Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

   

Actieve filters:

Producenten: Maggi Catene

Criteria wijzigen

Maggi Catene sneeuwkettingen » Oponeo.nl

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners
Sorry maar momenteel hebben wij geen producten van deze fabrikant.
Bekijk sneeuwkettingen van andere producenten
MAGGI GROUP – Het merk is in het leven geroepen door de familie Maggi. Het bedrijf is in 1925 opgericht in Italië. Vanaf het begin is het voortdurend gegroeid en momenteel is het een van de meest perspectiefrijke en modernste ondernemingen in de sneeuwkettingenbranche in de hele Europese Unie.

Permanente betrokkenheid bij onderzoek en innovatie is prioriteit bij MAGGI GROUP. Het Italiaanse bedrijf is bekend van zijn voortdurende zoektocht naar nieuwe technologische oplossingen en verbetering van reeds bestaande. Het is een bijzonder goed geïntegreerd bedrijf dat drijft op hoge productiestandaarden. Hierdoor zijn er geen verschillen tussen producten die afkomstig zijn uit verschillende fabrieken. Door dit beleid, in combinatie met de jarenlange ervaring in veel branches, is het bedrijf in staat om steeds nieuwe producten van de hoogste kwaliteit op de markt te brengen, die uniek zijn wat betreft hun productiviteit, functionaliteit en betrouwbaarheid.

MAGGI sneeuwkettingen zorgen voor hoge veiligheid op bevroren en besneeuwde wegoppervlakken. Met sneeuwkettingen van MAGGI voelt u zich zeker in winterse omstandigheden. De producten van het Italiaanse bedrijf kenmerken zich door eenvoudige montage en gebruiksgemak. Producten van Maggi Group worden met succes toegepast en hoog gewaardeerd door gebruikers over de hele wereld.