Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

19 inch banden

Vind 19 inch banden die het best passen bij wat je zoekt

of

Kenteken

De populairste 19" bandenmaten

De meest verkochte 19" bandenmodellen

Zomerseizoen
van 68 Bekijk het aanbod
Zomerseizoen
van 63 Bekijk het aanbod
Zomerseizoen
van 95 Bekijk het aanbod

Een overzicht van 19 inch banden

Banden van 19 inch worden doorgaans gemonteerd op luxe automodellen en sportwagens. Ze geven het voertuig een ruige uitstraling en bovendien betere prestaties. Zo kan de auto bochten scherper nemen omdat de balans een stuk beter wordt door deze banden. 19 inch banden zijn voornamelijk populair op automodellen zoals de BMW 7 serie, Audi A8, Citroën C5, Ford S-Max, Mazda 6 en Seat Leon. Deze banden worden dus vooral gebruikt door modellen met een hoog vermogen. Er zijn verschillende autofabrikanten die hoge kwaliteit banden in deze bandenmaat produceren. Zo zijn er Continental, Pirelli, Vredestein, Michelin en Hankook banden van 19 inch.

Hoe kies je banden van 19 inch voor jouw auto

Bij het kiezen van autobanden voor jouw auto is het belangrijk dat je de juiste banden uitzoekt. Dit is namelijk essentieel voor de algehele prestaties en veiligheid van je auto. Als je rijdt op verschillende autobanden, treedt onregelmatige slijtage op, wat van negatieve invloed kan zijn op de besturing van het voertuig. Kijk bij het kiezen van de juiste 19 inch banden naar de bandmarkering op de zijwand en in de gebruiksaanwijzing van de auto. Het is daarnaast ook van groot belang om ervoor te zorgen dat jouw banden de juiste bandenspanning hebben. Wil jij weten hoeveel bar 19 inch banden moeten hebben, raadpleeg dan onze bandenspanningstabel.


Op zoek naar 19 inch banden of alternatieven? Je vindt alternatieve varianten in deze grootte in de handleiding van je auto. Je kunt ook naar optionele 19 inch banden zoeken met behulp van onze bandencalculator. Houd bij het kiezen van alternatieven echter wel rekening met de capaciteit en andere fysieke beperkingen van je auto.

Bekijk de beschikbare 19 inch banden

19 inch banden kopen? Dat is zo gebeurt! Wij verkopen online 19 inch banden in alle bandenmaten en van alle bandenfabrikanten. Zo verkopen wij de populaire maten banden van 19 inch 235 en 245. Wil jij weten of deze banden onder jouw auto passen? Zoek dan het model op via onze eerder genoemde bandencalculator en voer het merk, model en type auto in. Mocht je ergens niet uitkomen of wil je snel weten wat de prijs van 19 inch banden zijn dan helpt onze klantenservice jou graag bij het kopen van de juiste banden.


Kom je er wel zelf uit? Plaats dan vandaag nog je bestelling en laat je 19 inch banden monteren in een van onze bandencentra.

De populairste banddiameters

Begin winkelen