Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Merk:
Goodyear
Type:
Zomerbanden
Label: Meer informatie

Kies de bandenmaat:

Aantal:
143 / stuk
Bestel
4,5
Beoordeling: Goed

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 beschrijving

Model Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is de premium band die perfecte parameters zelfs voor de veeleisende autorijders aanbiedt. Het model is bestemd voor personenauto's, sportauto's en auto's met een sportief karakter en een groot vermogen.Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Op de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 banden is een asymmetrisch geoptimaliseerd loopvlak toegepast dat volledige controle over de auto zelfs bij grote snelheden laat behouden. Het model wordt gekenmerkt door vast contact met het wegdek en grotere contactoppervlakte waardoor de volledige mogelijkheden van de auto's met sterke motors wordt gebruikt zonder angst dat de controle over de auto wordt verloren. Het extra voordeel van de banden is modern loopvlakpatroon dat slip op nat wegdek voorkomt. Effectieve waterafvoer van de bandoppervlakte beïnvloedt aanzienlijk het voorkomen van het risico van aquaplaning. Dankzij deze oplossingen garanderen Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 banden zeker en veilig rijden onder elke omstandigheid.


Het extra voordeel van dit model zijn verbeteringen die akoestisch comfort bij het rijden verzekeren. Voor de productie van de banden wordt een geavanceerd rubbermengsel gebruikt dat efficiënt de remweg en remtijd verkort. Nog een voordeel van de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is, dat men van snel en dynamisch rijden als ook van veilig en indien nodig van efficiënt remmen genieten kan. De banden zijn ook dankzij de constructie duurzaam en zorgen voor vermindering van het brandstofverbruik.


Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Het model Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is niet alleen een hoogkwalitatieve premium band maar ook een praktische oplossing die een lange gebruiksperiode bij tegelijk hoge prestaties en een opmerkelijk laag brandstofverbruik garandeert. De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 banden werden in het verleden voor races bv. NASCAR of Formule 1 gebruikt wat over hun technologische ontwikkelingen bewijst en de waarden en parameters benadrukt die vertrouwenswaard zijn.Goodyear


In 1839 heeft Charles Goodyear de technologie voor productie van rubber ontwikkeld. Vijf jaar later heeft ook de methode voor vulkaniseren van rubber geoctrooieerd. Hij is in 1860 gestorven maar Frank Seiberling heeft besloten om de herinnering aan deze uitvinder niet te verliezen en met zijn naam de door hem in 1898 opgerichte firma te benoemen. Goodyear was actief niet alleen met productie van banden maar ook andere rubberen materialen. Interessant is ook het feit dat de firma altijd met motorsport was verbonden. De deelnemers van de races hebben veel titels in verschillende competities precies met de Goodyear banden gewonnen. Tot de Amerikaanse onderneming Goodyear behoren tegenwoordig zulke merken: Dębica, Sava, Fulda en Dunlop.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 beoordeling

Overzicht: 4,5 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 235 reviews

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 4,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 4,3
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 4,6

235 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 132 Personen
 • 4 95 Personen
 • 3 6 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 2 Personen

95% van de gebruikers raadt deze band aan

95%

De gegevens over de band worden verzameld voor 4961 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 235 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2219000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Maat: 245/40 R18

  Beoordeling: 4,8

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Een volgend, nieuw model van Goodyear en volgende beslissing om Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 te kopen. Eigelijk, vanaf het begin koop ik alleen de banden van deze serie, maar toen had ik een auto met motorstrkte ongeveer 140-220 kW. Deze keer wilde ik eerste de banden van een ander merk te kopen in verband met 420 pK onder de motorkap, maar na mijn analyse en advies van andere bestuurders, heb ik Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 gekozen. Nou weet ik zeker dat het deze keer ook een goede beslissing was. Deze banden zijn gewoon uitstekend! Vooral is de veiligheid bij hoge snelheid belangrijk voor mij, de band biedt de perfecte grip zowel bij het remmen als starten. In dit geval gedragen zich vergelijkbaar ook andere modelen van de andere productente, maar de echte perfectie van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 ziet je bij het nemen van scherpe bochten, voorals op het natte wegdek. De grip is echt fantastisch. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 kan ook zeker aanbevolen worden voor het dagelijkse gebruik. Het rijcomfort- super, ook op het oneffen oppervlak. De velgrandbescherming zorgt voor het parkeren een paar cm van de stoep.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 225/45 R17

