Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Uniroyal RainExpert 3

Kies de bandenmaat:

Merk:
Uniroyal
Type:
Zomerbanden
Aantal:
45 / stuk
Bestel
4,5
Beoordeling: Goed 111150 459 reviews

Uniroyal RainExpert 3 beschrijving

Uniroyal RainExpert 3 is een zomerband voor personenauto's. De band behoort tot het middensegment en biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij het asymmetrische loopvlak is de auto stabiel op elk type wegdek.

Akwaplanacja

Aquaplaning:

De RainExpert 3 gedraagt zich perfect in de regen dankzij de Shark Skin-technologie met langere groeven en een innovatieve constructie van het loopvlak. Door deze oplossing ontstaat er minder turbulentie tijdens waterdoorstroom waardoor water snel kan worden afgevoerd. Dit biedt de bestuurder betere controle over het voertuig op nat wegdek en betere bescherming tegen aquaplaning.

RainExpert 3

Grip:

RainExpert 3 onderscheidt zich van de concurrentie door het asymmetrische loopvlak dat optimale waterafvoer en perfecte grip op nat wegdek biedt. Het zekere gedrag in bochten en de perfecte grip zijn het resultaat vande verstevigde dwarslopende grote schouder van de band. In overeenstemming met de Europese classificatie voor grip op nat wegdek, heeft Rain Expert 3 de hoogste beoordeling gekregen - klasse A.

Oszczednosc paliwa

Brandstofbesparing:

Door het ontwerp van het loopvlak van de band is het contact van de band met de weg geoptimaliseerd, wat leidt tot lagere wrijvingskrachten en een lagere rolweerstand op elk wegdek. Wat is het voordeel hiervan voor de gebruiker van de auto? De band verbruikt minder energie voor het behoud van een vaste draaisnelheid in de rechte lijn, en dat zorgt voor een lager brandstofverbruik.


Logo Uniroyal

Uniroyal is een bandenproducent die zeer goed aangeschreven staat onder bestuurders die op zoek zijn naar modellen met stabiele grip op nat wegdek. Sinds de eerste band van Uniroyal op de markt gebracht is, tonen tests aan dat deze de beste oplossing is voor regen. Het merk Uniroyal vergaart ook prestige omdat het tot een van de grootste bandenproducenten ter wereld behoort - het Duitse Continental.

Uniroyal RainExpert 3 beoordeling

Overzicht: 4,5 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 459 reviews

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111160 4,6

459 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 245 Personen
 • 4 204 Personen
 • 3 6 Personen
 • 2 4 Personen
 • 1 0 Personen

97% van de gebruikers raadt deze band aan

97%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2196 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 459 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 3546000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op nat wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: familieMan

  Maat: 205/70 R15

  Beoordeling: 4,9 111190
  Ik rijd met Forester, en dat is een troost op zich, maar de combinatie van deze banden en permanente 4x4 geeft u een compleet gevoel van veiligheid. De auto heeft me voor het leven ... de banden ook zo goed! Zelfs als op een dag iemand mij de banden voor niks wilt geven, zal ik toch Uniroyal RainExpert 3 kiezen, geen grapje . De veiligheid van mijn familie is belangerijkste en op de banden zal zeker niet worden gespaard, zelfs als deze banden zou kosten 500 euro/ st. Nu kan ik het met de hand op het hart zeggen. En de kwaliteit en de veiligheid van het rijden? Ik was aangenaam verrast verdomd sterk remmen op een droge, auto met een massa van 1,5 ton ( zelfs ABS heeft niet gewerkt) is onmidelijk gestopt. Shock! Op natte dezelfde manier, gewoon remmen, zonder te combineren, zonder het gooien van ezel, zonder slippen. En rijden? Snel genomen bochten op natte wegen zijn niet voor deze band eens een probleem. BRAVO! Deze banden al aanbevolen aan familie en vrienden. Als ik opnieuw moest kiezen, dus zonder aarzeling kies ik RAIN EXPERT!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: martine86

