cooper Discoverer MS gekocht voor BMW X5 E53 in de maat 255/55/18.Ik rijd op hen al drie jaar, dit jaar is dat derde winter, ik heb de banden niet op zomerbanden omwisseld in de zomer- in totaal heb ik 65000 km gereden en ik heb er nog wel veel loopvlak. Bij vulkanisatie konden de monteurs het niet geloven dat ik al drie jaar deze band gebruik en nooi liet die veranderen. Op de sneeuw-uitstekend-ketens zijn onnodig, ik ga vaak skiën in redelijk moeilike terrein en Cooper Discoverer MS heeft me nooit negetief verrasd. Op een droge oppervlakte is die ook geweldig, je moet wel op een natte weg meer opletten want soms heb ik gevoel van het glijden, in de regen en hedat geregend heeft weet ik dat ik de snelheid moet verlagen – althans is dat veiliger. Cooper Discoverer MS zijn stil en comfortabel, ik zal ze absoluut opnieuw kopen.

opona Winterbanden Cooper Discoverer MS

Stevige, massieve banden voor verstandige prijs.
Mening: 3,5 111500

Ik ben blij met deze banden. Goed gevoel op droog. Op natte een beetje minder, maar ook geen ramp. Je moet oppassen op een sneeuwpap omdat ze je onaangenaam kunnen verrassen. Op gewone sneeuw zijn die echt uitzonderlijk goed. Op de gladde in hun gedrag fatsoenlijk. Diepe profiel en een goede reiniging van de groeven zijn ook goeie eigenschapoen in de terrein. Cooper Discoverer MS is relatief stil, in ieder geval veel stiller dan MK’s. Bovendien is er mogelijkheid om spikes te monteren, dus gaat er zelfs door de ijs. Verbruik beoordeel ik nietomdat ik er te weinig kilometers op deze banden gedaan heb (op dit moment zien ze als nieuw eruit). Het is jammer dat ze geen witte letters hebben, dan zouden Cooper Discoverer MS beter uitzien onder een auto, maar zonder dat kan ik ook leven ;)

Gemiddeld cijfer van banden: 4,00 op basis van 221 beoordelingen

Bandenmodellen Cooper

Alle bandenmodellen van het merk Cooper beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Cooper model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Cooper Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Cooper. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Cooper.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Cooper. Elke band Cooper wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.