Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

15 inch banden

Vind 15 inch banden die het best passen bij wat je zoekt

of

Kenteken

De populairste 15" bandenmaten

De meest verkochte 15" bandenmodellen

Zomerseizoen
van 74 Bekijk het aanbod
Zomerseizoen
van 98 Bekijk het aanbod
Zomerseizoen
van 160 Bekijk het aanbod

15 inch banden

15 inch banden worden geproduceerd met alle soorten bandenprofielen en zijn beschikbaar in alle seizoensvarianten. Hierdoor kunnen ze gemonteerd worden op een breed scala aan auto's, van stads-sedans tot 4x4-voertuigen. Banden van 15 inch worden daarnaast vaak aanbevolen voor stationwagens, SUV's en minivans. 15 inch banden behoren tot de meest populaire bandenmaten en worden daardoor geproduceerd door bijna alle grote bandenfabrikanten. Zo heeft Vredestein banden van 15 inch en zijn er Michelin banden van 15 inch.

Hoe kies je banden van 15 inch voor jouw auto?

Je moet altijd de juiste bandenmaat voor je auto kiezen omdat het rijden met de verkeerde bandenmaat erg gevaarlijk is. Zorg er daarom voor dat je weet of jouw auto met banden van 15 inch kan rijden, voor je ze besteld. Om de juiste 15 inch banden voor je auto te vinden moet je de precieze afmetingen van de band kennen. Deze vind je op de zijwand van de band en in de handleiding van je auto. Raadpleeg onze bandenformaatgids voor meer informatie.


Op zoek naar 15 inch-alternatieven? Gebruik onze bandencalculator om de opties voor jouw merk en model auto te bekijken. Kijk goed naar de capaciteit en andere beperkingen van je auto voordat je ervoor kiest om een andere bandenmaat onder de auto te laten monteren.

Bekijk de beschikbare 15 inch banden

Wil jij een autoband van 15 inch kopen? Of velgen met banden van 15 inch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een breed online-assortiment van 15 inch banden. Zo hebben wij banden van 15 inch in alle prijsklasse, waaronder goedkope 15 inch banden. Bekijk de beschikbare 15 inch banden voor jouw auto door de breedte, hoogte en diameter van de band te selecteren, of gewoon online te zoeken op jouw automerk. Je kan ook onze bandenconfigurator gebruiken om te kijken of en welke 15 inch banden onder jouw auto gemonteerd kunnen worden. 15 inch banden kopen kan bij ons op elk moment waarna je de banden kan laten monteren door één van onze bandencentrale.


Heb jij vragen over onze 15 inch banden? Of vraag je je af wat is het verschil tussen 15 inch en 16 inch banden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

De populairste banddiameters

Start je aankoop