  Maat: 155/80 R13

  Beoordeling: 4,8 111180
  Ik rijd een oude Toyota Yaris 1999 tijdens de maand Pass ik rond 1.500 km, stijl - matige snelheid van 60-110km/h tot nu toe zijn dat mijn beste banden, waarop ik reed. Voor deze Uniroyal was een aantal andere merken, maar deze zijn gewonlijk het beste. Heel belangrijk voor mij was de grip in de regen - natte wegen - de auto is klein en licht, dus bochen nemen is anders op keer. Met deze banden ben ik zeker. Eerst kocht ik zomer banden - geprobeerd, dus als het ging om winterbanden had ik geen dilemma. Tijdens de winter dacht ik hoe zal het op bevroren wegen zijn en hier ook een aangename verrassing - de auto ging in een bocht vrij stevig en vol vertrouwen. De band grijpt de weg, misschien een beetje lawaaierig met regen / slecht weer, maar het belangrijkste is het gevoel van veiligheid - waterafvoer in de band is mijn grootste troef.. Echter, in vergelijking met andere merkbanden In deze prijsklasse - Uniroyal RainExpert 3 is voor mij op dit moment de beste keuze. Ik beveel het aan.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Whatever

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 4,0 11110
  Toen ik de banden kochtte hadden ze niet zo veel reviews. Voordelen - ze zien er mooi uit, ze hebben een zeer diepe loopvlak, ze presteren uitstekend op een nat. De prijs is redelijk, de rijcomfort is ook goed. Nadelen - geluidsniveau, de banden maken een herrie zelfs bij het nemen van de zachte bochten (ze zijn zelfs luider dan winterbanden). Duurzaamheid - de banden slijten zeer snel. Ik zorg altijd voor een goede bandenspanning, maar die banden na ongeveer 14km zijn in 80% gesleten. :/ Mijn rijstijl is rustig, meestal lange routes en snelwegen. Als iemand niet zo veel rijdt dan kan hij op die banden 2-3 jaar doen, anders kan jij maar 1 seizoen op die banden rijden. Denk goed na voordat u deze banden kiest, want dit merk heeft een zeer goede marketing (sharkskin enz...). Over het algemeen zou ik bevelen, maar aan die bestuurders die niet zo veel met auto rijde. ;)

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: eurochauffeur

  Maat: 185/65 R15

  Beoordeling: 4,8 111180
  Zeer goede banden, zowel bij lage temperaturen van het vroege voorjaar en in de hitte van de zomer. Rijden over plassen veroorzaakt minimaal aquaplaning. Deze banden perfect dispergeren water . Bij warm weer, wanneer het asfalt heel sterk wordt verhit kan ik uit de band gemor te horen alleen maar gehoord bij de hoeken en rotondes met sterkere overbelasting en volume van hen is ook afhankelijk van de aard van de asfaltverharding en temperatur. Ik reed op Uniroyal RainExpert 3 over 10000km en op basis van mijn eigen ervaringen en gevoelens dat is een uitstekende Banden keuze. Ik ben met deze banden erg blij en als een professionele chauffeur met 20 jaar ervaring achter het stuur van klein tot de grootste autos, het verslaan van duizend kilometer op verschillende manieren en banden, Uniroyal RainExpert 3 is een echte aanrader.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: M.M.Paradowski

  Maat: 175/70 R13

  Beoordeling: 4,9 111190
  Ik heb die banden gekocht om te controleren hoe zouden ze zich gedragen op poolse wegen en in verschillende weersomstandigeden. De banden presteren uitstekend zowel op een droog als een nat wegdek. Het verliezen van een grip is bijna onmogelijk. Zelfs op de diepe plassen heeft de band een voortreffelijke waterafvoer en zorgt voor een goede wegligging. De banden zijn een beetje luider op een droog wegdek, maar steeds comfortabel. Bij het remmen op een droog wegdek hebben ze me ook nooit gefaald. Ik zou hem zeker enkele seizoenen gebruiken, want tot nu toe heb ik geen sporen van slijtage opgemerkt. Ik rijd ook niet zo veel (ongeveer 25 000km per jaar). het laastte voordeel - de uiterlijk van de band. Ze zien er perfect uit! Ik kan ster aan iedereen bevelen. In oponeo heb ik de banden tegen echt redelijke prijs gekocht. TOP

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Uniroyal RainExpert 3

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
195/65 R15 91 T 54 Bestel
195/65 R15 91 H 51 Bestel
175/65 R14 82 T 48 Bestel
185/65 R15 88 T 53 Bestel
225/65 R17 106 V 103 Bestel
215/65 R16 98 H 79 Bestel
215/60 R17 96 H 98 Bestel
235/65 R17 108 V 104 Bestel
235/60 R18 107 V 117 Bestel
155/70 R13 75 T 42 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Uniroyal RainExpert 3 test

2018 test Auto Bild met de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende