Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

   

Actieve filters:

Producenten: JOPE

Criteria wijzigen

JOPE sneeuwkettingen » Oponeo.nl

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners
Sorry maar momenteel hebben wij geen producten van deze fabrikant.
Bekijk sneeuwkettingen van andere producenten
JOPE – Het bedrijf komt uit Spanje. Het is opgericht in 1972 en dus al bijna 30 jaar actief in de branche. Naast sneeuwkettingen maakt en distribueert het bedrijf ook andere auto-accessoires.

JOPE legt de lat niet alleen bijzonder hoog waar het gaat om kwaliteit en prijs, maar ook op het gebied van klantenservice. Dankzij deze kwaliteiten wordt dit bedrijf één van de marktleiders in Europa. De verkoopresultaten van JOPE zijn bijzonder goed – er zijn al 5 miljoen kettingen verkocht. De Spaanse producent is actief in 21 landen. Het is ook één van de grootste Spaanse bedrijven op het gebied van de export van sneeuwkettingen en andere autoaccessoires.

JOPE sneeuwkettingen zorgen voor perfecte tractie-eigenschappen op besneeuwde en bevroren wegoppervlakken. Hierdoor is een hoog veiligheidsniveau verzekerd. De kettingen van JOPE zijn makkelijk te monteren en comfortabel in gebruik. Ze zijn getest in bergachtige omstandigheden in de Pyreneeën – een garantie voor de hoge kwaliteit van de producten van Jope.