Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Cooper Banden

Cooper Banden

Beoordeling van de producent
4,1
op basis van 402 meningen

of

Kenteken

De beste prijs-kwaliteitsverhouding, optimale prestaties en veiligheid op elk wegdek – dat alles wordt U verzekerd door Cooper-banden. Het Amerikaans merk van de middenklasse is de tweede grootste onafhankelijke bandenproducent in de VS. Dankzij een ervaring van meer dan honder jaar in de bandenproductie worden de banden van deze firma gekenmerkt door perfecte parameters en vervullen ze de verwachtingen van een brede groep afnemers.


Een aantrekkelijke prijs gaat hand in hand met de goede prestaties, waardoor de Cooper-banden budgetvriendelijk zijn voor de gemiddelde bestuurder. Als u wilt genieten van een veilige en comfortabele rit, en terzelfdertijd niet te veel wilt betalen voor de bekende merken, dan zijn deze banden een ideale oplossingen voor U.


„Hoogkwalitatieve goederen, een eerlijke winst en goede zaken” – dat is het credo van Cooper vanaf het ontstaan van de firma. Het naleven hiervan heeft de firma reeds succes vanaf de eerste activiteitsjaren en een intensieve ontwikkeling met name in de VS bezorgd. Momenteel heeft Cooper meer dan 60 vestigingen over de hele wereld, waarin ongeveer 20 000 werknemers worden tewerkgesteld.


Wetenswaardigheden:


Na de Amerikaanse toetreding tot de tweede wereldoorlog raakte het bedrijf betrokken bij activiteiten voor het leger en startte de productie van onder andere banden voor militaire voertuigen, reddingsvesten en pontons.


De geschiedenis van het Cooper-merk dateert uit 1914. In dat jaar kochten twee ondernemers - John F. Schaefer en Claude E. Hart - de firma M&M Manufacturing Company die bandenreparatiematerialen produceerde.


Intensieve ontwikkeling zorgde ervoor dat Cooper zich in de jaren 80 engageerde in de markt van vervangbanden (in die tijd was het al ongeveer drie keer winstgevender dan de markt van de originele uitrusting).


De firma Cooper is opgericht in Akron in Ohio – het Amerikaanse bandenindustriegebied. In de eerste decennia van de XX-ste eeuw waren 140 firma's uit de bandenindustrie actief in de stad.


Lange tijd was Cooper niet sterk vertegenwoordigd in het buitenland. Dit veranderde slechts in 1997 dankzij de overname van het Britse bedrijf Avon Rubber.

Beoordelingen van banden door onze klanten Cooper:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Cooper banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Rafał 4,2

  Cooper Discoverer S/T MAXX 285/70 R17

  Grote band, universele maar met een groot veld koppeling, rustig op de snelweg, sensationele in het veld, beter in de modder dan BFG MT op AT niet de enige auto te vermelden op een reis naar Roemenië, dat hoefde niet om de hulp van anderen gebruiken bij het reizen in diepe modder, de duurzaamheid maar ik kan niet zeggen dat het ziet er geweldig uit, ik koos voor de onbeschikbaarheid Duratrac'ów GY en heb echt geen spijt. Meer >
 • L b 5,0

  Cooper Discoverer A/T 3 265/65 R17

  Groot op de snelweg ritten slepen en ook het geven van super grip bij het in ruw terrein, zelfs met aanhanger op de originele Bridgestone banden gaven veel te veel rollen met de zijwanden geven en waardoor het voertuig om de toonhoogte en mager gevoel onvast! Niets van dit alles met de kuipers grote banden Meer >
 • Sam 5,0

  Cooper Discoverer S/T MAXX 245/75 R16

  Ik had een set van BFG AT banden op mijn laatste Discovery, die zeer moeilijk droegen, zeer taai. Maar ze raakte ook mijn economie heel slecht, en zodra ze droegen afgelopen 10.000 mijl werd de verbinding harder en ze werden luidruchtig. Dus toen ik een set banden die nodig zijn voor het huidige Discovery heb ik besloten om te kijken naar de nieuwe Cooper ST Maxx en de Goodyear DuraTrac. Ik vond een zeer goede prijs op de ST Maxx 100 elk £ en na het lezen uitgebreid kocht ik een set. Ik moet zeggen dat ik ben blij. De banden zijn zeer rustig, ondanks de agressieve loopvlak. Zij zelf schoon mooi en ik heb nog nooit vast te zitten toen venturing offroad. Op asfalt ze grip uitzonderlijk goed Meer > en zijn zeer geruststellend. Ik heb nog nooit grip verloren, zelfs in afschuwelijke regen en vettig wegen. Ik moet zeggen dat ik ben een regelmatige bestuurder, maar ook, dus ik denk dat deze zijn uitzonderlijk en kan ze niet sterk genoeg aanbevelen.
 • Cezio 4,6

  Cooper Discoverer A/T 3 245/65 R17

  Erg goed in het type band. Zeer diepe loopvlak, die gemakkelijk te oczyszcza.Warunki rijden in de winter die echt verrast me-ingang in de gladde heuvel met een helling van 30 graden zonder slip !!! Niet zonder reden in Canada en de VS Deze banden zijn zeer populair en verkopen goed. Op een natte remt erger dan een typische zomerband maar beter dan winterbanden. Op droog asfalt gedraagt ​​zich als een zomerband. Minimale bandenslijtage. Volgende banden Cooper ook kopen !!! Meer >
Vind uw Cooper banden