Autobanden

15 inch banden

Autobanden

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

-
Kenteken

Autobanden

Aanbevolen 15" zomerbanden modellen

Goodyear Efficientgrip Performance 2
4,8

3 reviews

Van 121 stuk
Bridgestone Turanza T005
4,5

21 reviews

Van 91 stuk
Pirelli Powergy
4,6

5 reviews

Van 107 stuk
Autobanden

Aanbevolen 15" winterbanden modellen

Kormoran Snow
5,0

1 mening

Van 68 stuk
Imperial Snowdragon HP
4,2

44 reviews

Van 49 stuk
Autobanden

Aanbevolen 15" all-season banden modellen

Kormoran All Season
Van 57 stuk
Kleber Quadraxer 3
Van 68 stuk
Continental AllSeasonContact
4,8

27 reviews

Van 103 stuk

15 inch banden

15 inch banden worden geproduceerd met alle soorten bandenprofielen en zijn beschikbaar in alle seizoensvarianten. Hierdoor kunnen ze gemonteerd worden op een breed scala aan auto's, van stads-sedans tot 4x4-voertuigen. Banden van 15 inch worden daarnaast vaak aanbevolen voor stationwagens, SUV's en minivans. 15 inch banden behoren tot de meest populaire bandenmaten en worden daardoor geproduceerd door bijna alle grote bandenfabrikanten. Zo heeft Vredestein banden van 15 inch en zijn er Michelin banden van 15 inch.

Hoe kies je banden van 15 inch voor jouw auto?

Je moet altijd de juiste bandenmaat voor je auto kiezen omdat het rijden met de verkeerde bandenmaat erg gevaarlijk is. Zorg er daarom voor dat je weet of jouw auto met banden van 15 inch kan rijden, voor je ze besteld. Om de juiste 15 inch banden voor je auto te vinden moet je de precieze afmetingen van de band kennen. Deze vind je op de zijwand van de band en in de handleiding van je auto. Raadpleeg onze bandenformaatgids voor meer informatie.


Op zoek naar 15 inch-alternatieven? Gebruik onze bandencalculator om de opties voor jouw merk en model auto te bekijken. Kijk goed naar de capaciteit en andere beperkingen van je auto voordat je ervoor kiest om een andere bandenmaat onder de auto te laten monteren.

Bekijk de beschikbare 15 inch banden

Wil jij een autoband van 15 inch kopen? Of velgen met banden van 15 inch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een breed online-assortiment van 15 inch banden. Zo hebben wij banden van 15 inch in alle prijsklasse, waaronder goedkope 15 inch banden. Bekijk de beschikbare 15 inch banden voor jouw auto door de breedte, hoogte en diameter van de band te selecteren, of gewoon online te zoeken op jouw automerk. Je kan ook onze bandenconfigurator gebruiken om te kijken of en welke 15 inch banden onder jouw auto gemonteerd kunnen worden. 15 inch banden kopen kan bij ons op elk moment waarna je de banden kan laten monteren door één van onze bandencentrale.


Heb jij vragen over onze 15 inch banden? Of vraag je je af wat is het verschil tussen 15 inch en 16 inch banden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

De populairste banddiameters

Houd uw handen schoon
aen laat de bandenmonteurs
de montage doen

Leer meer