Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter
Spikes-Spider

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

   

Actieve filters:

Producenten: Spikes-Spider

Criteria wijzigen

Spikes-Spider sneeuwkettingen » Oponeo.nl

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners
  Prijs voor een set (per as)
  De maat:
  van 379 €
  Toon
  Prijs voor een set (per as)
  De maat:
  van 437 €
  Toon
SPIKES-SPIDER – De kettingen van dit merk worden geproduceerd door Confon AG uit Zwitserland. Dit bedrijf is in 1979 opgericht door Heiko Ippen. Confon AG produceert synthetische goederen van hoge kwaliteit. Naast sneeuwkettingen maakt het bedrijf ook kantoorartikelen onder de merknaam Arlac, al sinds 1909 bekend over de hele wereld.

SPIKES-SPIDER is een sneeuwketting van de hoogste kwaliteit. Het model wordt op de hele wereld gewaardeerd. SPIKES-SPIDER wordt gekenmerkt door bijzonder eenvoudige montage. Het onderleggen van de ketting gebeurt in een ogenblik. U legt de ketting alleen om het buitengedeelte van de band. Na het rijden van enkele meters spant de ketting zich automatisch en past zich aan de band aan.

Confon AG vervaardigt haar producten in Zwitserland op basis van de hoogste kwaliteitsstandaarden. De innovatieve concepten, het aantrekkelijk design en uitstekende afwerkingstechnieken vormen de basis van de geslaagde collectie die al 30 jaar met succes over de hele wereld wordt verkocht.

Het merk SPIKES-SPIDER breidt zich steeds uit met nieuwe producten. Veel bekende autofabrikanten als Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, Fiat, Ford, GM, Jaguar, Land Rover, Lexus, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo bevelen voor hun modellen de producten van dit merk aan.