Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Toepassen

alles uitklappen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Goedkope Banden

Goedkope banden Goedkope banden worden voornamelijk ingedeeld als
economyklasse banden.

Elke bestuurder is op zoek naar een goedkope band, die heeft ook een uitstekende kwaliteit en garandeert een hoog niveau van veiligheid. Goedkope banden kunnen op verschillende wagens en in verschillende seizoenen gebruikt worden. We kunnen die tussen auto, bestelwagens, 4x4 banden etc. en goedkope zomer, winter en all-season banden onderscheiden.

De bestverkopende goedkope zomerbanden
De bestverkopende goedkope winterbanden

Goedkope banden - betekenis en classificatie

De term 'Goedkope banden' heeft veel betekenissen. De eerste betekenis ervan is de economyklasse. Banden van deze klasse worden voor een bepaalde groep bestuurders vervaardigd. Goedkope banden van economyklasse zijn met name bestemd voor mensen die op korte afstanden reizen, vooral rond de stad. Het type van de auto en de rijstijl is ook zinvol. Economyklasse banden zijn het best voor auto's met een lager motorvermogen bestemd. Voor een sterkere auto's kunnen dergelijke banden vereiste niveau van grip niet garanderen. In auto's met een hoger vermogen kan de band zelfs de grip bij het starten verliezen. Als iemand dynamisch en agressief rijdt tijdens het gebruik van de band van de gemiddelde grip en lage kant - stijfheid, zal het een enorme invloed op het gedrag van een auto in de bochten hebben. De verkeerde bandenkeuze kan gevaar opleveren voor de bestuurders, zijn passagiers en andere weggebruikers. De reacties van de auto 's zijn onvoorspelbaar, en te beheersen, in plotselinge situaties kan blijken onmogelijk. Degenen die liever dynamisch rijden, hebben een sterkere auto's, en rijden veel onderweg zijn sterk aanbevolen om middelgrote en premium klasse banden gebruiken.
Low-cost banden kunnen ook worden beschouwd als middenklasse of hoger (premium). Waar komt de lage prijs vandaan? Budgetbanden van hogere klassen zijn meestal beschikbaar op websites van de grootste online verkopers. Het is beter voor grote winkels om banden te verkopen tegen aantrekkelijke prijzen zoals ze hebben grote omloopsnelheid . Dergelijke verkopers bieden regelmatig medium en premium budget banden. Het grote voordeel van het kopen van banden op het internet is het comfort. Banden kunnen snel worden gekocht , zonder zelfs het verlaten van het huis . Banden van deze klassen (premium hoofdzakelijk) worden geproduceerd baseren op de hoogste technologieën die gebruikmaken van de nieuwste rubbersamenstelling. Deze banden worden aanbevolen in het bijzonder voor eigenaren van auto's met een hoog motorvermogen die dynamisch en lange afstanden rijden.
"Budget banden" worden vaak geassocieerd met tweedehands banden. Het kopen van goedkope, tweedehands banden is onrendabel en riskant. De oorsprong van deze banden is algemeen bekend, en een gemeenschappelijke bestuurder is niet in staat om hun kwaliteit te evalueren. Tweedehands banden komen vaak uit berging auto's. Schijnbaar goed uitziende, met een hoge slijtage- indicator, kunnen ze een aantal belangrijke interne schade, die zal tot uiting komen na enige tijd van gebruik. Het is ook moeilijk te zeggen of de band werd gebruikt met de juiste druk en als het werd opgeslagen op een juiste manier. Een band zonder zichtbare gebreken kan zeer gevaarlijk zijn. Veel budget banden komen uit Azië. U kunt niet voorzichtig genoeg zijn bij het kopen van deze en kopen die alleen van geverifieerde verkopers . Goede Aziatische merken ook bestaan. Ze hebben alle essentiële certificaten en zullen hun gebruikers niet teleurstellen. Dergelijke banden zijn geproduceerd, gebaseerd op technologieën van de grootste producenten en hun kwaliteit wordt grondig onderzocht. Er zijn banden van Aziatische oorsprong, dat kan worden gezien als gevaarlijk. Deze banden zijn gekocht van dubieuze bronnen. Ze zijn, zonder twijfels, de goedkoopste, maar ze kunnen afkomstig zijn van smokkel en gebrek Europees certificaat.