Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Fulda KRISTALL MONTERO

Kies de bandenmaat:

Merk:
Fulda
Type:
Winterbanden
Aantal:
38 / stuk
Bestel
3,4
Beoordeling: Matig 111400 975 reviews

Fulda KRISTALL MONTERO beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Productbeschrijving is onbeschikbaar.

Fulda KRISTALL MONTERO beoordeling

Overzicht: 3,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 975 reviews

matig
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111500 3,5
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111600 3,6
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111500 3,5

975 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 16 Personen
 • 4 242 Personen
 • 3 688 Personen
 • 2 24 Personen
 • 1 5 Personen

81% van de gebruikers raadt deze band aan

81%

De gegevens over de band worden verzameld voor 6482 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 975 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 12504000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Sasa BMW.

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 5,0 11111
  Super band.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: john Smith

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 2,8 118000
  Hoi ! Ik heb deze banden kreeg 2 jaar geleden, toen ik de mogelijkheid om Michelin Alpin te krijgen op alle 4 de wielen had. Ik woon in Roemenië, zeer zware winters, met straten niet zo schoon, meestal bedekt met een beetje sneeuw op veel sneeuw. Ik heb ervaring met zowel gehad, want ik rijd een stuk buiten de stad. Waarschuwing! Ik heb niet deze banden gebruiken in bergachtige gebieden, alleen de heuvels, met een milde beklimmingen, en gewoon een beetje bochtige wegen. Mijn auto is uitgerust met zowel ESP en ABS, wat zeker helpt een hoop. Ik ben in de gewoonte van het omzetten van mijn ESP uit als vast komen te zitten in de sneeuw, of wegen zijn zo slecht dat het vergrendelt te vaak. Banden zijn goed voor het gebruik van de stad, of heel voorzichtig rijden buiten de stad, op relatief schoon straten. Ze zijn matig op sneeuw (maar mijn rijstijl is niet erg rustig ook, niet erg agressief tijdens de winter). Als je haast hebt, dit zijn niet de banden voor u. Als je rustig kunt houden en altijd te rijden een beetje onder de maximumsnelheid op een besneeuwde weg, zult u prima. Gewoon niet gaan in zeer dikke laag sneeuw, omdat je niet in staat zal zijn om uit te halen. De prestaties op dun ijs is volledig ontbreekt, mijn auto het invoeren van een drift heel vaak, zelfs wanneer gaan bij gematigde snelheden. Alhoewel, als je rijdt cautiousely, moet je niet een probleem hebben. Niet een goede band op een steile heuvel bedekt met sneeuw klimmen, vooral als het een lage auto. Gaan voor sommige beter merk banden. Ik zal weggooien deze banden als de lente komt en me een set van Michelin Alpin banden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: tarrat

  Maat: 175/80 R14

  Beoordeling: 3,4 111400
  grote band voor de winter. Ik aarzelde een lange tijd, omdat de keuze van Fulda banden zijn hopeloos. Maar nu ik weet dat ik het juiste deed. Het model had een winter Dębica die ik beschouw een goede band, maar dit is zo veel beter. Ik kocht dit vanwege mijn omvang, weinig bedrijven maken banden. De sneeuw zonder verrassingen traject als op rails, geen slip, en dergelijke. Nergens wordt niet begraven (deze winter heeft niet al te veel gelegenheden geweest). Remmen - koele, bijna als een droge nawieżchni. Water - het ideaal dat niet gezegd kan worden van Debica. De meest gevreesde van water en smeltende sneeuw, onnodig. ABS wordt op een grote portie zeldzaam, alleen op het ijs, maar er is niet sterk. Zoals voor de droge omstandigheden ook geweldig, gewoon lawaai en rolweerstand te geven om te weten dat het tijd is om de zomer Slippers beginnen. Ik zou deze band adviseren met een zuiver geweten, geschikt voor zware auto die is Octavia (1,3 ton). Wat me het meest verrast, is dat op droog asfalt gedragen zich beter als mijn zomer klebery! voor mij is het een schok. Alleen de veranda, zoals nu al warm, want ik moet downloaden IGC rolweerstand verhoogt het brandstofverbruik met 15%, in de winter temperaturen minusiwych perfect!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Power^

  Maat: 185/60 R15

  Beoordeling: 3,4 111400
  De eerste twee winterseizoenen Ik was erg blij met deze banden, grote plakken aan de weg, maar nu in het derde seizoen zeker blijkt dat de modder śniegowym en schaven niet plakken zoals ze moeten zijn en bij het starten van de moerassen er zelfs sneeuw sleepboot voertuig (voorwielaandrijving) en bewegen hardere ... moeten worden aangeraakt. Bij het rijden in de sneeuw als goed, en houden ook remmen op sneeuw (oczywiśniecie niet gewelddadige) Ik kan accepteren - is goed en de auto kan gaan over 80 km / h, maar een beetje erger omdat de bochten is de mogelijkheid dat plotseling grip verliezen op moment, want ik had een noodgeval. Focus is op zichzelf dat zelfs als een kleine val in de boog poślisk de auto snel weer op de rails. Algemeen zou ik deze donuts aanraden. Het loopvlak als het derde seizoen en heel agressief rijden is heel goed - de rest van het loopvlak is om het winterseizoen wyjeżdzenia omdat de kale asfalt zijn vrij rustig. Voor het volgende seizoen zal ik proberen iets anders te hebben.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: rosssczarowany

  Maat: 165/70 R14

  Beoordeling: 1,8 180000
  tragedie! niet kopen deze banden. Ik weet niet hoe de andere maten, maar dit is een zelf-oordeel over de kwestie van de dood. Nat is nog steeds ok, maar het is zeker een winterband! tractie op sneeuw - macabere, ijs en ijs - geen spikes alle banden hetzelfde, maar in termen van onze meest voorkomende, de zogeheten slush waardering: min een of twee. band is onvoorspelbaar - voorzijde - bij het invoeren van een bocht passeert seconden voordat je een goede grip te vangen en het is een seconde te lang en maakt niet uit als je het gas toe en laat het gaan ... of noodmanoeuvres, zelfs bij lage snelheden uitgesloten. tijdje terug met een behoorlijk lange tijd, maar als ik laten gaan van de noodzaak van een werkelijke reflaksem te tonen, omdat het zou kunnen mislopen. banden zeer snel verliest en herwint grip. in deze prijsklasse d Daytona 500 raden aan het scierkach een openbaring. Mijn Fulda Eindig het seizoen in de eerste lente vuur.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Fulda KRISTALL MONTERO

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
155/65 R13 73 Q 38 Bestel
185/70 R14 88 T 84 Bestel
185/70 R14 88 T 56 Bestel
195/70 R14 91 T 59 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: