Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

17 inch banden

Vind 17 inch banden die het best passen bij wat je zoekt

of

Kenteken

De populairste 17" bandenmaten

De meest verkochte 17" bandenmodellen

Zomerseizoen
van 72 Bekijk het aanbod
Zomerseizoen
van 79 Bekijk het aanbod
Zomerseizoen
van 66 Bekijk het aanbod

Een overzicht van 17 inch banden

Banden van 17 inch zijn erg populair en bevinden zich in een ruime prijsklasse. Je vindt ze dan ook terug in de goedkoopste klasse maar ook de duurste klasse. Omdat de autoband van 17 inch zo populair is worden alle soorten banden in deze maat gemaakt. Er is daarom genoeg keuze aan 17 inch banden als zomerband, winterband of vierseizoenenband. Het is dan ook niet zo gek dat de bekendste bandenmerken dan ook allemaal autobanden maken in deze maat. Zo heb je Vredestein banden, Michelin banden, Hankook banden en Continental banden van 17 inch.


17 inch banden worden meestal gemonteerd op auto's uit het D-segment, zoals de Volkswagen Passat, Toyota Avensis, Audi A4, Skoda Superb en de BMW 4 en 5.

Hoe kies je 17 inch autobanden?

Het vinden van de juiste afmetingen van de autobanden is erg belangrijk. Als je verschillende soorten banden gebruikt, breng je jezelf en andere weggebruikers in gevaar. Kijk bij het kiezen van de juiste 17 inch banden naar de bandmarkering op de zijwand en in de gebruiksaanwijzing van de auto. De bekendste maten zijn de banden van 17 inch 205 40 en de banden van 17 inch 225 45. Heb jij echter een minder standaard 17 inch band nodig? Houd dan altijd rekening met de bandenafmetingen die door de fabrikant worden voorgeschreven.


Op zoek naar alternatieven voor autobanden van 17 inch? Gebruik in dat geval onze bandencalculator. Bij het kiezen van alternatieve banden moet je rekening houden met de capaciteiten en fysieke beperkingen van je auto.


Vraag jij je af welke banden passen op 17 inch velgen? Gebruik dan onze velgen calculator zodat je zeker weet dat je de juiste 17 inch velgen met banden koopt.

Bekijk onze 17 inch banden

Heb jij genoeg gelezen en wil jij 17 inch banden kopen? Bekijk dan ons gehele assortiment en vindt een breed scala aan 17 inch autobanden.


Plaats vandaag nog je bestelling en laat je banden monteren in een van onze bandencentra.


Heb jij toch nog vragen over de 17 inch banden prijs of kom je niet uit de vraag welke banden passen op 17 inch velgen? Raadpleeg dan onze klantenservice!

De populairste banddiameters

Begin winkelen