  Beoordeling: 4,6

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 kocht ik vanwege het feit dat de band hoge prestaties heeft als een van winige banden van de premium klassen (Max Prestaties segment) en een laag gewicht (8,9kg) waardoor een lage rijweerstand (C) en kleine brandstofverbruik wordt behouden terwijl de grip niet verminderd wordt. Het was zeker een goede keus- de grip is prefect, het is echt niet mogelijk om tractie te verliezen op een droge weg wat er vaak met mijn worige banden geberude, remmen geweldig, zeer goede progressie – het gedrag van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is gewoon voorspelbaar en ik hoor geen piep bij het starten, zoals met andere banden (bijv. . Michelin). Het Volume – gemiddelde, niet slecht, niet goed, voor mij ik het eigenlijk niet zo belangrijk. Ik was echter volledig verrast dat Goodyear Eagle F1 Asymmetric zo veel rijcomfort voorziet – Perfect man! Echt aanbevolenhet voor het stedelijk verkeer!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 2 Nee 6

 • Maat: 225/45 R17

  Beoordeling: 4,8

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  De banden Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 komen perfect uit op mijn Fiat Bravo II. Ale het over het geluid gaat, zijn ze echt zacht en bijna niet te horen, ongeacht de snelheid heb ik het gevoel dat de auto een paar cm boven de grond gaat en niet door het asfalt. De gip tijden het remmen en in bochten – perfect! Lage rolweerstand en brandstofverbruik, op snelweg alleen 5L / 100 km. Ik ben ook echt tevreden over rijcomfort die Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 geeft. De fantastische waterafvoer tijdens het regent of slechte weeromstandigheiden. Er zijn misschien niet goedkoopste banden en niet iedereen zou de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 willen kopen, maar volgens mij is de veiligheid van mij kinderen belangrijkst en je moet toch investering als je een hoog comfort en een gevoel van vertrouwen rijden van de banden verwacht.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 2

 • Maat: 245/40 R18

  Beoordeling: 4,5

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Volgens mij is Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 OK! Zeer kleine rolweerstand. Tijdens het rijden door het water is het niet mogelijk te maken krijgen van aquaplaning, ik heb al dit model getest in extreme weersomstandigheiden. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is ook echt duurzaam en bestand tegen mechanische beschadingen. Een tijdje geleden heb ik gereden met snelheid 50km/h door de stoep die 10cm hoog was. Ik vreesde dat de wielen in mijn auto of beschadigd konden worden maar FR beschermde de velgen en er was ook helemaal niets op de banden te zien. Tot nu heb ik eigenlijk helemaal geen slijtage van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 gezien met een gematigde rijstijl.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 1

 • Maat: 225/45 R17

  Beoordeling: 4,7

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Toen reed ik op Michelin banden ook met dezelfde maat. De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 heb ik meteen getest dankzij een vakantiereis naar het buitenland (ongeveer 3000km). Extra grip, ook met een maximaal belading, tijdens het zware regen. Over het rijden door een droge weg, hoeft niks te zeggen. Tot nu reed ik op Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 ongeveer 10000 km. Ik gebruikte hum op snelweg, in stad, in de bergen... Ze zijn echt stabiel. Ik beveel deze banden aan iedereen. Ik heb ze bij OPONEO gekocht voor een goede prijs en ik ben er echt blij mee.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 2

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 225/40 R18 88 Y Run On Flat MFS, *
D | B | B 70 dB
225/40 R18 88 Y 114 Bestel
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 225/40 R18 92 W Run On Flat XL, FP, MOE
C | A | A 69 dB
225/40 R18 92 W 117 Bestel
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 205/45 R16 83 Y FP
D | B | B 71 dB
205/45 R16 83 Y 143 Bestel
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 205/45 R16 83 Y FP
D | B | B 71 dB
205/45 R16 83 Y 120 Bestel
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 215/45 R18 93 Y XL
D | A | B 71 dB
215/45 R18 93 Y 133 Bestel
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 215/45 R18 93 Y XL
D | A | B 71 dB
215/45 R18 93 Y 132 Bestel
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 225/40 R18 88 Y Run On Flat MFS, *
D | B | B 70 dB
225/40 R18 88 Y 116 Bestel
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 225/40 R18 92 W Run On Flat XL, FP, MOE
C | A | A 69 dB
225/40 R18 92 W 124 Bestel
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 225/40 R19 89 Y Run On Flat MFS, *
D | B | B 71 dB
225/40 R19 89 Y 171 Bestel
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 225/40 R19 93 Y Run On Flat XL, FP, MOE
C | B | B 71 dB
225/40 R19 93 Y 199 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand D REMWEG OP NAT WEGDEK B
Kod QR

Goodyear

528561

205/45 R16 83 Y

C1

71

 • Goodyear
 • Eagle F1 Asymmetric 2
 • 205/45 R16
 • 83
 • Y
 • D
 • B
 • B
 • 71 dB
 • Nee
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 test

2018 test Auto Bild Sportcars met de maat: 245/30 R20 2. plaats beoordeling: uitstekend
test Auto Zeitung met de maat: 255/40 R18 beoordeling: uitstekend
test Sport Auto met de maat: 225/40 R18 3. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen