74 stuk
Bestel
74 stuk
Gekocht gisteren om 16:16

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

Levering 2 werkdagen

14 DagenTerugstuurbeleid

Wij verzamelen beoordelingen.

Bandentesten

Zie resultaten
Band parameters
Type voertuig:
Auto
Type:
Maat:
Snelheidsindex:
V = max 240 km/h
Load index:
91 = max 615 kg
Garantie:
5 jaar vanaf de aankoopdatum Details
EU-label:
C B A 69 dB
Details
 • Productbeschrijving
 • Varianten
 • EU-label
 • Montageservice
 • Garantie
Recensies
Recensies

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Productbeschrijving
Productbeschrijving

Kleber Quadraxer 3Bandentesten Kleber Quadraxer 3:

Testen

De maat

Noot

Plaats

2022
Auto Bild 195/55 R16 goed -
de schaal: Hoogste laagste

De Kleber Quadraxer 3 is een vierseizoenenband uit de middenklasse die bedoeld is voor automobilisten die dagelijks in ons klimaat de weg op gaan. Het ontwerp is tot stand gekomen op basis van winterbanden van deze Franse fabrikant maar is uitgebreid zodat het ook geschikt is voor de lente en zomer.

Bij regen heb je enorm veel profijt van de technologie van zelfblokkerende lamellen. Deze verstijven het loopvlak zodat het water goed door de afvoerkanaaltjes stroomt. Hierdoor neemt het risico op aquaplaning af. Deze technologie verbetert ook de rijeigenschappen op droog wegdek.

Bij sneeuw werkt het loopvlak actief dankzij de talrijke inkepingen en dwarslamellen, die de elasticiteit verbeteren. Ook het rubbermengsel is afgestemd op lage temperaturen en wordt daardoor niet stijf bij vorst.

Kleber is een Frans merk dat gespecialiseerd is in de productie van goede kwaliteit zomer-, winter- en vierseizoenenbanden. Deze fabrikant met meer dan 100 jaar ervaring in de branche wordt op dit moment gerekend tot het middensegment, wat inhoudt dat zijn banden een optimale prijs-kwaliteitverhouding hebben. Kleber is onderdeel van de Michelingroep.

Technische gegevens:

Kleber Quadraxer 3 All-season band wordt beschouwd als Van de middenklasse klasse, dat wil zeggen, gekenmerkt door beste prijs-kwaliteitverhouding.

Nu bekijkt u banden in de maat 205/55 R16. De band is momenteel verkrijgbaar in maten tussen 15 tot 20 inch.De band heeft de volgende label parameters

C

klasse C - brandstofefficiëntie

B

klasse B - remweg op nat wegdek

A

klasse A - extern geluid

Het is de band met volgende indexen:

Snelheidsindex V - maximale snelheid waarmee u op deze band kunt rijden 240 km/h.

Lastindex 91 - de maximale belasting deze band kunt nemen is 615 kg.

Het is ten strengste verboden de inhoud van deze pagina te kopiëren.

Varianten
Varianten
Beschikbare opties in maat 205/55 R16
16" 2 beschikbare varianten
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 2 werkdagen

72
Bestel

Levering 2 werkdagen

76
Bestel
EU-label
EU-label
Banden montage
Banden montage

Laat de banden leveren en monteren op je voertuig!

We leveren banden en velgen aan de montagepunten. Je kunt kiezen uit 386 montagestations in het hele land. Koop gewoon je banden of velgen, kies een montagestation, boek je montageafspraak en laat de rest aan ons over. De levering aan het montagestation is gratis! De kosten van de montage zelf zijn gebaseerd op de prijslijst van het montagestation.

Levering naar het montagestation stap voor stap. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u een van de vele garages op de website kiezen waar wij kunnen leveren. De goederen worden op de locatie afgeleverd en de specialisten daar monteren de banden/velgen. Controleer de prijslijst en neem contact op met de werkplaats zodra u een e-mail heeft ontvangen met de bevestiging dat de goederen zijn geleverd.

Bel ons gerust als je vragen hebt!

Ons verkoopteam staat altijd klaar om u te helpen.
020 790 2079

Tegen lokaal tarief

Garantie
Garantie

Kleber Quadraxer 3 Garantie op banden

  De garantie dekt het gebruik van de banden voor een periode van 5 jaar vanaf de aankoopdatum of totdat ze volledig versleten zijn,
 • Garantie dekt materiaal- en fabricagefouten,
 • Als op het moment van de geaccepteerde klacht de mate van bandenslijtage niet meer is dan 20%, wordt de band vervangen door een nieuwe,
 • In het geval van een geaccepteerde klacht van een band met grotere slijtage, is het compensatiebedrag gebaseerd op de slijtageniveau van de geadverteerde band.
 • Gratis bezorging

 • Levering met montage

 • Meer dan 7 miljoen klanten