Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

Fulda Multicontrol SUV

Kies de bandenmaat:

Merk:
Fulda
Type:
All Season banden
Aantal:
102 / stuk
Bestel

Fulda Multicontrol SUV beschrijving

Type: all season band.

Klasse: medium - de beste verhouding tussen prijs en parameters.

Bestemming: SUV’s.

Loopvlak: directioneel - uitstekend gedrag op natte en besneeuwde wegen wordt gegarandeerd door groeven in de vorm van de letter “V”.

Maten: van 17 to en met 18 inch.Uitstekende grip, vlotte afvoer van water en modder, lange levensduur - dat alles wordt gecombineerd in een bijzondere band voor auto’s met vierwielaandrijving - Fulda Multicontrol SUV. Een van de beste modellen op de markt is nu beschikbaar in de versie voor zwaardere personenauto’s met sterkere motors.De ontwerpers waren zich bewust van de behoeften van de veeleisende SUV markt en garandeerden Fulda Multicontrol:

  • betrouwbaar directioneel loopvlak (groeven in de vorm van de letter “V” worden gesitueerd in de rijrichting en garanderen vlotte waterafvoer)

  • groter oppervlak van het loopvlak (langere kilometerstand en gelijkmatige slijtage om van het rijden door de hele levensduur te genieten)

  • geoptimaliseerd systeem van blokken (zeer stille werking, bevestigd door de beste categorie op het EU label)

Fulda Multicontrol

Het geavanceerde loopvlakprofiel wordt uitgebreid met een modern systeem van 3D lamellen die elkaar blokkeren - Bubble Blade, deze lamellen garanderen aanvullende randen van de structuur en verbeteren de grip onder winterweersomstandigheden. De unieke oplossing garandeert een geweldige stijfheid van de constructie, en zorgt voor de stabiele en precieze besturing zowel op besneeuwde als ook op droge asfalt wegen.

Fulda Multicontrol

All season banden moeten de perfecte flexibiliteit bij lage temperaturen behouden en de juiste stijfheid in de zomer. Deze parameters kunnen alleen worden verkregen door een vakkundig geoptimaliseerde rubbersamenstelling. Fulda Multicontrol SUV gebruikt actieve polymeren om het contactoppervlak te vergroten. Dat is vooral te voelen tijdens dynamische manoeuvres en onder winterse omstandigheden. Remmen, versnellen en draaien was nog nooit zo intuïtief en veilig.Fulda Multicontrol is de indicator van de kwaliteit op de markt van all season banden. De eigeraren van auto’s met vierwielaandrijving kunnen nu ook van de uitstekende grip, duurzamheid en stille werking genieten.Fulda


Informatie over de producent: Fulda is een Duits merk dat binnen de productie van banden voor personenauto’s, bestelwagens en vrachtwagens is gespecialiseerd. Het merk maakt deel uit een van de drie grootste en de meest gerespecteerde bandenproducenten in de wereld - het bedrijf Goodyear. De naam van het merk komt van de stad in de omgeving van Frankfurt. Tegenwoordig worden zijn banden in 13 fabrieken geproduceerd met de jaarlijkse verkoop van 10 miljoen stuks.

Fulda Multicontrol SUV beoordeling

Fulda Multicontrol SUV is de nieuwigheid voor dit jaar.
Dit model is een verbeterd versie van de populaire band Fulda Multicontrol.

De band Fulda Multicontrol krijgt in totaal beoordeling:
4,2 van 7 reviews
Onze klanten hebben ermee in totaal gereden
49000 km
100% gebruikers zal dit model aan andere mensen aanbevelen
100%

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek. *

* Gegevens op basis van gebruikers meningen van OPONEO

Maten en prijzen van Fulda Multicontrol SUV

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
225/65 R17 102 H 102 Bestel
235/60 R18 107 V 118 Bestel
255/55 R18 109 V 119 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: