Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Cooper Banden

Beoordeling van de producent
4,2
  111150
op basis van 162 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

De beste prijs-kwaliteitsverhouding, optimale prestaties en veiligheid op elk wegdek – dat alles wordt U verzekerd door Cooper-banden. Het Amerikaans merk van de middenklasse is de tweede grootste onafhankelijke bandenproducent in de VS. Dankzij een ervaring van meer dan honder jaar in de bandenproductie worden de banden van deze firma gekenmerkt door perfecte parameters en vervullen ze de verwachtingen van een brede groep afnemers.


Een aantrekkelijke prijs gaat hand in hand met de goede prestaties, waardoor de Cooper-banden budgetvriendelijk zijn voor de gemiddelde bestuurder. Als u wilt genieten van een veilige en comfortabele rit, en terzelfdertijd niet te veel wilt betalen voor de bekende merken, dan zijn deze banden een ideale oplossingen voor U.


„Hoogkwalitatieve goederen, een eerlijke winst en goede zaken” – dat is het credo van Cooper vanaf het ontstaan van de firma. Het naleven hiervan heeft de firma reeds succes vanaf de eerste activiteitsjaren en een intensieve ontwikkeling met name in de VS bezorgd. Momenteel heeft Cooper meer dan 60 vestigingen over de hele wereld, waarin ongeveer 20 000 werknemers worden tewerkgesteld.


Wetenswaardigheden:


Na de Amerikaanse toetreding tot de tweede wereldoorlog raakte het bedrijf betrokken bij activiteiten voor het leger en startte de productie van onder andere banden voor militaire voertuigen, reddingsvesten en pontons.


De geschiedenis van het Cooper-merk dateert uit 1914. In dat jaar kochten twee ondernemers - John F. Schaefer en Claude E. Hart - de firma M&M Manufacturing Company die bandenreparatiematerialen produceerde.


Intensieve ontwikkeling zorgde ervoor dat Cooper zich in de jaren 80 engageerde in de markt van vervangbanden (in die tijd was het al ongeveer drie keer winstgevender dan de markt van de originele uitrusting).


De firma Cooper is opgericht in Akron in Ohio – het Amerikaanse bandenindustriegebied. In de eerste decennia van de XX-ste eeuw waren 140 firma's uit de bandenindustrie actief in de stad.


Lange tijd was Cooper niet sterk vertegenwoordigd in het buitenland. Dit veranderde slechts in 1997 dankzij de overname van het Britse bedrijf Avon Rubber.

Beoordelingen van banden door onze klanten Cooper:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Cooper banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Marcin 4,8 111150

  Cooper Zeon XTC 205/65 R15

  Zeer goede banden, maar het rijden op hen langer, 7 seizoen - helaas gedraaid om loopvlak op een band die veel lawaai veroorzaakte. Ik denk Tyre uitstekend voor de prijs, ware het niet dat het rubber al is begonnen en is iets scheef parcieć jeździłbym loopvlak op hen verder (helaas weet niet de oorzaak van het falen loopvlak, misschien remmen). Gedreven om hun afstand is ongeveer 90 duizend. mijlen, uitstekende rijeigenschappen, auto kleiło het asfalt, de band goed om de beurt. Op nat asfalt ook perfect uw strategie. Meer >
 • Kris 5,0 11111

  Cooper Zeon 2XS 205/45 R17

  Schitterende band. Ik neem aan dat alleen de tweede set (de voormalige reed bijna 40.000 km). Stille banden zelfs bij snel rijden op de snelweg (de index). De band is heel moeilijk, heel langzaam verbruikt (auto gekocht in de woonkamer met Bridgestone'ami dat wyząbkowały al na 15.000 mijl). U tijdens het remmen en het rijden op gladde oppervlakken nooit gefaald. Meer >
Vind uw Cooper banden